Pengalaman Terbukti

Kabukten Innovation

Fokus Kesejahteraan Terbukti

On This Page: Kejadian saka Gini  |  Tim Kepemimpinan  |  Tim Teknik

Kejadian saka Gini

Ing wektu Satoshi Nakamoto ngetokake blockchain lan cryptocurrency Bitcoin pisanan ing awal taun 2009, tim Gini wis liwat sepuluh taun pengalaman pangolahan pembayaran kelas donya lan sistem perbankan pedagang. Khusus, tim kita duwe pengalaman nyata ing domain gratis iki:

  • Ilmu Komputer, Cryptology & Keamanan: Protokol jaringan & pangembangan blockchain; linguistik kriptologi lan implementasi aplikasi kriptologi (utamane kanggo US Air Force lan US Intelligence Community); Operasi command-and-control satelit; lan teknik keamanan jaringan.
  • Pengolahan Pembayaran Merchant: Tim kita ngedegake lan nyiptaake Authorize.Net, gateway pembayaran paling gedhé ing donya, kanthi aman diproses luwih saka $ 1 triliun nganti saiki. (Informasi liyane babagan iki kasedhiya ing AngelPay, kang perusahaan pamroses pembayaran nirlaba kita.)
  • Kapinteran gawean: Utamané visi mesin kanggo aplikasi keamanan, saliyane analisis ékonomi lan geopolitik nonpartisan saka ruang lingkup lan pangaruh inteligènsi buatan ing masyarakat manungsa.

Yayasan Gini minangka evolusi sabanjure Komunitas AngelPay kita, sing dumadi saka ribuan pedagang, sukarelawan, afiliasi, lan stakeholder liyane. Nalika AngelPay fokus ing ngilangi sampah, penipuan, lan penyalahgunaan ing industri pangolahan pembayaran ing sisih merchant, Gini fokus marang manungsa.

Khususé, Gini fokus ing mbangun ekosistem sing adhedhasar cryptocurrency sing dirancang kanthi struktur kanggo nglindhungi hak-hak asasi manungsa kanthi nglindhungi privasi transaksi, nggawe kriptocurrency Gini sing bisa digunake kanggo perdagangan nyata dunya, lan mbangun ekosistem Gini adhedhasar kebijakan moneter sing bener lan adil . Ora ana tim teknis liyane sing gelem utawa bisa fokus marang tujuan kritis kasebut. Mulane Yayasan Gini nirlaba lan nonpartisan dilahirake.

Tim Kepemimpinan

Ferris Eanfar

Managing Director

Snapshot Bio: Mantan Angkatan Udhara AS; Intelijen AS; Cryptologist & Cryptological Linguist with Secret Secret (TS / SCI) clearance clearance; AI & arsitek keamanan teknologi; ahli ilmu basa lan kerangka kerja komputer lan web; sawetara sertifikat dagang & komoditas penasehat manajemen komoditas; Vision Bankcard partner; mantan anggota dewan Dewan Perdata Keuangan; akeh kredensial lan sertifikasi finansial lan teknis; wis nulis buku nonpartisan (kalebu "Broken Capitalism: Iki Carane Kita Ndandani Iku"lan"Capitalism, Cryptocurrencies, & Perang kanggo Hak Asasi Manungsa") lan akeh artikel babagan ékonomi, sistem geopolitik, filsafat, lan liya-liya Eanfar.org lan LinkedIn kanggo liyane.

Jeff Knowles

Managing Director

Snapshot Bio: Original inventor/founder of Authorize.Net, the world’s first and currently the largest online payment processing company, which gave birth to the global e-commerce sector in 1996; proficient in several programming languages; Vision Bankcard partner; as a philanthropist, he has supported BYU and Utah Valley University in the State of Utah and numerous charities around the world. See LinkedIn for more.

Jen Bawden

Direktur Public Relations

Snapshot Bio: Penulis paling laris; co-founder keamanan tanah air lan perusahaan teknologi baterai nanotech; pangadeg lan mantan ketua sawetara amal lan acara nonprofit ing New York City; sadurungé ing kariré, dheweke dadi perancang busana sing sukses lan desainé wis ditampilaké ing 6 sandhangan Cosmopolitan majalah, New York Times, Town & Country, lan akeh liyane; desain dheweke dipakai dening akeh selebriti, kalebu Celine Dion, Mariah Carey, Ivana Trump, lan akeh liyane; panampa Best New Talent Award saka Carolina Herrera; mantan juara pro skier; basa pirang-pirang basa (Inggris, Perancis, Jerman, sawetara basa Italia lan Hindi); Sekolah Bisnis Harvard. Waca LinkedIn kanggo liyane.

Jim Wagner

Direktur Manajemen Risiko Keuangan

Snapshot Bio: Luwih saka 30 taun manajemen risiko ing bank global; Dhuwit dibangun lan ngatur lan manajemen treasury lan departemen hedging ing Deutsche Bank, Societe Generale, Wells Fargo, antara liya; dirancang mata uang algoritma lan komoditas dagang lan sistem hedging kanggo pirang-pirang bank-bank global paling gedhe; Pace University Law School lan Program Pajak.

Thomas Furst, PhD

VP Precious Metals & Commodities

Snapshot Bio: A Geologist and Soil Scientist kanthi sawetara gelar saka Texas A & M, Mississippi State University, lan Utah State University ing ilmu geologi, pertanian, lan lingkungan. Pengetahuan teknis lan ekonomi jero babagan kabeh aspèk penambangan lan operasi penyulingan logam mulia. Pengalaman Tom ing sektor komoditas ing saindhenging donya berkembang lan dekade pengalaman ngelola proyek pembersihan lingkungan mbantu nggawa Gini menyang akeh negara berkembang ing cara sing paling aman lan paling mungkin.

Winston Wirht

Ekonom Senior

Snapshot Bio: Ekonom senior kanthi pengalaman saklawasé 40 taun ing Komoditas Chain Teknik Komoditas, Kebijakan Makroekonomi, Keuangan Pamaréntahan, Kabijakan Pajak & Nasional Tax, Ekonomi Lingkungan & Pembangunan Lestari. Diwiwiti minangka: Felo Peneliti Senior & Penasihat ing Bank Pusat Suriname & Menteri Keuangan; Presiden, Direksi, Suriname State Gold Mining Company; VP, Dewan Nasional ing Lingkungan (fokus: Energi, Sumber Daya & Ekonomi); Presiden, Komite Persahabatan Suriname; pejabat senior ing sawetara agensi & komisi pembangunan ekonomi nasional. Kapercayaan macem-macem Ekonomi saka Univ. saka Oslo (Norwegia), Univ. saka Amsterdam (Walanda) & Univ. saka Suriname. Ngomong Inggris, Belanda, Jerman, Surinamese, Spanyol & sawetara Portugis.

Mark Waters

VP Service & Supply Distribution

Snapshot Bio:  Raised over $1 billion collectively for many companies, algorithmic currency trading & investment platforms. Extensive experience in banking, commodities trading, MBS, project finance & gov. treasury / corporate bonds; top revenue generator at M&I Bank, First Republic Mortgage, & American Mortgage. Before finance career, was a pro MMA fighter; coached pro athletes in the UFC, NFL, among others; nationally recognized expert in Judo & Jujitsu; trained with world-renown fighters. Donated / volunteered for nonprofits: World Vision, Youth Works, Feed My Starving Children, etc. Bachelor’s of Science degree from Univ. of Minnesota; loving father of five children.

Scott Nelson

VP Finance

Snapshot Bio:  Scott wis karo tim kita wiwit 1990-an nalika kita ngluncurake Authorize.Net. Dheweke minangka eksekutif finansial sing akeh banget sing duwe pengetahuan babagan saben aspek industri pangolahan pembayaran.

Jamie Grey

VP Underwriting / Layanan Merchant

Snapshot Bio: Jaime wis karo tim kita wiwit taun 1990-an nalika kita ngluncurake Authorize.Net. Dheweke nduweni gelar MBA lan gelar Bachelor of Science ing Administrasi Bisnis saka Universitas Utah. Nduweni sertifikat manajemen Microsoft lan proyèk. Sukarelawan kondisine gratis ing Sekolah Distrik Canyons, ngewangi bocah-bocah sinau matematika, maca, lan topik-topik inti liyane sing penting kanggo sukses urip.

Jennifer Willis, Esq., JD

Penasehat Hukum

Snapshot Bio: Lulus magna cum laude saka Universitas Utah kanthi dual gelar BS ing Ilmu Politik lan Komunikasi Speech. Nampa dheweke gelar Doktor Juris (JD) saka Boston College Law School. Wis pengalaman mbela perusahaan teknologi saka hukum sing ora sopan lan jahat. Sadurungé ing karir hukum, dheweke mbela para wanita sing ditulungi supaya bisa lolos saka pasangan bojo kasar.

Tim Teknik

Michael Snoyman

Supervisor Teknik

Snapshot Bio: Inventor / co-inventor populer Haskell alat lan kerangka pemrograman, contone, Yesaya, Conduit, Stack, Stackage . . . sing digunakake dening ewu programer lan panganggo ing saindenging saben dinten; co-inventor saka Warp Web Server, yaiku salah sawijining server HTTP paling cepet ing donya; penulis buku, Ngembangaken Aplikasi Web kanthi Haskell lan Yesod; wis nyumbang kanggo proyèk-proyèk mbukak-sumber; spesialisasi kanggo nggawe program pemrograman dhuwur, Haskell lan Rust integritas dhuwur lan DevOps sing ningkatake kualitas lan kinerja piranti lunak lan sistem; ngandika ing konferensi teknologi babagan program praktik paling apik; wis nulis artikel teknis kanggo Arsitèktur Aplikasi Sumber Terbuka lan Institut Insinyur Listrik lan Elektronik '(IEEE) Spektrum publikasi.

Neil Mayhew

Project Manager, Mathematician & Software Engineer

Snapshot Bio: Kawruh sing kuat saka macem-macem basa program, kalebu Haskell, C ++, C #, Python, Bash, XSLT, Clojure; pengalaman ngembangake lan ngembangake server lintas-platform, aplikasi desktop lan embedded ing kabeh platform populer (Linux, MacOS, lan Windows); spesialisasi ing sistem arsitèktur arsitèktur, ngembangaké algoritma anyar, ngrancang kanggo efisiensi lan kinerja kanthi nandheske ngasilake kode kuwat lan kuwat; liwat dasawarsa arsitektur berbasis awan bangunan pengalaman kalebu solusi berbasis IoT; pengalaman tes bangunan pengalaman sing kuwat, alat ukur kinerja, lan prosedur mbangun integrasi terus-terusan; akeh pengalaman manajemen proyek; Master ing Matématika saka Universitas Cambridge ing Inggris; wis nyumbang kode menyang puluhan proyek sumber terbuka.

Mikhail Seliverstov, PhD

Senior Engineer Engineer

Snapshot Bio: PhD in Computer Science. Sinau kuliah ing universitas ing "Matematika Komputasi," "Arsitèktur Jaringan lan Sistem Komputer," "Teknologi Internet," antawisipun. Ahli ing jaringan kinerja dhuwur, pangolahan paralel, pangembangan protokol jaringan, layanan Web perusahaan, lan kabeh aspek basis data lan rékayasa blockchain. Keahlian pemrograman kuat sajrone rolas basa komputer. Wis dadi Developer ing proyek HyperWords lan LiquidWeb karo Vint Cerf (panemu protokol TCP / IP sing ndhukung Internet) lan Doug Englebart (panemu mouse komputer lan prosesor tembung).

Niklas Hambüchen

Penasehat Teknis

Snapshot Bio: Kawruh jero Haskell, Python, C / C ++ lan sawetara basa & kerangka liyane; pengalaman kuat karo primitives kriptografi ing jantung kabeh cryptocurrencies & aplikasi cryptographic; R & D ing jaringan syaraf, teori grafik, pembelajaran mesin, & teknik AI; dipercaya kanggo mbangun piranti lunak piranti lunak medhis sing bisa nimbulaké kacilakan sing nyebabake pati manungsa yen ora dibangun kanthi bener; R & D sing wis ningkatake kinerja maneka alat Haskell (umpamane, ningkatake kacepetan Paket vektor inti Haskell dening ~ 800%, ngembangake tingkat sedheng reinterpretasi memori kanggo Haskell kanggo ngrampungake fitur pemrograman C sing padha, & pendekatan anyar kanggo nelpon fungsi Haskell saka basa liya), sing ngasilake kabeh ekosistem Haskell; refactoring pengalaman jero & ngoptimalake kode komplek kanggo ngurangi kewan omo & ningkatake kacepetan, efisiensi & stabilitas jangka panjang; pengalaman sing kuwat karo tundhuk teknis sing kompatibel & protokol auditing kanggo gawe marem peraturan pemerintah; Master ing Ilmu Komputer saka Imperial College London; wis nyumbang kode luwih saka 300 proyek sumber terbuka.

Alexey Kuleshevich

Software Engineer

Snapshot Bio: Penemu basis berbasis Haskell Perpustakaan massiv, sing arupa dhuwur-kinerja, paramèter pangolahan arsitèktur paralel sing sacara dramatis mbenakaké kinerja aplikasi komputasi akèh sing akeh; pengalaman Haskell, Python, lan C ++ kuwat kanthi pangertèn ing sistem kinerja dhuwur, concurrency, lan caching; Administrator sistem Linux pengalaman; pengalaman karo kerangka aplikasi Web akeh; wis nyumbang kode kanggo puluhan proyek sumber terbuka lan alat pangembangan Haskell utama; Sarjana lan Master ing Ilmu Komputer.

Tom Sydney Kerckhove

Quality Assurance Engineer

Snapshot Bio: Kawruh jero Haskell, Python lan sawetara basa pamrograman liyane; wis mimpin audit kanggo macem-macem cryptocurrencies utama, sing ngilangi sawetara kerentanan sing bakal duwe biaya Miliar milyar yen padha wis dieksploitasi déning peretas; wis nyambut gawé minangka insinyur piranti lunak ing pirang-pirang perusahaan gedhé, kalebu Google lan Facebook; wis nyumbang kode menyang puluhan proyek sumber terbuka; menehi kuliah kerep ing Haskell, pemrograman fungsional ing umum, lan kode auditing; Master of Engineering Ilmu Komputer gelar saka ETH Zurich (Institut Teknologi Federal Swiss); Sarjana Muda Ilmu Informatika saka Universitas KU Leuven ing Belgia.

Sibi Prabakaran

Software Engineer

Snapshot Bio: Pengalaman program pinunjul kanthi akeh basa, kalebu Haskell, Scala, Clojure, Python, Ruby, Java, JavaScript, Standar ML, Raket, LISP, C, C ++; wis nyambut damel ing sapérangan proyek pamaréntah (pertahanan) lan laboratorium R & D fisika kanggé perusahaan multinasional ingkang ageng; pengalaman ngembangake antarmuka panganggo lan sawetara kerangka aplikasi Web, kalebu Django, Yesod, lan AngularJS; wis nyumbang kodhe liwat 170 proyek sumber terbuka; Sarjana Teknologi Sarjana ing Ilmu Komputer.

Kirill Zaborsky

Software & DevOps Engineer

Snapshot Bio: Wulan kapungkur saka pengalaman program karo Haskell, Python, Erlang, JavaScript, MySQL, PostgreSQL, Jawa, lan liya-liyane; pengalaman migunakake sistem perbankan lan etangan silihan aman kanggo akeh bank lan omah kliring; pengalaman ngrancang, mbangun lan nggabungake sistem transaksi volume dhuwur, kalebu optimalisasi aplikasi seluler; pengalaman ngembangake manajer mesin virtual lan piranti lunak utilitas pusat data kanggo ngatur kluster server lan sistem pusat data perusahaan; Sarjana Sains ing Sistem Informasi; wis nyumbang kode luwih saka 150 proyek sumber terbuka.

Chris Done

Software Engineer

Snapshot Bio: Pemrograman, DevOps lan kerangka kerja sing kuat: Haskell, C, C #, Java, SQL, JavaScript, PureScript, SQL, Lisp, PHP, ASP.Net Docker, CircleCI, Yesod, lan liya-liyane. Pengalaman sing kuwat ing: mbangun sistem perdagangan lan sistem finansial kinerja tinggi; sistem-optimisasi kinerja lan sistem kompleks-nggoleki; Protokol netlink kernel Linux lan firewall jaringan; feed dagang frekuensi dhuwur; kode misi kritis kanggo nganalisis mupangat kanggo nyegah bug lan kerentanan keamanan; tim latihan kanggo nambah kemampuan lan pengembangan pipa Haskell; mbangun piranti sing migunani kanggo komunitas Haskell, kalebu format kode, kompiler, IDE, sistem mbangun, lan liya-liyane. Panemu utawa pencipta bareng sawetara proyèk sumber terbuka, kalebu: bener, fay, xeno, intero, hindent, jl, tumpukan, modus-haskell-modeantara liya.

Sebastian Corradini

Web Services Software Engineer

Snapshot Bio: More than 20 years of software engineering experience with numerous programming languages and frameworks, including C, C++, C#, Java, PHP, Ruby, Python, Haskell, .Net, React, Vue.JS and several others. Bachelor’s Degree in Engineering & Mathematics. Over 10 years experience building high-performance, cloud- and Web-based services. Over 3 years experience developing complex mathematical functions, optimizations and algorithms as an engineer for DataArt (and their clients: Nasdaq, Coindesk, Monex, HTC, Meetup, etc.), e.g.: complex data sorting and classification; graph-based search algorithms (e.g., Dijkstra for shortest path between nodes, BFS/WFS, etc.), Fast Compare, Max Flow, among others.

Aniket Deshpande

Software & DevOps Engineer

Snapshot Bio: Skills: Haskell, Python, Erlang, Rust, C, & liyane; spesialisasi ing gateway gateway pesen multi-threaded / multi-proses, pangembangan API, analisis lalu lintas jaringan, alat audit & pelaporan, & alat pendukung ngadhepi pangguna; aplikasi seluler sing efisien-sumber (Android & iOS); manajemen data rumah sakit kanthi privasi, manajemen paspor ID, & sistem manajemen data bank; dev / DevOps frameworks: React / Redux, Ansible / Saltstack, Django / Flask / Bottle, Autobahn, Node.JS, & others; kabeh platform utama: Linux, MacOS, Windows; akeh caching, message queuing lan tools DB: Redis, RabbitMQ, ZeroMQ, SQLite, MySQL, Lucene / Solr, & liyane; BE in Computer Science & Engineering; Anggota IEEE.