Gini: Blockchain with a Soul

Whitepaper with a Soul

Miturut Ferris Eanfar & Yayasan Gini

 

Daftar Isi

PURWAKA
Pambuka
Marang Revolutions
Sistem Ekonomi
Gini Kapitalisme
Wektu wis mlaku
Sistem Keuangan Gini
Gini Cryptocurrency Supply
Kebijakan Punika Hak Manungsa
Teknologi Gini
Pengalaman Wikipedia Prasaja
Ringkesan Teknis
Gini BlockGrid
Fitur Desain Arsitektur
BlockGrid vs DAG vs Blockchain
Gini Computation Layer & GiniScript Language
Protokol Gini Trust
Dynamic Guardian Nodes & Dynamic Proof-of-Commitment
Arsitektur Jaringan
Sistem Komunitas Governance
Partners & Stakeholders
Gini Launch Event
Matur nuwun

PURWAKA

Gini béda karo kabèh proyek cryptocurrency ing Bumi saiki ing saben cara sing bisa dipikir. Kita wis nerbitake jumlah sing luar biasa ing Situs web Gini lan ing Buku Gini; Nanging, kita ngerti yen akeh wong ora duwe wektu utawa kepengin maca buku-buku iki. Dadi, iki whitepaper succinctly ngringkes konsep paling penting karo pranala menyang situs web kanggo konteks.

Kanggo wong sing duwe pengalaman maca whitepaper cryptocurrency liya, sumangga simpen ing ngisor iki: Paling dicithak tulisane ditulis banget enom pangripta project crypto adhedhasar gaya nulis dheweke sinau saka profesor ing sekolah. Gayaé asring banget akademik lan fokus ing babagan teknologi kanthi kontras sosial, geopolitical, utawa historis. Teknologi Gini unik lan nyenengake kanggo geeks tech kaya kita, nanging geeks tech minangka pecahan cilik saka populasi manungsa; lan Gini luwih akeh tinimbang teknologi. Dadi, kita kanthi sengaja milih nggunakake gaya sing relatif ora resmi sing bisa diapresiasi dening pamirsa sing luwih luas.

Masalah dasar sing nyebabake sistem Fiat lan cryptocurrency ana ing Bumi saiki ora dadi teknologi; iku masalah filosofis lan sosio-ekonomi. Teknologi minangka bagéan sing relatif cilik saka apa sing nyegah kamanungsan kanggo entuk potensi ekonomi lan kemanusiaan kanthi lengkap. Mulane kita njupuk set luwih akeh nyata donya faktor ing akun R & D kanggo teknologi Gini. Iku uga ngapa kita urutan bagéan saka whitepaper iki supaya penting, relatif kanggo pangaruh ing sistem ekonomi lan governance sing duwe impact paling ing djalmo manungso iki.

Pungkasan, kaya sing kita tindakake karo Gini film dokumenter, kita wis nglebokke pirang-pirang informasi ing whitepaper iki sing ringkas, sing ngandhut pirang-pirang pranala menyang sumber eksternal kanggo mbuktekake saben kasunyatan ing kene. Nanging, disaranake maca kabeh dokumen iki sakdurunge tanpa ngeklik pranala kanggo ngembangake tujuan sing bener saka Gini. Banjur, sampeyan bisa bali lan klik tautan kanggo ndeleng sumber sing luwih apik kanggo njelajah.

Kanthi atine, matur nuwun kanggo gabung karo kita ing perjalanan iki sing menarik. Saiki ayo miwiti ....

Pambuka

Ing Tim Gini nemokke e-commerce aman lan bisa diukur nalika 1996 nalika kita nemokake Authorize.Net, gateway pangolahan pembayaran internet sing aman lan cepet kanggo pertama lan paling gedhé ing donya. Saiki, Authorize.Net wis diproses luwih saka $ 1 triliun. Banjur kita diluncurake AngelPay, prosesor pangolahan pedagang nirlaba lan paling gedhé ing donya, sing nglayani ribuan pedagang ing saindenging donya. Pengalaman teknis tim nyata-nyata ing pamroses pembayaran, sistem kriptologi, intelijen buatan, lan perdagangan global minangka aset kanggo komunitas sing kita gunakake. Dadi, kita nduweni kawruh, skills, lan apresiasi kanggo daya teknologi ing donya modern. Nanging. . .

Teknologi Alone Ora Cukup. Mulane tim Gini uga wis akeh taun ngerjakake analisa struktur dhasar lan hasil nyata saka akeh institusi, sistem, lan acara sosial ekonomi lan geopolitik. Kita wis nulis buku non partisan lan puluhan artikel kanggo kita Sekolah Ekonomi Gini kanggo nuduhake riset lan pengamatan kita babagan carane sistem kekayaan, kekuwatan, ekonomi, politik lan teknologi wis berkembang (utawa devolved) ing Bumi. . . lan kepriyé kedadéyané ana sing ora pantes lan ora kuwat sing cepet-cepet nyirep saka kapitalisme lan demokrasi ing Bumi saiki.

Paling Cryptocurrencies Dina iki Ora Ngatasi Masalah Apa wae Tegese Real-World. Tim Cryptocurrency kerep mbangun teknologi kanggo sakehe dhewe tanpa nggawe piranti lan sistem sing migunani ing perdagangan nyata. Utawa, mung duwe kekurangan skills, pengalaman utawa akses kanthi otoritatif kanggo infrastruktur lan infrastruktur e-commerce sing perlu kanggo nggabungake alat lan sistem sing nganggo kartu kredit lan sistem perbankan sing wis ana. Dadi, padha kudu mbangun piranti lan sistem kanthi cara sing bisa meksa pangguna kanggo sinau protokol arcane lan antarmuka panganggo sing ora pati ngerti, beres, ngremenake lan mumet.

Gini Beda. Kita mbangun teknologi Gini open source langsung menyang sistem pangolahan lan sistem perbankan kredit nirlaba sing wis ana kanggo nggawe pengalaman panganggo lancar. Pemangku kepentingan Gini bakal bisa nggunakake cryptocurrency Gini mereka karo debit Gini lan kartu kredit di jutaan pedagang di seluruh dunia-dimanapun Visa dan Mastercard diterima. Iki ora mung kertu hadiah sing wis diisi; iki kertu debit lan kredit nyata langsung disambung menyang bank Gini lan akun kredit.

Nggunakake Gini Wis Menowo Milyard Manungsa. Mata uang Gini bakal katon ing akun bank pemangku kepentingan Gini minangka akun mata uang asli, kaya sing ana USD, EUR, JPY, CHF. . . akun. Saka perspektif pengguna Gini, kabeh mata uang (fiat lan crypto) bisa digunakake kanthi cara sing padha. Iki minangka kontras dramatis babagan carane cryptocurrencies liyane bisa digunakake dina iki; lan mulane, aku yakin gini bakal diadopsi dening populasi sing luwih gedhé saka wektu.

Gini Nyedhiyakake R & D kanthi Perspektif Holistik. Kita duwe bukti pengalaman ngembangake sistem layanan finansial sing aman lan bisa diukur, nanging uga ngerti yen teknologi mung apik nyata donya insentif lan sistem tata pemerintahan sing netepake lan nasarake pembangunan teknis kita kanggo entuk manfaat saka djalmo manungso. Gini bener-bener beda ing saben cara sing bisa dipikirake. Matur nuwun kanggo menehi kita kesempatan kanggo nuduhake misi passion lan nirlaba karo sampeyan ing wayahe kritis ing sajarah manungsa.

Marang Revolutions

Revolusioner ganas kayata gunung geni: Materi mentahan sing nyebabake nyebabake mati lan karusakan ing dadakan yaiku konsekuensi saka unsur sing didhahar ing ngisor permukaan. Ing taun 1788, Raja Louis XVI lan Ancien Régime narik kawigaten kekayaan lan kekiyatan elit. Saka ing tembok abrit saka Istana Versailles, kulawarga kerajaan Perancis, priyayi lan pendeta kabeh percaya kekayaan lan kekuwatane ditahbisake dening Gusti Allah. Padha percaya yèn ana regime lawas sing isih lawas punika bukti sing ditetepake minangka sistem pemerintahan ekonomi lan politik paling apik sing disusun.

Ing sawetara sasi, kabeh wis diganti. Ing wulan Juli taun 1789, karajan Raja Louis diubah dadi rusuh pati lan karusakan. Puluhan èwu elit Prancis dipatèni kanthi kejam, dijatuhi guillotine tanpa proses hukum, kasugihané dirampas, lan kekuwatané dibuang saka kekuwatan. Sauntara kabeh proses, kabeh cara nganti wayahe mati ing guillotine, Raja Louis kanthi sengaja wuta kanggo kasunyatan dunya nyata: Revolusi kasar ora bisa ditindakake nalika kahanan ekonomi lan politik dadi ora bisa ditularake marang massa.

Disintegrasi cepet kanthi tatanan institusional lan penyitaan kekerasan kekayaan elit lan kekuwatan wis dumadi kakehan ing sajarah manungsa. Telung kali ing umur manungsa siji-siji Rusia diowahi saklawasé sewengi saka rezim pemerintahan sing meksa ekonomi, menyang rezim komunis sing meksa ekonomi, menyang kleptokrasi sing nandhang sengsara. Pola kekerasan lan tirani kaya ing China, Chile, Jerman, Argentina, Guatemala, Kuba, Korea, Italia, Iran, Afrika Selatan lan negara-negara liyane. . . ing 90 taun kepungkur piyambak.

Kabeh Revolusi Perangi Duwe Tema Umum. Wong-wong mau kedadeyan amarga nyiksa ekonomi lan mlarat saka populasi manungsa gedhe banget ditindakake dening elite sing ngatur. Iki kedadeyan nalika sistem politik sacara struktural ngemot kekuwatan ekonomi lan politik dadi jumlah tangan sing relatif cilik. Kaya Raja Louis lan golongan elite 18th-Century France, fiat lan elit crypto ing Amerika Serikat lan akeh negara liyane dina iki kanthi sengaja wuta kanggo apa sing kedados ing donya nyata ing njaba tembok beludru teori lan model ekonomi sing ora realistis lan dhasar dhewe.

Ing Amerika Serikat lan sapérangan negara liyané saiki, materi mentah saka revolusi kekerasan nggodhok. . . lan suhu kanthi cepet mundhak. Tim Gini kita wis mbadek ramalan acara sosio-ekonomi sing paling penting ing taun-taun pungkasan ing buku lan artikel sing wis diterbitake amarga kita ndeleng kanthi jelas apa sing kedadeyan. Nanging sapa bae sing mangerteni sejarah ekonomi lan siklus révolusi revolusioner bisa ndeleng apa sing bakal teka.

Iki ora babagan teori konspirasi, utawa iki serangan ing sembarang klompok kepentingan khusus tartamtu, nanging supaya dadi cetha: Para eksekutif lan pemegang saham paling gedhe saka cartel banking, cannibals perusahaan transnasional gigantic (luwih akeh lan bukti liyane), lan kelas politik sing nyolok dhuwit ing akèh negara saiki kira-kira 0.000001% saka manungsa, nanging wis nyiptakaké sistem ékonomi lan politik sing ora adil lan ora tetep kanggo 7,5 milyar manungsa ing Bumi. Miturut definisi, apa wae sing ora bisa dilestarekake ora bisa tahan; Mangkono, status quo ora bisa lan bakal ora tahan.

Sistem Ekonomi

Nalika sistem runtuh, kudu diganti karo sing. Nanging, sistem ekonomi runtuh nyebabake kekerasan lan kasangsaran gedhe sing diktator sociopathic kayata Joseph Stalin, Adolph Hitler, lan Mao Zedong pesti muncul amarga mung sociopath bisa mateni mayuta-yuta manungsa kanggo ngatasi kekerasan lan kekuwatan sing bakal ditindakake sawisé runtuh ékonomi. Saka perspektif teknis, masalah karo diktator sociopathic yaiku biasane ekonomi wong bodho, nanging kekuwatan politik sing diwenehake liwat kekerasan menehi dheweke khayalan sing padha ngerti carane ngatasi masalah ekonomi negara. Dadi, dheweke mateni mayuta-yuta manungsa amarga iku mung cara kanggo ngetokake eksperimen ékonomi sing ora wigati lan bodoh tumrap tenggorokan kolektif warga.

Sistem Operasi Socioeconomic for Humanity. Kabeh sistem ekonomi ana ing konteks sosial ekonomi sing padha. Kita ngerti iki bener amarga banget terpusat pamaréntah, bank sentral, perusahaan gigantic lan cryptocurrencies dominasi kapitalisme global saiki; Nanging, ana substansial basis pasar struktur ing rezim komunis China, Vietnam lan taun suwe Uni Soviet. Mesthi, ana sing jelas teori prabédan antarane kapitalisme lan komunisme, nanging sing sapa ngaku ana sing jelas nyata donya Benturan antarane "kapitalisme pasar bebas" lan "komunisme otoritarian" salah. Sistem sosial ekonomi ditata ing donya nyata bebarengan karo terus-terusan lan bisa dadi dikonfigurasi kanggo ngasilake hasil sing optimal kaya sistem operasi komputer.

Ngoptimalake Kabungahan & Kemampuan Berlatarbelakang. Ora ana barang ing makroekonomi sing kedadeyan kanthi ora sengaja. Saben sistem moneter fiat lan crypto (kalebu Gini) didhurungake dening agenda. Agen salah ngoptimalake kanggo jembar basis kasugihan lan kekuwatan utawa optimistis kanggo kasugihan lan kekuwatan sing dikonsepake ing tangane klompok elit sing kuwasa. Ing demokratis tim proyek, politisi, lan cryptocurrency kudu ngonfigurasi kapitalisme miturut nilai-nilai lan prioritas budaya lan filsafat sing padha, sing bakal ngoptimalake sistem operasi sosio-ekonomi kanggo ngoptimalake kekayaan lan kualitas urip kanggo paling akeh manungsa. Sayange, sing ora dimaksudkan kanggo politikus, donor korporat, lan proyek cryptocurrency liyane ing akèh negara saiki, yaiku kapitalisme sing rusak ana.

Kapitalisme dumadi ing rasa beda. Sawetara wong percaya kapitalisme dhasar ora tetep, nanging kaya sing didiskusekake ing Apa Kapitalisme Lestari?, kebanjiran kapitalisme ora binar, ya / ora ana pitakonan. Ing kasunyatan, paling ora ana limang rasa kapitalisme: kapitalisme agraris, kapitalisme industri, kapitalisme finansial, kapitalisme bank, lan Kapitalisme Gini. Ibukutha, nilai, kasugihan, kekuwatan politik lan kualitas aliran urip ing saindhenging masyarakat miturut cara politikus ngatur sistem operasi sosio-ekonomi negara kasebut. Mangkono, "kapitalisme" ora minangka sistem monolitik sing bisa kita sebut kanthi logis apik utawa ala.

Apa "Kapital" ing Kapitalisme? Kapitalisme yaiku kabutuhan lan kasugihan ("ibukota") sing diatur lan dikepalanake kanggo proyek-proyek modal sing ngasilake nilai, penghasilan, kasugihan lan kabagjaan manungsa sajrone ekonomi. A masyarakat bisa milih kepiye carane ngatur proses nggawe lan distribusi ing ekonomi. Mangkono, kapitalisme bisa lan kudu dikonfigurasi adhedhasar angka sing ana lan prioritas sing penting kanggo mayoritas manungsa ing saben masyarakat, ora adhedhasar kapentingan cilik saka elit cilik, paus crypto utawa pemegang saham perusahaan gigantic. Iki minangka cara sing mung kanggo mesthekake perdamaian lan rasa seneng sing adhedhasar, sing minangka cara mung kanggo nyegah revolusi kekerasan sing numpes kapital, kasugihan, kebahagiaan, komunitas, budaya, lan kabeh negara.

Kapitalisme Mutates minangka Ekonomi Tuwuh. Minangka ekonomi mundhak lan dadi luwih akeh, iku lulusan saka kapitalisme agraris marang kapitalisme industri. Minangka negara industri ngasilake luwih akeh produk-produk ibukutha, lulusan kanggo kapitalisme finansial, sing kudu nggabungake ibukota finansial kanggo mbangun pabrik-pabrik lan proyek-proyek infrastruktur sing luwih gedhe. Ananging, kapitalisme finansial relatif gampang dipusatake lan dikontrol kanthi manipulasi lan ngontrol peraturan lan industri sing diprodhuksi dening sistem politik negara. Ing donya fiat, iki sebabe bank-bank gigantic lan pemegang saham paling gedhé pesti mbantah pemerintah lan ngeksploitasi wong-wong mau kanggo kepentingan pribadi dhewe. Nalika mengkono, ekonomi wis mutated menyang kapitalisme bank.

Kapitalisme Bank ngancam kapitalisme. Kapitalisme bank mbisakake bank-bank kanggo nglebokake awake kaya virus mematikan ing tengah kabeh kegiatan ekonomi ing saben ekonomi ing Bumi saiki. (Malah ing Bank kanggo International Settlements ngakoni iki.) Banjur, kaya raksasa vampir-cumi-cumi, bank-bank gigantic bisa nyedhot nalisir saka ekonomi global lan nggegirisi perang sing nambah keuntungan, kasugihan lan daya. Iki minangka cara ekonomi global mutasi dadi tipe kapitalisme paling rusak ing Bumi saiki: kapitalisme bank. (Yen sampeyan ora yakin babagan iki, waca kabeh buku ekonomi lan bank sing ana ing Daftar buku Gini.)

Ekonomi Trickle-Down Ora Bisa. Politikus lan tim kripto bisa ngatur sistem operasi sosio-ekonomi kanggo nggedhekake kasugihan lan kekuwatan sing adhedhasar UTAWA ngoptimalake laba paus perusahaan / crypto, nanging padha ora bisa nggedhekake loro amarga ngoptimalake untung paus perusahaan / crypto saling eksklusif kanggo ngoptimalake kasugihan lan kekuwatan. Kajaba iku, kita ngerti ekonomi trickle-down ora bisa akeh alasan, mulane masyarakat kudu milih antarane ngoptimalake kasugihan / daya sing adhedhasar utawa ngoptimalake perusahaan / paus paus crypto. Pilihan sing kita pilih bakal nemtokake rasa kita kapitalisme lan kapital, nilai, kasugihan, daya pulitik, rasa seneng lan kualitas urip sing disebarake ing kabeh populasi. Bebener iki minangka basis saka jeneng kita- "Gini" - sing adhedhasar Indeks Gini, standar emas ing Economics kanggo ngukur distribusi kekayaan ing saben negara.

Kapitalisme vs. Propaganda Komunisme. Masalah humaniter fundamental sing Platform Gini dirancang kanggo mutusake ora ana hubungane karo gangguan lan propaganda dowo filosofis sing ana hubungane karo komunisme vs. kapitalisme debat. Senajan akeh wong sing percaya ing macem-macem bentuk sosialisme, sawetara banget manungsa ing Bumi saiki bener pracaya komunisme ekonomi bisa dienggo amarga kasil destruktif saka komunisme ékonomi gampang kanggo ndeleng manungsa karo otak.

Ananging, Gini minangka organisasi nonpartisan lan komunisme boten gadhah gegayutan kaliyan filsafat lan teknologi Gini. Sapa wae sing nyalahake kita -Ism temenan ora ngerti kanyataan dhasar iki: Revolusi kasar yaiku akibat sing bisa ditebak lan ora bisa ditindakake nalika kekayaan lan kekuwatan politik dipusatake ing tangane klompok elite sing relatif cilik, sing nggawe gunung berapi sosial ekonomi sing bakal mbledhos dadi wiyar lan karusakan.

Gini Kapitalisme

Peradaban manungsa didorong dening insentif; lan kabeh ekosistem manungsa dibentuk struktur insentif, sing minangka kombinasi saka insentif silih gumantung ing saben lingkungan manungsa. Iki bener ing sistem sosial ekonomi kayata kapitalisme lan demokrasi, lan bener kanggo kabeh sistem tata pemerintahan manungsa, kalebu institusi politik pemerintah, papan dewan bank lan korporasi sing duwe keuntungan, proyek cryptocurrency, lan organisasi kamanungsan nirlaba. Tim Gini wis nglampahi taun-taun analisa lan ngembangaken sistem sing nduweni struktur insentif sing rasional, adil lan langgeng supaya ekosistem Gini minangka adil lan tetep bisa dimanipulasi.

Apa Gini Nduwe Insentif Tengen? Kanggo kabeh alasan sing dibahas ing Sapa Nduwe Galungan Cryptocurrency Tengen?, Yayasan Gini disusun minangka NGO Nonprofit tingkat 1 kanggo njamin yen Gini tansah nduweni kamardikan finansial lan politik sing cukup supaya ora ditangkap dening para politisi lan kelompok kepentingan khusus. Adhedhasar analisis ing artikel kasebut, angel banget nemokake organisasi liyane kaya Gini sing wis didadekake insentif kanthi bener lan ketrampilan, pengetahuan lan kemampuan teknis buktiaken pengalaman dunia nyata kanggo mbangun kriptocurrency sing njamin privasi sing njaga hak-hak manungsa, nyedhiyakake sistem moneter sing adil lan lestari, lan ngoptimalake potensial perdagangan potensial sing bisa didadekake akeh.

Sawise ngerteni kabeh real-world-realitas sing wis kita rembugan nganti saiki, pitakonan logis sabanjure yaiku: Apa sistem ekonomi sing tetep? Apa alternatif sing bisa saingan karo status status beracun lan ora tetep? Ayo fokus ing saiki.

Kapitalisme Gini minangka cara sing gampang kanggo mbédak-mbeberake Status Beracun. Minangka dibahas ing Halaman mekanisme stabilitas ekosistem, Indeks Gini ngijini kita kanggo ngukur konsentrasi kekayaan ing ekosistem Gini, nanging uga ana sing luwih migunani karo: Nguatake praktek paling apik kanggo ngetokake dhuwit kanthi njupuk manawa Indeks Gini ekosistem ora tau ngluwihi 25% kanggo wektu sing suwe. Iki duwe akeh akibat sing positif banget kanggo ekonomi amarga kanthi otomatis ngalangi kapitalisme sing rusak lan cannibals perusahaan saka rampaging kabeh ekosistem lan ngancurake Duality Capital-Labour ing atine saben jinis kapitalisme. Mekanisme stabilitas ekosistem iki minangka inti saka sistem operasi sosial ekonomi kanggo kamanungsan sing disebut "Gini Kapitalisme," sing luwih adil, demokratis, lan sustainable tinimbang kapitalisme bank. Kapitalisme Gini uga cara sing gampang lan nyenengake para pemangku kepentingan Gini kanggo mbungkem mboko sithik status quo beracun.

Pripun kapitalisme Gini? Benten kaliyan kapitalisme bank rusak, Gini Capitalism migunakaken teknologi kanggé tujuan kemanusiaan. Khusus, teknologi Gini sacara anonim ngitung ngenani proses nggawe nilai ing ngendi wae lan saben nilai digawe ing ekosistem Gini. Iki mbisakake Value Streams System kanggo nerusake panjaluk marang para panganggo miturut kontribusi marang ekosistem. Iki njamin daya sing ora ditindakake adhedhasar lomba, kelas sosial, konstitusi politik, lan faktor nirlaba liyane ing sistem fiat sing rusak ora nyolong distribusi kekayaan lan kekuwatan ing ekosistem Gini.

Gini-Value Streams-ginifoundation.org

Kapitalisme Gini minangka Inherently Stable. Mekanisme Stabilitas Ekosistem Gini njamin yen ora ana entitas siji sing bisa dadi resiko sistemik kanggo ekosistem. Banjur, sing Sistem Komunitas Governance njamin supaya kabeh proses nggawe keputusan sing nduwe pengaruh banget marang ekosistem kasebut adhedhasar proses pemilihan sing paling egaliter lan demokratis manusiawi. Iki njamin yen kartel ora bisa dadi resiko sistemik tumrap ekosistem. Bebarengan, mekanisme kasebut njamin yen Kapitalisme Gini bakal tansah dadi sistem operasi sosio-ekonomi paling adil, stabil, demokratis lan tetep kanthi manusiawi.

Kapitalisme Gini Bisa Ngirit Kemanusiaan saka Bank Kapitalisme. Gini Capitalism minangka model alternatif sing bisa dipercaya lan bisa dipercaya babagan sistem operasi sosial ekonomi sing bisa digarap manusiawi. Mesthi, aku ora nyangka Gini Kapitalisme kanggo ngganti status status beracun sewengi. Kita ora nyana bank-bank lan perusahaan gigantic kanggo gleefully ngrampungake sembarang prinsip-prinsip Gini, kang kok kita ngetokake nirlaba Gini Credit Union supaya pemangku kepentingan Gini ora perlu gumantung marang bank-bank cannibalistic tau maneh.

Ora Ana Nganti Yen Kita Ora Njupuk Tanggung Jawab Kanggo Destiny Kita Dhewe. Kapitalisme Gini (utawa reformasi sing penting) kudu tuwuh saka jaba ing saben komunitas. Ora ana sing bakal ngganti yen kita ngenteni para politisi lan kanibal perusahaan gigantic supaya bisa menehi solusi amarga struktur insentif nyegah wong-wong mau ora bisa mbenerake apa-apa. Kita, rakyat, kudu tanggung jawab kanggo nasibe kita dhewe; lan Gini Capitalism minangka path forward sing maju.

"Nanging Kapitalisme Gini ora nyakup XYZ. . . . " Kita duwe akeh fitur lan gagasan anyar kanggo nuduhake lan njelajah karo Komunitas Gini liwat wektu. Elinga: Iki mung wiwitan; supaya, sing Value Streams System lan fitur Platform Gini liyane bakal mbayangake kanggo nyakup lan menehi ganjaran liya kanggo nggawe nilai ing wektu sing padha. Teknologi Gini sengaja dirancang ing saben level kanggo nggedhekake lan nanggapi proses penciptaan nilai manungsa lan ngilangi unsur beracun sing nyegah kamanungsan kanggo ngasilake potensial ekonomi lan kemanusiaan sing kebak dina iki. Iki minangka fondasi sing paling apik, nanging kita, minangka komunitas manungsa, bakal tuwuh lan ngrampungake yayasan iki ing wayah waktune.

Wektu wis mlaku

Swara taun kepungkur, total tutup pasar cryptocurrency wis rata-rata sekitar $ 500 milyar. Iki bisa uga katon kaya akèh, nanging mung dibandhingake karo jumlah total dhuwit global $ 250 triliun, lan luwih saka $ 1 quadrilion ing total transaksi derivatif. Bentenipun saking total tutup pasar cryptocurrency lan mata uang total plus derivatif ing saindenging donya nggambarake total target pasar potensial kanggo pertumbuhan cryptocurrency. Mesthine, cryptocurrencies kudu bersaing karo mata uang fiat nasional, nanging nalika mata uang fiat runtuh, amarga padha tansah nindakake, sing kudu diganti. Mulane kita wis nggawe cryptocurrency Gini minangka alternatif nalika (ora) mata uang fiat runtuh. Kajaba iku. . .

Nalika Bank Kapitalisme Pasti Penggalangan (kanggo alasan kasebut lan kene lan kene), Apa Bakal Ngganti Iku? Yen kita, minangka komunitas manungsa, ora bisa gawe apa-apa kanggo ngganti karo sing saiki, bakal kasir nalika ambruk amarga diktator tyrannical bakal tangi maneh lan mateni wong sing nentang eksperimen ékonomi sing bodoh. Iku ora wedi-mongering; iku hasil sing bisa ditebak saka kekacauan lan kekerasan sing kedadeyan sawise ambruk ekonomi utama. (NB: Krisis finansial 2008) ora ambruk; Iku mung krisis. Depresi Besar iku ambruk, sing mimpin luwih saka 70 yuta wong mati.) Yen kita ora tumindak saiki, banjur kita bisa nyangka sapa wong liya kanthi maksud sing ora ana altruistic bakal tumindak ing pungkasan; lan kemanusiaan bakal nandhang nasib sing luwih nyisihake miturut genggeman wesi saka Stalin, Hitler utawa Mao.

Kita Bisa Nyegah Kerusakan Sistemik. Ketegangan ekonomi lan geopolitik saiki wis nyiptakake kahanan kanggo perang global, yaiku utamané disebabaké déning kapitalisme bank sing ora dikelola sing nyebabake nyawa saka manungsa saiki. Tujuane Gini yaiku kanggo nyegah ambruk sistemik kasar kanthi cara nggawe path alternatif. Path iki minangka cara kanggo kamanungsan supaya mbatalake status quo beracun. Path dipandu dening teknologi sumber terbuka sing diduweni masyarakat sing kanthi eksplisit dirancang kanggo nglindhungi hak-hak asasi manusia, nyedhiyakake sistem moneter sing adil lan lestari, lan nggedhekake potensial perdagangan potensial sejati ing donya nyata.

Sistem Keuangan Gini

Ora ana sing liya yen ekonomi fiat utawa cryptocurrency duwe sistem monetèr sing kuwat. Sistem babakan dhuwit sing rusak ngancurake mata uang (pirsani Kuburan Currency) lan nyegah kriptografi sing wis ana sing diadopsi ing perdagangan nyata. Contoné, Gini wis dirancang kanthi sistem monetèr sing paling lestari lan adil, sing ndadèkaké pamrentahan donya nyata. Ing ngisor iki ana sawetara sorotan, nanging sampeyan bisa sinau luwih akeh babagan prinsip lan proses sing digandhengake karo sistem moneter Gini ing Kategori Kebijakan Moneter Pangkalan Pengetahuan Gini.

Gini Cryptocurrency Supply

Saben dhuwit ékonomi kudu diwiwiti kanthi jumlah sing akèh lan ningkataké jumlah sing luwih dhuwur ing wektu kanggo nampung pertumbuhan ékonomi sing nyata, nanging dhuwit jumlah sing bener? Jawaban kanggo pitakonan sing gumantung ing akeh faktor lan saben ekonomi duwe karakteristik sosial ekonomi sing beda ing umur sing butuh dhuwit sing beda-beda ing titik sing beda ing wektu kanggo bisa dienggo kanthi efektif. Kanggo Gini, sumber dhuwit wiwitan optimal yaiku 1 milyar unit Gini lan pasokan uang maksimal optimal yaiku 10 milyar unit Gini. Pasokan dhuwit dhisikan Gini lan tingkat pertumbuhan tetep bisa dipirsani ing bagéan ngisor iki.

Gini-money-supply-chart-ginifoundation.org

Apa 10 Milyar Max? Suplai dhuwit maksimum proyek cryptocurrency saiki kabeh liwat peta-saka 11.000, kanggo 21 yuta Bitcoin, nganti 1 triliun unit ing sawetara proyek cryptocurrency sing ora jelas. Kapan kita wis njaluk tim proyek, "Yagene kowe milih x satunggiling unit suplai dhuwit maksih? "wangsulane biasane ana," Iku mung kaya nomer sing apik kanggo nggunakake. "Iku ora ateges padha ora duwe logika sawetara ing pilihan, nanging ing umum, logika ora ono ing pangerten jero pasokan dhuwit sajarah lan sistem moneter ing donya nyata. Sabanjure, kita sinau masalah persediaan dhuwit saka sawetara perspektif sing beda kanggo ngembangake sistem moneter Gini kanthi konsisten, konsisten, lan tetep miturut prinsip-prinsip ing ngisor iki.

10 Milyar yaiku Nomer Magic. Sajrone riset lan analisis, kita digawe sawetara pengamatan menarik. Ing tartamtu:

  • Kira-kira Total Ounces Emas ing Bumi: 10 Milyar1. Panyengkuyung sumber dhuwit Gini marang pasokan emas bumi nggawe wates ndhuwur sing migunani lan migunani, sing cocog karo panguwasa nyedhiyakake dhuwit, laras pangasil logam ing sajrone sajarah manungsa.2 Iki uga minangka salah sawijining alasan menawa Gini nggarap pirang-pirang perusahaan pertambangan lan koperasi masyarakat ing saindhenging donya berkembang kanggo mbantu wong-wong mau bisa ngontrol rantai penyediaan logam mulia kanthi efisien lan efisien ing Platform Gini.
  • Perkiraan Population Maximum on Earth: 10 Milyar.3 Sumber daya alam sing endi bumi nggawe wates ndhuwur tumrap populasi manungsa, sing dadi salah sawijining faktor paling penting sing nimbulaké pertumbuhan dhuwit kanggo ekonomi. Yen populasi manungsa mundhak tanpa wutah sing cocog karo pasokan dhuwit, dhuwit kasebut mundur. Loro-lorone inflasi lan deflasi nggawe konsekuensi sing ora dikarepake, sebabe sistem moneter Gini adhedhasar sumber dhuwit sing mantep kanthi mboko sithik kanthi proporsi populasi.[1] Iki mesthekake yen ora ana pangaruh saka mata uang Gini, sing konsisten karo Hukum Pengaturan Uang-Nilai.
  • Kira-kira USD Money Supply ing taun 1900: 10 Milyar. Kita ngginakaken wektu wigati wektu nganalisa pasokan dhuwit US ana ing maneka warna acara antarane taun 1900 lan 2018, kalebu penciptaan Federal Reserve, WWI ing 1914-1918, Perang Dunia II nalika taun 1939-1945, kedadeyan sistem Bretton Woods ing taun 1944, Marshall Plan taun 1948, Perang Korea ing taun 1950-1953, Perang Vietnam nalika taun 1955-1973, pambubaran Gold Exchange Standard ing taun 1971, persetujuan Saudi / OPEC kanggo ngasilake kabeh lenga ing taun 1974, Perang Irak / Afghanistan ing 2003-saiki, lan kuantitatif easing (QE1 / QE2 / QE3) sing digandhengake karo Krisis Keuangan 2008. Adhedhasar analisis iki, kita mirsani yen sumber dhuwit ing taun 1900 paling gedhe murni negara sistem moneter AS. Khusus, yaiku titik pungkasan ing wektu sadurunge USG wiwit tanpa wates, perang inflasi lan manipulasi kebijakan moneter. Bagan ngisor iki nuduhake hubungan antarane pertumbuhan dhuwit dhuwit lan tuwuhing populasi.

M2-per-population-chart-ginifoundation.org

Pasokan Uang Gini Dirancang kanggo Ngreksa Nilai Gini. Salah sawijining pengamatan paling penting saka analisis kita yaiku yen dhuwit kudu dirancang kanggo tuwuh ing tingkat sing padha utawa luwih alon tinimbang pertumbuhan populasi kanggo nyegah tukar mata uang. Kanthi alasan iki, pasokan uang Gini wis dirancang kanggo tuwuh rada luwih alon tinimbang tuwuhing populasi pemangku Gini. Iki njamin yen permintaan kanggo Gini bakal kuwat banget kanggo pasokan. Mangkono, peningkatan bertahap ing pasokan dhuwit Gini kanggo nampung perdagangan donya nyata sajroning periode ekosistem mangsa 10 taun wiwitan dis-inflationary efek. Iki ngalang-alangi nilai Gini amarga ora bakal ngalami owah-owahan dhuwite sing perlu kanggo ningkatake ekosistem Gini.

Unit Mata Gini Dibedakake Kanggo Nguripake Kabeh Kebutuhan Future. Kaya 1 USD sing bisa dipérang dadi 10 dhasar utawa 20 nickel utawa 100 penny tanpa nyuda daya beli total, kriptocurrency Gini bisa dipérang dadi unit cilik. Nalika ekosistem Gini ngembang, 10 yuta unit basa Gini bisa dipérang dadi 1028 Unit Gini yen perlu tanpa nyuda daya beli total dhuwit Gini. (NB: Unit Gini diwakili ing kode sumber Gini minangka 128-bit integers.) Iki bakal saya perlu amarga Internet of Things (IoT) lan milyaran app sing didistribuseni otonomi wiwit ngasilake triliun transaksi mikro saben taun.

Kenapa Gini Dis-Inflationary? Populasi pemangku kepentingan ing ekosistem Gini bakal terus berkembang. Minangka populasi tuwuh, pasokan duit Gini kanthi otomatis lan kanthi alami tuwuh miturut Gini sing disuntikake sacara otomatis menyang ekosistem dening Value Streams System. Proses iki njamin yen suntingan mata uang ora tau nglanggar Hukum Pengaturan Uang-Nilai. Dadi, pangembangan dhuwit dhuwit Gini wis dirancang dis-inflationary (ora deflationary) kanthi telung alasan:

  1. Iku njamin yen nilai mata uang Gini punika ora tau dicemoake dening inflasi moneter.
  2. Iki nggawe Gini ngapresiasi nilai kasebut tanpa nyirnakake perdagangan nyata.
  3. Minangka saben jaringan panemune manungsa mundhak, ana pangurangan statistik ing pemanfaatan jaringan saben pangguna ing rata-rata. Nalika prinsip kasebut diterapake ing Jaringan Gini, tegese bakal ana pengurangan statistik ing jumlah total Gini sing diduweni ing rata-rata (per-kapita) nalika populasi tuwuh. Iki bener kanggo kabeh jaringan amarga saben jaringan bisa diterusake daya panggunanewbies, lan saben level skill lan partisipasi ing antarane, yaiku apa sing nggawe panyebaran statis saka pemanfaatan jaringan / cryptocurrency saka wektu. Bagan ngisor iki nggambarake fenomena iki kanggo Jaringan Gini.

Gini-Cryptocurrency-Money-Supply-inifoundation.org

Dispersi Sumber Dhuwit Statistik ora Padha minangka Distribusi Kasugihan sing Luwih. Mung amarga kabeh jaringan cenderung ngalami penurunan per-kapita pemanfaatan sumber ora ateges kabeh ekonomi cryptocurrency kanthi otomatis ngasilake distribusi sing akeh. Akeh proyek proyek cryptocurrency ngeculake dispersi statistik kanthi distribusi kasugihan sing nyata. (Kaya katon ing debat iki.) Iki kaya mbingungake konsep kekayaan per-capita lan kasugihan median. Iku kabeh konsep beda. Contone, yen Bill Gates lan rong wong sing ora duwe omah (saben siji mung $ 1 ing net worth) ana ing kamar sing padha, sing per-kapita (rata-rata) kekayaan bakal kira-kira $ 31 milyar ing 2018! Benten, sing Median kasugihan bakal mung $ 1.4 Mulane kabeh proyek cryptocurrency liyane sing ngakoni ekonomi trickle-down bakal ndandani masalah konsentrasi kasugihan sing ditindakake sajrone wektu sing ora kentekan utawa naif.

Iki mung ringkesan kabeh riset, analisis, lan prinsip sing wis diprakirake, kayane wis dikembangake kebijakan lan sistem moneter lan sistem moneter Gini sing adil lan lestari. Ing Buku Gini karo Kategori Kebijakan Moneter saka Pangkalan Pengetahuan Gini nyedhiyakake luwih jero nyata donya pangerten saka kabeh konsep kasebut.

Kebijakan Punika Hak Manungsa

Maksiat Demokrasi lan Kapitalisme Berkepentingan Ora bisa Kawujud tanpa Transaksi Privasi. Bitcoin lan meh kabeh cryptocurrency liyane saiki umume menehi transaksi anonimitas, nanging padha ora nyedhiyakake privasi transaksi bener. Iki minangka masalah ageng amarga mbiyantu para politisi lan agen-agen sing dikontrol (eg, NSA, FBI, OFAC, IRS, FinCen ... lan mitra ing negara-negara liyane) kanggo map kabeh jaringan cryptocurrency lan nyusun blacklist cryptocurrency, kang padha wis saiki. Techniques iki bisa ngubungake transaksi anonim lan nglacak manawa sampeyan ora nate ditemokake. Iki wis kedadean saiki, nanging dadi luwih gampang saben dina amarga AI luwih kuat dipigunakaké déning pulitisi, kanthi collusion karo bank-bank gigantic lan perusahaan, kanggo ngolah umum umum kanthi nganggo cara akeh.

Protest & Resist Peaceful Depends on Transaction Privacy. Pemetaan lan blacklist jaringan cryptocurrency minangka bencana kanggo demokrasi lan kapitalisme amarga ora mungkin kanggo tuku barang lan layanan sing perlu kanggo mbantah utawa mbantah kanthi efektif opsir apa wae yen politisi korup lan / utawa bisa ngobati kabeh transaksi pribadi ing wektu nyata. Yen sampeyan menehi ancaman marang kekuwatan politik utawa pasar kekuwatan perusahaan ageng sing mbiayai pemilihan pulitik, nalika sampeyan tuku lengkap, sampeyan bisa nyangka yen Bajingan pemerintah wis lumaku menyang omah sampeyan kanggo nyegah sampeyan migunakake hak konstitusional panjenengan. Mangkono, arsitèktur Bitcoin lan meh kabeh cryptocurrencies liyane dina iki ngimpi-teka-bener kanggo tyrants, diktator, fascists lan cannibals perusahaan gigantic.

Ing kontras, Gini dirancang kanggo nyedhiyakake anonimitas transaksi lan privasi minangka standar tanpa ndadekake kecepatan transaksi sing signifikan. Privasi minangka topik sing jero ing pirang-pirang tingkatan, sing luwih akeh njlajah ing Buku Gini. Kita uga nulis akeh artikel babagan fitur privasi Gini, kang bisa ditampilake ing Kategori Privasi Pangkalan Pengetahuan Gini.

Multi-Triliun-Dollar Scams & Tragedi Kemanusiaan. Yen sampeyan ora maca buku Gini, paling ora paham: Logika jero banget sing akeh politisi, bank lan korporasi gigantic digunakake kanggo numpes hak asasi kita privasi sing penipuan canggih lan sistematis (ora sengaja) sing dirancang kanggo musatake kekuwatan lan kekuwatan liyane menyang tangane dhewe. Khusus, scam "perang ing teror" lan pengalihan pajeg income kerep dipuduhake minangka alasan kanggo nglarang panggunaan cryptocurrencies, nanging argumen-argumen kasebut banget dicolot ing akeh tingkatan. Malah, kawicaksanan-pembunuhan kebebasan iki wis nyebabake pambrontakan ing pemerintah lan perusahaan kekuwatan, mayuta-yuta kematian, jutaan mayat pengungsi, luwih saka $ 6 triliun kanggo kekayaan Amerika, utang nasional sing nyebabake ekonomi AS lan kelas menengah, lan akeh tragedi kamanungsan liyane. Ora ana penipuan lan tragedi sing perlu kanggo nggawe negara sing aman lan pemerintah sing mapan, sing kita mbuktekaken ing Buku Gini.

Intelijen Artificial Mundhakaken Urgency. Minangka summarized ing Pengantar Sekolah Dasar Gini, konvergensi antara politisi, korporat gigantic lan intelijen buatan wis ana ing kene lan kanthi cepet nambah kekuwatan bebarengan karo manungsa. Konvergensi iki bakal ngidini wong-wong mau nggoleki lan numpes kabeh cryptocurrency sing wis ana, sing bakal ngalangi wong-wong mau kanggo mblokir perlawanan sing penting kanggo kawicaksanan sosial lan ekonomi sing ora kompeten. On path saiki manungsa, iki asil tragis sing bisa ditemtokake lan ora ono amarga struktur insentif ing pirang-pirang pemerintah lan perusahaan ing Bumi saiki ora bisa diatasi karo kompetisi apa wae sing ana ing status quo. Nalika Konvergensi-politik-korporasi AI rampung, kuwi game kanggo kamanungsan amarga AI angkoro bakal cepet banget lan kuat banget kanggo populasi manungsa. Iki ora wedi banget; iki kasunyatan.

Gini ora mung Cryptocurrency. Gini Kapitalisme penting, nanging mung minangka sarana kanggo entuk gol sing luwih dhasar: Nglindhungi hak asasi dhéwé, kedaulatan dhasar demokratis, lan hak urip, kamardikan lan kasenengan sing ditemokake dening para pendiri AS manungsa. Kita, kabeh manungsa ing Bumi, wis entuk bebungah sing larang regane saben wengi sing ngidini para politisi lan perusahaan gigantic bisa ngancurake hak asasi kita kanggo ngatur transaksi. Tanpa privasi transaksi, ora ana demokrasi. Tanpa demokrasi, ora ana kapitalisme sing lestari. Sejatine, demokrasi sustainable lan Gini Capitalism lestari loro-lorone duwit receh cryptocurrency Gini sing padha.

Teknologi Gini

Kita wis nulis akeh artikel babagan teknologi Gini lan kita bakal nulis akeh liyane saka wektu. Ing ngisor iki kita nuduhake ringkesan ringkes saka komponen teknologi paling penting saka Platform Gini, sing disambung karo artikel luwih jero ing saindhenging bagean iki kanggo wong sing pengin sinau luwih akeh.

Pengalaman Wikipedia Prasaja

Sakbenere kabeh sistem lan fitur Gini wis otomatis; supaya, yen sampeyan jinis wong sing kepunjulen karo rincian teknis, aja kuwatir. Gini dirancang kanggo dadi cryptocurrency paling gampang pangguna lan sampeyan bakal bisa nggunakake mung nggoleki tanpa mangerteni rincian teknis ing bagean teknologi iki. Kita bakal miwiti bagean iki karo sawetara konsep sing prasaja lan banjur dadi transisi kanggo sawetara luwih harder. Sanajan sampeyan ora ngidini rincian teknis, isih bisa ngapikake alasan-alasan sosial ekonomi sing penting ngapa kita wis nggawe akeh pancen teknis kanthi maca bagean iki. Dadi, coba-sampeyan bisa nindakake!

Kurang saka 1% populasi Global Manungsa Nduwe Pengalaman Substansial karo Cryptocurrencies. Alasan utamane kanggo iki ora ana sing wis nggawe gampang kanggo nggunakake cryptocurrencies ing commerce donya nyata. Antarmuka panganggo sing ana kriptocurrency sing saiki rumit kanggo geeks non-tech. Sabanjure, kita wis nandur modhal wektu lan sumber daya sing ngrancang antarmuka pangguna Gini sing prasaja, intuisi lan terintegrasi menyang antarmuka kertu kredit lan perbankan sing wis padha ngerti cara nggunakake. Gambar ing ngisor iki nggambarake antarmuka pengguna grafis Gini (GUIs) kanggo piranti lunak seluler lan desktop.

Gini-Mobile-Software-loginGini-Mobile-Software-MenuGini-Mobile-Software-Accounts-OverviewGini-Mobile-Software-Gini-Receive

Gambar asli saka piranti lunak Gini Decentralized Exchange ditampilake ing ngisor iki. Kita wis nggawe pengalaman exchange peer-to-peer minangka cara sing gampang. Sapa wae sing tau nggunakake eBay bakal ngerti carane tuku / ngedol cryptocurrency Gini lan komoditas lan aset liyane ing mangsa ngarep ing Bursa Decentralisasi.

Gini-Exchange-buyer-mode-med-res-ginifoundation.org

Ringkesan Teknis

Platform Gini terdiri saka rong sistem utami: The Gini BlockGrid karo Decentralized Exchange, nanging tembung "Platform Gini" nyakup kabeh sistem saiki lan mangsa saiki sing dibangun kanggo ngolah utawa nggampangake transaksi sing digandhengake karo cryptocurrency Gini. BlockGrid lan Decentralized Exchange wis dirangkum ing situs web Gini kita. Ing papan tulis iki, kita nemoni ringkesan teknis babagan sistem iki.

Ing istilah teknis dhasar, Gini minangka cryptocurrency Dynamic Proof-of-Commitment (DPoC). Cryptocurrency inti Gini nduweni fitur ing ngisor iki:

  • Tandha digital cryptographic kanggo nyegah transaksi penipuan.
  • Anonymity lan privasi minangka standar adhedhasar enkripsi homomorph karo fungsi hash cryptographic BLAKE2 lan kunci multi-hop adhedhasar enkripsi kunci umum kelongsong ED25519.
  • Pemungutan simpul saham pemangku otomatis kanggo entuk verifikasi transaksi basis konsensus.
  • Pilih delegasi kanggo njamin kuor suara, sing njamin konsensus transaksi sing adhedhasar lan jembar basis konsensus manungsa ing babagan tata pemerintahan ekosistem utama.
  • Struktur basis data DAG / blockchain ("BlockGrid") kanggo nyambungake kabeh pamblokiran transaksi ing sawijining linear, terus-terusan chain historis, sing entuk integrasi lengkap integritas, kecepatan dhuwur lan kabehi.
  • BlockGrid nyedhiyakake integritas buku umum sing komputasi efisien kanggo verifikasi bali menyang blok genesis Gini.
  • Mekanisme audit sing dibangun kanthi bebarengan sing ndukung privasi pengguna lan ngidini auditor sah lan pangguna resmi panguwasa pamaréntah kanggo netepi transaksi kaya sing dibutuhake saben negara sing ditrapake.
  • Struktur basis data sing ndadekake gampang implementasine pruning agresif, sharding, lan snapshotting; fitur-fitur kasebut njamin skalabilitas jangka-panjang, desentralisasi sing berarti, lan kacepetan dhuwur lan pamrosesan.
  • Resistance banget sing kuwat lan langgeng kanggo "serangan ganda," "serangan 51%," "serangan DDoS," lan "serangan Sybil," antara liya, sing nyediakake integritas integritas umum.
  • Struktur insentif ekonomi sing cetha dirancang kanggo nggawe ekosistem sing paling stabil, adil, tetep lan gampang dimangerteni.

Gini BlockGrid

Gini BlockGrid Stack. Decentralized Gini BlockGrid yaiku loro lapisan lunak:

  • Lapisan Gini Settlement (GSL): Kanthi kanthi aman, sacara anonim lan sacara pribadi ngatur kabeh kegiatan pemukiman mata uang tingkat rendah lan aset ing saindhenging ekosistem Gini.
  • Lapisan Computation Gini (GCL): Aman, sacara anonim lan pribadi ngelola kabeh kontrak pinter sing luwih rumit lan aplikasi desentralisasi, sing gumantung marang akuntansi lan auditing keuangan GSL. GCL dirancang kanggo nyedhiyakake pelaksanaan otomatis istilah lan kondisi kontrak pinter antarane mitra ing ekosistem Gini.

Pendekatan lapisan kasebut nggawe pemisahan sing resik antarane data penyelesaian transaksi sensitif lan operasi kontrak pintar komputasi sing komputasi. Iki minangka fondasi optimal kanggo mbangun ekosistem sing beda-beda ing aplikasi lan layanan berbasis pintar sing dideskripsikan kanthi pinter, sauntara tetep lapisan pemukiman sing ndadekake gampang, bisa diukur, pribadi lan aman.

Fitur Desain Arsitektur

Adhedhasar pengalaman dekade pengalaman ngembangake sistem pangolahan pembayaran aman lan bisa diukur global lan ngoperasikake prosesor pembayaran nirlaba sing paling gedhé ing donya, tim Gini mbangun cryptocurrency Gini lan Decentralized Exchange adhedhasar prinsip desain arsitektur ing ngisor iki:

  • Arsitèktur sederhana lan kuwat, sing nyuda kerumitan lan kewajiban sing cocog lan kerentanan keamanan.
  • Cepet cepet: Saiki, arsitektur BlockGrid bisa ngolah luwih saka 7.000 transaksi / detik, nanging optimasi mangsa bisa nambah iki sacara signifikan. Sabanjure, Bitcoin, Ethereum, lan meh kabeh cryptocurrencies saiki isih ora bisa ngolah luwih saka 20 transaksi per detik. Kacepetan transaksi Gini mung diwatesi dening kacepetan sambungan jaringan antarane simpul jaringan amarga saben pesen antar simpul pas karo paket UDP tunggal (512 bita), sing nyebabake kacepetan paling cepet sacara teknis, ora ketompo apa teknologi cryptocurrency sing anyar muncul ing mangsa ngarep. Iki njamin Gini minangka mangsa-bukti sabisa. Deleng animasi iki kanggo nggambarake prabédan antarane kasalahan transaksi Gini (transaksi per detik) lan kriptografi populer liyane saiki.
  • Sakbenere cepet, dijamin konfirmasi transaksi amarga saben pangguna duwe blockchain pribadi dhewe ing BlockGrid Gini, sing dianyari kanthi otomatis deterministik konfirmasi. (Iki beda karo sing kurang dipercaya probabilistic konfirmasi ing Bitcoin lan meh kabeh cryptocurrency liyane.) Iki sacara dramatis nambah kecepatan, keandalan, lan keamanan transaksi Gini.
  • Highly resistant to many types of attacks, kalebu 51% serangan, serangan man-in-the-tengah, serangan DDoS, serangan Sybil, lan liya-liyane. Uga, forking ing BlockGrid Gini mokal ing kabeh kasus kajaba ing kondisi Byzantine. Khusus, forking mung bisa kedadeyan yen simpul sing ala utawa malfunctioning nyoba nyerang blockchain individu tartamtu, nanging serangan kuwi gampang dideteksi ing tingkat protokol, lan kanthi mangkono, gampang ngurangi. Paling penting, amarga saben pemangku kepentingan duwe blockchain pribadi ing BlockGrid, nalika garpu sing ala, mung diisolasi mung minangka block block swasta; Dadi, ora ana pihak liyane sing kena pengaruh. Arsitèktur iki sacara dramatis ngurangi jumlah potensial vektor serangan, sing sacara signifikan nyuda biaya lan kerumitan ngatur Platform Gini.
  • Sistem monetèr sing tetep lan adhedhasar rasional, fakta nyata lan sejarah ekonomi sing nyata, ora ideologi buta, teori lan model sing ora realistis.
  • Ledger basis akun (vs. tinimbang UTXO Bitcoin), sing luwih intuisi kanggo pangguna pungkasan lan luwih gampang kanggo ngleksanakake Gini sing unik fitur sistem moneter lan prinsip. Ledger berbasis akun uga nyediakake Protokol Gini Trust kanggo nyepetake tingkat pasokan dhuwit kabeh nyata saka kabeh ekosistem Gini tanpa nyalahake privasi saka pihak sing duwe kepentingan Gini. Iki penting kanggo nyedhiyakake privasi transaksi bener lan konfirmasi transaksi sakcepete nalika sabanjuré nglindhungi integritas dhuwit Gini kanthi ngamanake yen ora ana cryptocurrency Gini anyar sing bisa digawe saka udara sing tipis dening peretas utawa protokol malfungsi. Sembarang anomali kasebut bakal dideteksi sacara real-time, kanthi mangkono mupangatake tumindak remedial sing cocok ing protokol lan / utawa tingkat administratif.
  • Protokol konsensus sing unik kanggo Dinamika Proof-of-Commitment (DPoC), sing nggabungake kekiyatan protokol Proof-of-Work (PoW) lan Protokol Proof-of-Stake (DPoS) sing diwenehake kanthi keuntungan jaringan keamanan lan ekosistem sing diwenehake dening unik Gini Node Guardian node. Luwih khusus, protokol DPC HCI Gini mbisakake Gini kanggo entuk hal ing ngisor iki:
    • Resiliensi jaringan nglawan serangan spam lan DDoS nggunakake pangayoman banjir jaringan sing diwenehake dening prasaja, 1 detik PoWs, sing ora migunakake listrik sing penting (ora kaya Komplek komputasi Bitcoin);
    • Pengesahan transaksi berbasis-konsensus energi lan governance jaringan tanggung jawab karo DPoS;
    • Partisipasi ekosistem sing adoh saka insentif ekonomi sing unik digawe dening DPIC Gini.

BlockGrid vs DAG vs Blockchain

Struktur basis data tartamtu Gini disebut "BlockGrid," sing dirancang kanggo gabungke sifat sing paling migunani saka Graphic Directed Acyclic (DAG) kanthi sifat sing paling migunani saka blockchain. Kombinasi unik iki nggawe panyimpenan data lan sistem retrieval sing ora bisa diganti (kayata buku gedhe) sing nglakokake kacepetan DAG, nanging nduweni struktur luwih akeh tinimbang DAG, sing ndadekake pruning basis data, snapshotting, sharding, lan optimasi liyane bisa biasane angel banget (utawa ora mungkin) karo DAG murni.

Akibaté, luwih gampang kanggo nggayuh skalabilitas, desentralisasi, kecepatan transaksi sing cepet, daya tampung jaringan sing dhuwur, lan pertumbuhan ekosistem sing lestari karo BlockGrid Gini tinimbang kanggo cryptocurrencies sing dibangun karo DAG murni utawa blokir murni.

Gini Computation Layer & GiniScript Language

Kita mbangun Gini Settlement Layer (GSL) pisanan. Sawise kita ngluncurake Gini MainNet lan nuduhake kehandalan GSL sajrone 6-12 wulan operasi donya nyata, kita bakal ngluncur GIP Computation Layer (GCL).

Minangka bagéan saka GCL, kita nggawe basa sing adhedhasar tag ("GiniScript") sing bakal mbiyantu wong-wong non-teknis kanggo nggawe kontrak pintar sing prasaja ing wangun kontrak jual lan tuku, kontrak pinjaman, kontrak jaminan asuransi, escrow kontrak, kontrak layanan, lan akeh liyane. Kita ngarepake GiniScript minangka fitur integral saka akeh aplikasi perdagangan donya nyata sing para pemangku kepentingan ing kabeh ekosistem Gini bakal mbangun karo cryptocurrency Gini ing sisih ndhuwur Gini BlockGrid lan sing cocog Decentralized Exchange.

Ing wektu iki, kita ora duwe rencana kanggo nyedhiyakake Turing-lengkap basa utawa basa apa wae sing bisa nggawe aplikasi sing komprehensif langsung ing Lapisan Penyelesaian Gini amarga kerumitan sing ditambahake nggawe akeh risiko keamanan lan masalah potensial liyane (umpamane, Ethereum's Bencana DAO). Kajaba iku, akèh-akehe para pemangku kepentingan Gini mung pengin nggawe kontrak pinter-user-friendly kanthi IF / THEN logika dhasar kanthi otomatis nahan counterparties sing tanggung jawab karo syarat lan kondisi kontrak. Dadi, bakal bisa nggunakake GiniScript kanggo mayoritas kasus nggunakake kontrak pinter nyata.

Nanging, kita bakal nyengkuyung para pangembang lanjutan kanggo mbangun aplikasi luwih rumit ing Platform Gini kanthi nggunakake basa pamrograman Haskell. Haskell bisa ngasilake provably aman aplikasi saka sembarang kerumitan kanthi jaminan keamanan sing kuwat tinimbang basa utama liyane, kalebu C ++, C #, Jawa, Python, lan liya-liyane. Arsitèktur inti Gini dibangun karo Haskell.

Protokol Gini Trust

A "protokol" muni technical, nanging saestu mung minangka urutan urutan acara, langkah, kegiatan, utawa bit data miturut aturan, sintaks lan semantik. Protokol ana ing urusane geopolitik antarané bangsa, kanggo dokter bedah jantung ing rumah sakit, kanggo teknologi jaringan, cryptocurrencies, lan sistem lan kahanan liya ing eksistensi manungsa. Ing kasunyatan, ana akeh protokol sing bisa digunakake ing macem-macem tingkat sistem kanggo ngatur utawa nuntun prilaku lan kinerja entitas lan sistem jaringan ing sembarang wayahe.

Akibaté, nalika kita ngomong babagan "protokol," migunani kanggo ngelingi yen ana mung siji protokol sing ndadekake prilaku, output, lan asil sistem. Biasane, ana macem-macem protokol sing ngoperasikake lan mengaruhi dinamika sistem bebarengan; lan iki bener kanggo Platform Gini.

Protokol Gini Trust dirangkum sacara konseptual ing situs web Gini. Dene kita ngrembug luwih rinci babagan protokol kasebut lan cara beda karo cryptocurrencies liyane.

Dynamic Guardian Nodes & Dynamic Proof-of-Commitment

Sawetara fitur saka Platform Gini wiwitane diilhami dening rong proyek cryptocurrency sing uga diarani "Nano" lan "Cardano," loro sing ana cryptocurrencies Proof-of-Stake (PoS) sing wis dioperasikake kanthi ora duwe hacks wiwit 2014 lan 2017. Sanajan ana alasan apik kanggo ngujoake Nano lan Cardano lan sinau saka kekuwatane, padha milih sawetara pilihan desain arsitektur sing ngasilake asil sing ora tetep. Dadi, ayo ngomongake carane Gini beda.

Minangka Delegasi Sistim PoS (DPoS), delegasi Nano diarani "Wakil". Kaya kabeh sistem DPoS, Perwakilan Nano bisa milih atas jenenge pemangku kepentingan liyane sing milih ngirim utangan marang Perwakilan. Iki dienggo kanggo akeh pihak sing ngatur amarga (1) padha ora pengin tetep komputer sing mlaku 24/7 kanggo melu proses pemungutan protokol konsensus lan (2) padha ora duwe kekayaan Nano sing cukup supaya bisa melu langsung ing protokol konsensus Nano .

Kanggo dadi wakil Nano lan melu ing protokol konsensus Nano, stakeholder Nano kudu duwe paling ora 0.1% kabeh kahanan cryptocurrency Nano, alias "saham". (Iki tegese ana maksimal 1,000 Nano Representatives.) Nomer Non-Representatif ora milih ing protokol konsensus Nano, sing mbantu ngurangi lalu lintas jaringan lan njaga kacepetan transaksi, nanging uga nggawe efek samping negatif sing signifikan, sing bakal dadi jelas sakcepete.

Protokol Dynamic Proof-of-Commitment (DPoC) unik Gini dibedakake saka DPoS ing sawetara cara sing penting. Tuladhane:

  • Ing Platform Gini, Perwakilan (delegasi) ing tingkat protokol kasebut disebut "Dynamic Guardian nodes". Ing kasus iki, Guardian "node" iku mung piranti lunak otomatis, desentralisasi Gini sing mlaku ing desktop utawa komputer seluler, sing ora mbutuhake interaksi manungsa. Sapa bae sing wis nggunakake Bitcoin utawa cryptocurrency liya kudu ngerti babagan proses iki.
  • Penjaga Gini yaiku dipilih kanthi otomatis lan kanthi acak adhedhasar syarat sing luwih egaliter (kene lan kene; bebarengan, iki minangka "Requirement Guardian").
  • Para Penjaga Gini bisa ditindakake kanthi wektu kanthi acak "Sesi Wali", sing bisa bertahan nganti pirang-pirang menit utawa jam. Sebaliknya, Perwakilan ing sistem DPoS liyane relatif statis lan mayoritas sing dianggep bakal tetep ing kekuwatan kanggo sasi, taun utawa salawas-lawase. . . anggere pangkat kekayaan para pemangku kepentingan paling gedhe tetep relatif statis.
  • Gini migunakake algoritma lotre kanthi acak kanggo milih Wali kanthi milih saka daftar kelayakan sing dikontak ("Guardian List"). Calon Wali terus-terusan lan ditambah kanthi otomatis utawa dibusak saka List Guardian miturut syarat-syarat sing diduweni dening Guardian Requirements. (Wigati: Konsep lotre Cardano iku padha, nanging ndeleng ngisor ngono Gini beda.)
  • Seleksi Guardian acak Gini nyiptakake sistem sing luwih aman amarga sistem kasebut luwih gampang mbantah 51% saka simpul ing jaringan nalika para Wali dipilih kanthi acak lan sacara acak berputar ing lan metu saka Guardian Sessions.
  • Seleksi Guardian acak Gini adhedhasar syarat sing luwih manéka warna, sing ndadekake luwih akeh kesempatan kanggo pedunung sing luwih manéka warna supaya bisa melu ing proses konsensus. Iki nggawe kesempatan kanggo nyiptakake kasugihan lan distribusi sing luwih jembar lan kesinambungan ekosistem sing luwih akeh, sing sacara teknis cetha lan filosofis sing konsisten karo nilai-nilai lan spiritualitas eginiarian Gini.
  • Keperluan Guardian nduweni teges emphasis ing saben hardware node umum lan kemampuan bandwidth, sing njamin yen keragaman Guardian ora nyebabake kinerja jaringan Gini miskin. Nanging, kemampuan kasebut bisa uga kasedhiya kanggo meh kabeh wong ing saben negara tanpa kudu ngentekake jumlah akeh dhuwit super komputer lan fasilitas crypto-mining.
  • Seleksi Guardian acak Gini mbisakake Gini kanggo njaga kinerja jaringan kanthi mbatesi jumlah Wali ing sembarang wayahe tartamtu (kaya watesan Nano 1.000), nalika nggawe realistis bisa kanggo mayuta-yuta nada Gini dadi Guardian sawayah-wayah. Iki menehi Gini Trust Protocol sing kauntungan unik: kinerja jaringan maksimal, keragaman Guardian maksimum lan keamanan jaringan maksimal.
  • Dhaptar perwakilan Nano sing relatif statis lan proses kelayakan kabungahan bakal mungkasi masalah konsentrasi kekuwatan lan kekuwatan sing dibahas sadurungé ing papan tulis lan ing banyak wilayah situs web Gini. Ing kasunyatan, kabeh (D) cryptocurrencies berbasis PoS saiki nandhang masalah iki amarga para pencipta umume ndelok kekuwatan konsentrasi minangka fitur, ora cacat.
  • Kalebu populasi peserta ekosistem sing acak lan luwih maneka ing tingkat protokol ngilangake masalah sosial ekonomi lan nyebabake komponen "Stabilitas Jaringan" Sistem Gini Value Gini luwih egaliter. Tanpa mekanisme protokol tingkat kanggo nuduhake karya kasebut lan kekayaan ing saindenging ekosistem Gini, ora bakal ana cara sing kanthi otomatis, adil lan efisien kanggo nyegah tekno-aristokrasi lan kriminal-oligarki saka dominasi ekosistem Gini kaya nguwasani kabeh cryptocurrencies liya saiki.
  • Nano ora menehi hadiah Perwakilan (utawa wong liya) karo ganjaran pamblokiran amarga tim Nano ora pracaya ngisi biaya transaksi; Dadi, ora ana cara migunani utawa tetep kanggo nompo sapa wae kanggo melu ekosistem Nano. Iki minangka kaputusan filosofis, sing kita pracaya minangka cacat fatal akeh alasan sosial lan ekonomi.
  • Benten kaliyan struktur insentif ingkang rusak ing kriptografi sanèsipun, Gini mbales bailar minangka tim sawise transaksi sing anyar diverifikasi. Secara khusus, sawetara Guardians melu minangka tim ing otomatis korum saka simpul sing teka bebarengan kanggo verifikasi saben transaksi. Iku tim nindakake karya ing transaksi kasebut. Mangkono, sing tim Guardians wis nyiptakake lan ningkatake nilai ekosistem kanthi nambah integritas saben transaksi, sing ningkatake integritas sakabèhé ekosistem. Ing Value Streams System tanggung jawab kanggo pemangku kepentingan kanthi otomatis karo Gini liyane kapan wae (utawa node otomatis) nambahake nilai menyang ekosistem amarga kuwi carane kudu mili liwat ekonomi sing tetep. Iki minangka conto liyane babagan carane ngukur lan menehi rega sing tepat lan nyebarake saindhenging ekosistem Gini minangka ciri unik Gini Capitalism.
  • Dasar kode Nano ditulis ing C ++ (v.11 & 14). Contoné, Platform Gini dibangun kanthi basa pamrograman Haskell amarga Haskell nyedhiyakake jaminan keamanan sing luwih kuat, produktivitas sing luwih gedhe, ing antarane akeh keuntungan liyane.
  • Protokol Proof of Stake (PoS) Cardano diadegaké ing klompok "pemilih", sing saben duwe kudu paling 2% saka kabeh saham Cardano (ADA). Iki ngasilake a teori maksimal 50 pemilih, nanging ing praktik, angka luwih cilik tinimbang distribusi kasugihan Cardano, kaya kabeh kriptoku saiki, akeh banget. (Lan ékonomi ora bakal ngganti iki.) Pemilih ngoordinasikake swara kanggo milih "pimpinan slot" périodik kanggo nggawe saben Blok Cardano anyar lan tampa ganjaran pamblokiran sing cocog. Daftar pemilih meh kabeh statis lan adhedhasar eksklusif ing kertu crypto. Saka perspektif kamanungsan, proses iki nyebabake konsentrasi saka kekayaan lan kekuwatan ing jaringan kasebut.
  • > Kaya sistem DPoS liyane, Cardano duwe mekanisme delegasi, sing adhedhasar konsep sing disebut "pooling saham". Secara konseptual, iki mirip karo Perwakilan Nano: Pemangku kepentingan bisa ngedegake kekuwatan pemungutan swadaya menyang kolam renang Cardano lan operator blambangan banjur bisa milih kanthi bobot gabungan kabeh suara sing wis didelegasi ing kolam renang. Nanging, ing kasus iki, pemungutanane difokuskan kanggo nganyarke sistem lan masalah pemerintahan; Nanging, kabeh proses adhedhasar sacara eksklusif sing nduweni paling sugih, dudu kriteria sing luwih kerep kaya kita duwe Gini ing tingkat protokol (nada Dynamic Guardian) lan ing tingkat manungsa (Gini Ambassador node ing Sistem Komunitas Governance).
  • Proses seleksi pimpinan slot Cardano ditemtokake sacara eksklusif dening kepemilikan para stakeholder amarga algoritma lotre Cardano ("Follow-the-Satoshi") dianggo kaya tiket lotre: 1 unit mata uang Cardano ("Lovelace") = 1 tiket lotre. Nanging iki kaya mangkene, "1 dollar = 1 suara," sing bener-bener wis ngrusak sistem pulitik lan ekonomi ing AS lan akeh negara liyane sing saiki. "Unit mata uang 1 = 1 suara" mesthi mbudidaya kanggo korupsi sistemik amarga njamin yen para pemangku kepentingan fiat utawa kripto bisa tansah ngapusi ekosistem lan kebijakan ekonomi kanggo entuk manfaat dhewe.
  • Undhang-undhang protokol konsensus Cardano dirancang kanthi matématik kanggo menehi bobot luwih marang para pemangku kepentingan sing wis sugih; mangkono, para pemangku kepentingan paling sugih tansah nduweni kemungkinan sing luwih dhuwur kanggo menang lotre kanthi proporsi langsung marang kekayaan Cardano. Iki mung ndadekake kekayaan lan kekuwatan saka sawetara pendiri lan investor sing cukup beruntung bisa mlebu ing Cardano awal. Saka perspektif kamanungsan, iki ora bisa ditolerir.
  • Ora beda karo lotre protokol Cardano, lotre Protokol Gini ora adhedhasar "1 dollar = 1 suara". Nanging, lotere Gini luwih kaya nggoleki harta karun: Yen sampeyan nggawe usaha kanggo melu dening njamin supaya simpen sampeyan njaga Persyaratan Guardian, sampeyan bakal duwe kemungkinan sing padha nemokake harta minangka wong liya. Ora masalah yen sampeyan duwe 1 unit mata uang Gini utawa 1 milyar unit, kemungkinan keberhasilan sampeyan padha. Iki minangka conto pangerten dhasar kanggo manungsa sing dipikirake kanthi rapi marang saben aspek kapitalisme Gini.
  • Ana beda antarane Cardano lan Gini. Antara liya, Cardano ora nyedhiyakake privasi transaksi sing bener, sistem moneter ora kompatibel karo sistem moneter Gini (loro-lorone tekno lan filosofis), lan arsitèktur Cardano ora dirancang kanggo entuk jenis kacepetan transaksi, pengalaman lan pengalaman pangguna sing kita nggawe kanggo Gini.

Arsitektur Jaringan

Protokol Panemuan Peer. Gini migunakake algoritma penemuan banjir sing cepet sing diangkut liwat UDP, kayata UPnP lan UDP bolongan-punching kanggo kecepatan luwih akeh lan NAT traversal, sing ngasilake distribusi desentralisasi beban lalu lintas jaringan kanggo ngoptimalake ketersediaan jaringan Gini. Protokol Gini kompatibel karo IPv6.

Menyang Compatibility karo IP Multicast. Multicast IP ora bisa digunakake liwat protokol jaringan TCP, yaiku salah sawijining alasan sing paling penting ngapa Gini adhedhasar protokol jaringan UDP. Multicast IP nyedhiyakake nambah dramatis ing efisiensi jaringan amarga ditengahi ing lapisan hardware jaringan lan mbisakake siaran sing dipilih menyang klompok simpul sing diisi kanthi dinamis ing jaringan, sing becik kanggo protokol konsensus cryptocurrency.

Kabeh Peralatan Jaringan Modern Ndukung IP Multicast. Ngupdate kabeh node Gini nggunakake IP multicast tinimbang protokol lapisan aplikasi sing kurang efisien sing digunakake ing kabeh cryptocurrencies liyane saiki (eg Kademlia, Torrent, flood-fill, etc.) bakal ngurangi bandwidth sing dibutuhake dening node Gini amarga multicast nganggo kira-kira 1 /N saka bandwidth dibandhingake N klien unicast kapisah. Contone, yen 1,000 node jaringan sing saling komunikasi, IP multicast mung mbutuhake 1 / 1,000th bandwidth sing mbutuhake komunikasi unicast.

Bootstrapping. Gini migunakake protokol jaringan TCP kanggo proses bootstrapping intensif data nalika node Guardian (aka "simpul penuh") nyambung ing jaringan kanggo pisanan lan perlu ngundhuh kabeh buku gedhe. Nanging kabeh operasi jaringan liyane nggunakake UDP, plus UPnP lan UDP bolongan-punching kanggo NAT traversal. Pendekatan iki menehi Gini minangka imbangan optimal antarane kecepatan lan keandalan jaringan.

Sistem Komunitas Governance

Gini nduweni Sistem Pemerintahan Komunitas egaliter sing adhedhasar model PBB, nanging tanpa korupsi disebabake perusahaan pamaréntah lan perusahaan raksasa sing nggunakake kekuwatan finansial lan militèr kanggo ngolah prosès pengambilan keputusan PBB. Khusus, Sistem Pamarentahan Komunitas Gini didhasarake konsep "Duta Besar Ambassador." Nalika keputusan Gini utama ditepikeun ing Komunitas Gini, para pemangku kepentingan bisa milih langsung lan kanthi aman kanthi ngirim voting kasebut liwat GUI piranti lunak GI utawa bisa mènèhi pamilih marang nada Gini Ambassador ing GUI kanggo milih kanthi tentrem.

Kanggo mangerteni luwih akeh babagan Sistem Pemerintahan Komunitas Gini, sumangga kraos panjenenga Ringkesan rinci.

Kanggo pembaca sing pengin mangerteni luwih lengkap babagan teknologi sing nduwe Power Platform Gini, goleki Bagian teknologi Pangkalan Pengetahuan Gini.

Partners & Stakeholders

Sadurunge sapa bae nggoleki cryptocurrency Gini, dheweke kudu maca Apa Sampeyan Lengkap ing Ekosistem Gini? lan Apa Cryptocurrencies sing Scam? lan Apa Gini Operate ing Amerika Serikat? lan Bisa Gini Reach $ 10,000 Kaya Bitcoin? (Wigati: Artikel sing ditulis sadurunge Bitcoin tekan saklawasé $ 20.000 saben BTC ing Desember 2017.)

Saliyane ing artikel-artikel kasebut, sumangga manawa ing ngisor iki: Yen Gini nduwe tingkat adopsi sing substansial, kriptocurrency Gini bakal ndadekake nilai lan panyebaran nilai sing signifikan ing sadawane perekonomian global, sing bakal nyebabake pangarep-arep sing kuat lan apresiasi rega Gini. We are working on many unique systems and features based on decades of experience and deep knowledge of ecommerce, global payment system, and ekonomi perkembangan. Dadi, kanthi prasaja kita pracaya Gini bisa entuk adopsi substansial liwat wektu.

Amarga akeh pratelan kanggo cryptocurrency liyane (saka dhuwit nganti luwih saka $ 19.000 per unit ing awal 2018), lan yen urip banget cendhak kanggo mbuwang wektu ing debat subyektif lan kabeneran, kita milih milih saran sing bijaksana Albert Einstein: " Kabeh kudu digawe minangka prasaja, nanging ora gampang. "Dadi, iki struktur pricing Gini sing prasaja lan wajar:

Pre-Launch Price Murah 1 Gini = 0,5 USD
Bukak Price 1 Gini = 1 USD
Rega Market Post-Launch Adhedhasar Supply & Demand

Kita uga nyedhiyani cara liyane kanggo para pemangku Gini melu ing ekosistem Gini.

Distribusi Stakeholder. Sawise sinau akeh cryptocurrencies liyane ing taun, kita ora ngerti apa cryptocurrency liyane sing wis digawe kanthi ati-ati banget kanggo rincian babagan distribusi saka kasugihan lan daya ing ekosistem sing. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan cara cryptocurrency Gini dialokakake antarane umum, pendiri / investor, karyawan Gini, lan mitra ekosistem, waca maca Gini Stakeholder Distributions.

Gini Launch Event

Dibandhingake karo proyek cryptocurrency liyane, tim Gini wis nandur modhal wektu lan sumber daya menyang Yayasan Gini lan kita bakal nerusake nglakoni urip ing sajrone urip kita amarga iki minangka semangat lan misi sing dawa kanggo kita. Nanging, kita ora bisa ngluncurake era anyar Gini Kapitalisme dening awak dhewe. Iku bakal mbutuhake sumber daya manungsa lan finansial luwih akeh.

Target Launch Minimal: $ 10 yuta. Amarga sawetara ICOs wis ngembangake luwih saka $ 1 milyar (lan minangka penipuan utawa mung ana sing mung ana ing masyarakat), bakal banget nandhang yen Gini ora ngasilake paling ora $ 10 yuta sak acara Peluncuran Gini. Ing kasunyatan, yen ora ngetokake sekurang-kurange $ 10 yuta, kita bakal ngasilake kabeh dhuwit bali marang kabeh pelanggan Gini Launch amarga mandhap kurang saka $ 10 yuta sarana:

(1) Ora cukup manungsa ing Bumi sing ngakoni masalah sing diterangake ing kabeh papan tulis iki; Mulane, ora ana tuntutan sing cukup kanggo solusi unik Gini.

(2) Kita kudu luwih akeh tinimbang $ 10 yuta kanggo nglakokake roadmap jangka panjang Gini. Nanging kanthi $ 10 yuta, paling ora bisa ngrekrut wong liya, ngrampungake mbangun Platform Gini (kalebu Sekolah Ekonomi Gini), lan ngetokake kasus sing kuwat banget marang masarakat umum lan para pemimpin ing pamarintahan ing saindenging donya babagan apa hak privasi lan Gini Capitalism kudu didhukung. Banjur, kita bisa nyedhiyakake dhukungan finansial tambahan kanggo nambah kemungkinan Gini Capitalism dadi alternatif kanggo kapitalisme bank beracun, sing ngancurake demokrasi lan kapitalisme ing sakupenge dunya.

Regulasi Masalah. Kita kudu ngatur anggepan peraturan komplèks; Dadi, saiki Gini dibiayai dhéwé dening tim Gini lan cryptocurrency Gini ora kasedhiya ing masarakat umum nganti kita tampi kajelasan saka SEC babagan rinci Analisis SEC. Akibaté, amerga pasar AS gedhé banget, kita lagi ngenteni kanggo nglakokaké Peluncuran Gini ing saindenging dunya nganti sawisé nampa respon SEC supaya kabèh manungsa ing Bumi duwé kesempatan sing padha supaya ndhukung ekosistem Gini bebarengan. Ing wektu samesthine, mangga tindakake Gini ing Twitter lan / utawa gabung ing Newsletter Gini bakal diwaca nalika acara Launching Gini ing dunya wiwit.

Matur nuwun

Kita banget ngormati minat sampeyan ing Gini lan kita ngarep-arep kanggo kolaborasi karo Komunitas Gini sing saya tambah kanggo ngembangake Gini Capitalism sacara organik dadi alternatif kanggo status quo beracun.

Thank you (akeh basa)