Sekolah Ekonomi Gini

Ekonomi ing donya nyata beda banget karo Ekonomi sing diajarke ing akeh perguruan tinggi saiki. Jebule, kaya sing wis ditulis ing buku Gini kita, kurikulum Ekonomi sing diajarke ing akeh sekolah biasane adhedhasar puluhan asumsi palsu, model sing ora realistis, lan interpretasi metu saka konteks prinsip-prinsip ekonomi klasik. Iki nyebabake masalah sosial, geopolitik, lan ekonomi sing rusak ing saindenging jagad. Kabeh kebingungan iki menehi para politisi lan perusahaan supaya bisa ngetokake kawicaksanan dhasar ekonomi, regulasi, lan global sing mudhun tenggorokan bebarengan manungsa lan eksploitasi krisis sosial ekonomi sing ora bisa ditindakake.

Tambahan, modern crypto-economics lan intelijen buatan kanthi cepet ngganti cara manungsa interaksi ing ekonomi regional lan global. Kanthi kabeh dinamika kompleks sing ngubengi kita kanthi kecepatan sing luwih cepet, tim Gini nyadari yen mbokmenawa angel kanggo akeh manungsa ing Bumi supaya bisa ngerteni kabeh kasebut; lan ora ana panggonan kanggo golek substantif, nyata donya Pendidikan ekonomi sing nyakup kabeh prinsip sing kita pracaya penting ing titik iki ing sajarah manungsa.

Ngoptimalake MediaWiki ora pantes kanggo Ngoptimalake Kesejahteraan Manungsa. Asumsi palsu sing meh kabeh ekonomi utama wis digawe wiwit pungkasan taun 1970-an yaiku PDB iku kabeh sing penting. Padha nyatakake yen PDB negara wis akeh, banjur kabeh kasugihan bakal ajaib trickle down kanggo massa lan bakal ana luwih saka pemenang. Kajaba iku, akeh wong ing komunitas crypto isih ngandel yen kabeh kekayaan paus bakal ngetokake mudhun menyang massa crypto nalika paus wiwit ngedol cryptocurrency. Ora ana bukti sing economics trickle-down tumindak kanggo ngrampungake stabilitas ekonomi lan distribusi kasetyan adil ing donya fiat utawa crypto. Mangkono, ora ana bukti yen bakal ana desentralisasi sing bisa migunani lan kekuwatan ing saindhenging apa wae ekonomi (fiat utawa crypto) adhedhasar kawicaksanan moneter sing dipigunakaké ing ékonomi lan fiat ekonomi saiki. Ing kasunyatan, bukti nuduhake asil sing cocog.

Prestasi Tingkat Tengah Stagnant Mbuktekaken Ekonomi Trickle-Down Ora Bisa. Metrik ekonomi agregat kaya PDB (utawa tutup pasar crypto) ora nerangake babagan kabutuhan lan daya disebarake saindhenging populasi; lan distribusi kekayaan lan kekuwatan ing saben populasi iku sing nemtokake kesehatan sistemik saben ekonomi, kalebu ekonomi. Iki kok ngukur Indeks Gini lan rata-rata income (ora per-kapita income) dadi penting. Ngukur faktor kasebut, kita bisa nyumurupi yen Indeks Gini dhuwur lan pendapatan nyata sing rata-rata lan nyusut saka kelas menengah ing meh kabeh negara kaya saiki (nalika PDB wis mbledhos) mbuktikake yen ekonomi trickle-down minangka fantasi. Nanging, kabeh proyek-proyek ekonomi, model, lan cryptocurrency ekonomi fiat lan crypto utama dibangun ing fantasi iki. Prediktif, iki minangka teori, model, lan fantasi sing padha sing ndandani ekonomi global kita menyang sistem oligarki, ora stabil, ora kuwat saka kahanan kasar lan ekonomi perusahaan sing saiki.

A Fusion of Philosophy Humanist, Modern Technology, and Sustainable, Nonpartisan Kebijakan Publik. Nalika mbangun ekosistem Gini adhedhasar kawicaksanan monetèr lan adil, arsitèktur sistem téknologi kita minangka refleksi filosofi ekonomi lan kemanusiaan kita. Nanging, tanpa lingkungan pendidikan sing wis kabentuk kanggo nggawe wong gampang sinau lan ngerti apa kebijakan lan sistem tata kelola proyek luwih unggul tinimbang sing ana ing ekosistem fiat utawa crypto saiki, bakal angel kanggo wong ngapresiasi kenapa Gini khusus lan apa sing penting banget kanggo masa depan peradaban manungsa. (Akeh?)

Pengantar Sekolah Ekonomi Gini. Kanggo kabeh alasan ing ndhuwur, kita mbangun online Sekolah Ekonomi Gini (GSE) gratis kanggo ngembangake kesadaran ekonomi lan ningkatake perkembangan intelektual para stakeholder ing kabeh ekosistem Gini. Ekonomi bisa nyenengake lan nyenengake lan kita mbangun GSE supaya bisa nyengkuyung. Paling penting, kurikulum GSE unik, kaya buku lan artikel kita, didhasarake nyata donya data sosial lan ekonomi prinsip ekonomi sing tetep, sing cocog karo arsitektur teknis saka cryptocurrency lan blockchain Gini.

Kurikulum GSE. Kurikulum GSE kalebu 4 modul ing ngisor iki.

  • Fundamental Pasar: abad kaping 18 Adam Smith. Iki kalebu analisis sing ringkih saka tulisan-tulisan Adam Smith sing paling misuwur-Kekayaan Perserikatan Bangsa-Bangsa lan Teori Moral Sentiments-kanggo ngilangi distorsi Wall Street sing wis ngrampungake karyane rampung saka konteks 150 taun kepungkur. Iki bakal menehi mahasiswa GSE basis dhasar prinsip-prinsip ekonomi basis pasar. Wigati: Pamikiran modhèrn modern Adam Smith dipérang banget déning budaya bisnis pop-up dina iki. Ing kasunyatan, Adam Smith minangka wong sing welas asih, welas asih lan spiritual sing ora kaya "babi kapitalis" sing dianggep wong akeh. Kesalahan umum iki biasane adhedhasar konsep konsep "Invisible Hand" asring dianggep minangka meme "rakus sing apik" ing budaya bisnis populer. Nyatane, Adam Smith nyata tembung babagan kapitalisme, pasar bebas, amal, perpajakan, korupsi perusahaan, intervensi pamaréntah, lan akeh aspek liya saka tulisan-tulisan sing dirangkum ing Buku Gini kanggo mbungkus distorsi paling egregious.
  • Pengembangan Pasar: 19th Century Henry George. Antarane ahli ekonomi sing serius, Henry George meh dikagumi sacara universal amarga panemune jero babagan pajak sing adil lan ekonomi sing tetep. Malah, Henry George wis nyebabake filsafat ekonomi Gini luwih akeh tinimbang para ekonom liyane. Buku kasebut, Kemajuan & Kemiskinan, didol luwih akeh tinimbang buku manca ing sajarah manungsa (kajaba Alkitab) sadurunge mati ing taun 1897; Nanging, akeh wong sing durung tau krungu bab Henry George. Kenapa? Amarga wis ana nyata konspirasi sistematis kanggo nggawe bisu lan ngubur ide-idine, sing diprentah utamane dening bank-bank gedhe, perusahaan gedhe, lan landowner gedhe sing ngerteni logika sing ora ditrihatakake lan nyata donya analisis minangka ancaman serius marang dominasi ekonomi lan politik. Bab kabeh ing Buku Gini wis ditemtokake kanggo njlentrehake lan ngembangake akeh prinsip sing diwenehi dening Henry George ing bukune, nanging buku Gini ditulis ing basa modern lan gampang dimengerteni.
  • Analisa Data Modern & Ekonomi Pembangunan: abad ke-20 Joseph Stiglitz. Bebungah Nobel Joseph Stiglitz ing karya Informasi Ekonomi lan data analisis asil sosial ekonomi sing nyata wis ngrampungake propaganda ideologis sing digambarake yen ahli ekonomi neoliberal lan pembimbing cheerleader wis cramming tenggorokan bebarengan manungsa suwene 40 taun kepungkur. Stiglitz minangka pahlawan ing donya berkembang amarga dheweke minangka salah sijine ahli ekonomi internasional sing duwe wani ngadhepi Cannibals Transnasional lan "ahli ekonomi ortodoks" (aka, "ekonom"). Ahli ekonomi utama menehi Wall Street lan kroni-kroni ing pamaréntahan minangka pamanggih akademis lan alasan ideologi kanggo ngobar-idam sumber daya alam planet kita lan ngancurake hak asasi manungsa ing akeh negara wiwit 1980-an. Para siswa GSE kudu nemokake tulisan Stiglitz, nyata donya, pemahaman data sing dikepengini dadi cukup sumangsaya.
  • Cryptocurrencies & Human-Centered Economics ing Age of Artificial Intelligence: 21st Century Ferris Eanfar, et al. Ayo dadi cetha: Owahan aksi buatan kabeh. Kanthi robot-robot genetik lan cybernetic, IoT, lan robot-robot superhog, sing paling ora ana ing peradaban manungsa bakal dadi 20 taun wiwit saiki. Perusahaan gigantic kaya kita pracaya yen AI mung alat produktivitas liya sing kudu kita tuku saka wong-wong mau, kaya Brains-as-a-Service (BaaS). Padha nuduhake bogus statistik statistik lapangan kerja, ngrungokake kabeneran libertarian pasar gratis, lan ndalang AI bakal nggawe luwih akeh gawean manungsa tinimbang ngrusak; supaya, manungsa ora duwe rasa isin. Apa ora pitutur marang kowe:
    • AI iku paling ora kuwat alat sing digawé kanggo bank-bank lan perusahaan-perusahaan gigantic kanggo nambani saben kekuwatan lan kekuwatan saka manungsa. (Kenapa "perusahaan gigantic"?)
    • AI njamin sing distribusi global kekayaan lan kekuwatan politik bakal malah luwih konsentrasi ing taun-taun teka yen distorsi ekonomi lan politik struktural sing nyebabake Broken Capitalism ora tetep.
    • Libertarianisme Ekonomis Puritanis yaiku Kuda Trojan, sing asring dimeloni dening elite perusahaan, kroni politik ing pamaréntahan, lan meh kabeh tim cryptocurrency liyane. Tim kriptografi sing fokus ing teknologi kerep ora duwe cukup bisnis nyata lan pengalaman geopolitical lan pendidikan ekonomi historis ngluwihi sawetara buku sing jenuh ideologi kanggo ngerteni carane semangat kanggo kamardikan wis dibajak dening perusahaan gigantic.2
    • Libertarianisme Ekonomis Puritanis nggawe perkawinan ideologi sing sampurna antarane para teknolog sing duwe kepintaran, ahli teknologi sing dhuwur lan "elit korporasi" minangka "pemegang saham minangka raja". Iki mbisakake perusahaan gigantic kanggo narik kawigaten para ahli kanggo mbangun kekaisaran kanibalis lan sabdhoning ideologi kanggo ngeksploitasi sing ditempelake, unearned hak istimewa sistemik sing disebarake politisi menyang paling gedhe Cannibals Transnasional minangka ganti kanggo pembiayaan kampanye politik lan liyane quid-pro-quo ijol-ijolan. (Ya, iki Ekonomi donya sejatos, sing bakal murid ora tau sinau ing universitas tradisional.)
    • Libertarianisme Ekonomis Puritanis minangka filosofi ekonomi ora cendhak lan ora bisa dipisahake ing donya ing ngendi kolusi antara perusahaan lan pamarentah gigantic lan AI dikontrol bakal dominasi kabeh "pasar gratis" lan kabeh wilayah ekonomi manungsa. Iki ndadekake mockery kabeh konsep sing Libertarians ngupaya: "pasar gratis," "Laissez-Faire," "kebebasan," "kebebasan," "kedaulatan dhiri". . . . Padha asring ora ngerti yen nguwuh "Pemerintah, ninggalake aku piyambak!" lan "Maca Hayek, Mises, Rothbard, Bastiat!" kaya rekaman sing rusak ora mutlak ngubah dinamika geopolitik, teknologi, lan sosial ekonomi sing ngancurake kabebasan ekonomi lan politik dhewe ing donya nyata.
    • Saklawasé kabeh cryptocurrencies utama saiki ora dirancang kanthi apik saka perspektif privasi transaksi. (Pramila privasi transaksi minangka salah sawijining prinsip arsitektur teknis utama Gini.) Iki tegese bisa gampang dikontrol dening pemerintah lan perusahaan karo blacklist pemerintahan cryptocurrency pemerintah. Iki wis mratelakake kripto mata kasebut dadi kanthi harfiah triliunan mata-mata digital sing bisa digunakake dening perusahaan gigantic lan pemerintah kanggo nglacak kabeh transaksi pribadi ing nyata-wektu. Digabung karo perusahaan sing dikawruhi dening AI, pamarentah sing dikawruhi pemerintah, "mantra" kanggo kamardikan lan hak asasi manungsa.
    • Ing wektu masyarakat umum pancen nggatekake apa sing kedadeyan, bakal kasep amarga perusahaan AI lan pemerintah bakal cepet banget lan uga kuat kanggo nolak. Konsekuensi ekonomi lan sosial AI lan cryptocurrencies sing dirancang kanthi apik bakal dadi catastrophic kajaba kamanungsan diwenehake kanthi kawruh lan alat sing perlu kanggo ngreksa kabebasan ekonomi lan politik sing bener.

Filsafat Ekonomi Gini

Modul papat ing ndhuwur bakal menehi murid-murid GSE dadi pendhidhikan ékonomi sing éndah lan kesadaran sing luwih jero saka 10 pilar unik Gini lan praktis filsafat ekonomi.1, 2

  1. Pasukan suplai lan tuntutan kudu tansah dihormati, nanging ora dewa sing ngwasani alam semesta. Faktor liyane bisa lan kudu kudu dipertimbangkan ing saben analisis kebijakan ekonomi donya sing nyata kanggo ngreksa integritas ekosistem manungsa lan ekologis.
  2. Sustainable lan adil sistem ekonomi sing penting kanggo nggawe sustainable lan adil sistem politik.
  3. Murni Pasar gratis iku sawijining fantasi. Pemerintah bakal tansah ngancani ekonomi kanggo sawetara gelar amarga politisi tansah duwe tekanan lan geopolitik kanggo nglakoni. Mangkono, sing paling penting nyata donya masyarakat pitakonan ekonomi kudu takon lan wangsulane: Bakal pemerintah campur tangan kanggo nggedhekake ekonomi skala paus (ie, cannibals transnasional ing donya fiat lan paus crypto ing donya cryptocurrency) utawa bakal pemerintah campur tangan kanggo nggawe imbangan ekosistem supaya perusahaan cilik-kanggo-medium lan kelas menengah bisa entuk tingkat kekuwatan lan pengaruh politik sing tetep ing ekosistem sing?
  4. Ana beda-beda ing antarane analisis empiris, data sing digunakaké vs. rasa wedi ideologi, label-slinging unsubstantiated, lan sosial nuwuhake bullying. Tim Gini ora bakal melu debat ideologi wektu sing mbuang wektu, luwih-luwih yen debat ora adhedhasar data sing bisa dipercaya lan fokus ing nyata donya kasil sosial ekonomi. Yen wong ora seneng karo apa sing kita tindakake, dheweke mung bisa mbantah.
  5. Proyek-proyek pemerintah lan cyrptocurrency kudu ngrampungake kabijakan lan sistem ekonomi kanthi adhedhasar kesejahteraan manungsa sejati, ora adhedhasar dogma ideologi buta, propaganda sing didhasarake model, suku-suku politik sing cendhak, lan agenda finansial.
  6. Perusahaan gigantic lan birokrasi pamarentah bakal tansah ngrusak kabeh wujud kekayaan lan distribusi daya pulitik ing saben ekonomi lan masyarakat. ("Kasugihan" bisa dadi financial, sumber daya alam, tanah, ibukota, tenaga kerja, ibukota manungsa, lan liya-liyane.) Mangkono, saben masyarakat kudu ngleksanakake mekanisme sistemik kanggo kanthi otomatis lan sacara proaktif ngurangi ukuran perusahaan lan pemerintah adhedhasar metrik spesifik sing wis disetujoni dening mayoritas demokratis masyarakat warga.4
  7. A perusahaan ora jahat dhewe. Perusahaan iku mung mesin sing ngasilake kekayaan sing kudu digunakake minangka kendaraan kanggo amba kekayaan lan distribusi. Penggabungan dadi ala nalika politikus lan kelompok cilik saka shareholders perusahaan conspire marang masyarakat umum kanggo musataken kasugihan masyarakat lan daya politik menyang tangan dhewe. (Malah Adam Smith ngandika iki, sing bisa maca babagan ing Buku Gini.)
  8. Konsekuensi saka perusahaan gigantic lan pemerintah monopolizing AI bakal banget ngrusak kanggo kamardikan ekonomi manungsa lan kebebasan politik. Gini lair kanggo mbantu ngilangi akibat kasebut.
  9. Mung kriptocurrency sing dirancang kanthi apik bisa menehi kamulyan kanggo nylametake perusahaan lan pamaréntahan tirani pemerintah. (Definisi "well-designed cryptocurrency.")
  10. Ekonomi manungsa ana kanggo ngawula kabutuhan nyata manungsa, ora ana bot AI, manipulator pasar profesional, spekulan dana hedge, utawa perusahaan sing ora duwe wewenang sing utamané entuk manfaat saka jumlah pemegang saham cilik. Mangkono, algoritma sing nguwatake kabeh sistem lan sistem teknis Gini sing dimanipulasi bakal tansah dioptimalake kanggo nggedhekake distribusi kekayaan Gini menyang nomer manungsa paling gedhe. Secara ekonomi, iki diferensiasi teknis sadar wis ditegesi adhedhasar prinsip sing nggawe nilai lan daya beli simbiosis ing perekonomian tansah maksimal nalika nilai lan daya beli mili menyang jumlah maksimal manungsa peserta pasar.

Desain Arsitektur Teknis Mili saka Kepercayaan Filosofis. Iki angel kanggo akeh wong teknis kanggo nampa amarga padha pracaya iku bisa kanggo misahake misahake filosofi / ideologi saka ekonomi lan teknik teknis. We pengin alam semesta ana iki prasaja, nanging ora. Ing kasunyatan, rusak pituduh lan wuta ideologis sing pancen ora bisa nyebabake meh kabeh tim cryptocurrency liya kanggo mbenerake masalah utama ing pasar cryptocurrency. (Masalah kasebut lan solusi Gini diterangake ing Gini Decentralized Cryptocurrency Exchange kaca.)

Ora ketompo carane bakat teknis padha, lan ora ketompo carane akeh rantai sisih, saluran pembayaran, lan ora bisa mungkasi jaringan augmentations padha bisa cobble bebarengan, padha bakal ora ndandani masalah iki. Kenapa? Amarga ideologi lan sistem kapercayan filsafat babagan carane ekonomi lan pasar kudu bisa ora bakal ngidini apa sing perlu kanggo ngakoni lan ndandani sumber dhasar masalah kasebut. Mangkono, dheweke bakal terus percaya ing fantasi yen pasar bebas murni bisa ana, sing bakal ditemtokake bakal dadi pasar lan ekosistem kanggo disfungsi abadi, volatilitas keruwetan, kasil sosial lan ekonomi ora adil lan ora adil, lan korupsi sistemik. Mulane sing cryptocurrencies bakal ora dadi layak kanggo dagang gedhe-gedhe lan nyata.

Wigati kanggo Kanca-kanca Libertarian Kita. We understand that puritanical Libertarians will be ideologically resistant to some of the principles that guide the Gini Foundation and the Gini cryptocurrency technical development. So, you should know this: Virtually everybody on the Gini team was a Libertarian for most of their adult lives until we started doing the research and development for our books and the Gini technical infrastructure. Now . . .

  • sawise taun sinau ing nyata hasil ekonomi sosial nyata saka kawicaksanan perdagangan lan ékonomi global-liberal sing diilhami déning donya sing wis didominasi bumi suwéné suwéné 40 taun;
  • sawise mikir kanthi jero babagan kolusi antarane perusahaan gigantic lan pemerintah historis lan bola-bali ngasilake penindasan ekonomi ageng, tirani pulitik, lan konflik geopolitik (Waca Daftar Buku Gini yen sampeyan ora ngandel iki.);
  • sawise ngakoni yen pasar bébas murni minangka fantasi lan pemerintah bakal tansah ngintervensi ekonomi menyang sawetara tingkat, sing ndadekake mockery Keynes lan Hayek; Dadi, pitakonan ekonomi donya sing paling penting yaiku: Apa pemerintah bisa ngintervensi atas jenenge pemegang saham cilik saka bank lan korporasi gigantic utawa bakal ngintervensi atas jeneng populasi umum?
  • lan sawise mikir babagan carane AI bakal bisa digunakake dening perusahaan-perusahaan gigantic lan pulisi-pulisi minangka senjata kerusakan ekonomi massal lan ekstraksi kekayaan nglawan populasi manungsa gedhe;

. . . kita kanthi rasional ora pracaya Libertarianism minangka filosofi sing nyukupi kanggo ngatasi tantangan-tantangan sing nyata sing ngancam peradaban manungsa ing abad ke-21 lan ngluwihi. Mulane Gini lair.

Pratinjau Rawuh Wisata. Ing ngisor iki minangka prototipe awal saka homepage Sekolah Ekonomi Gini online. Akeh buku lan sumber liyane bakal ditambahake saka penulis lan profesor akademik sing kaku, sing ngurmati filsafat ekonomi lan prinsip teknis ekonomi Gini. Buku kita, GINI: Kapitalisme, Cryptocurrencies & Pertempuran kanggo Hak Asasi Manungsa lan Broken Capitalism: Iki Carane Kita Ndandani Iku nyedhiyakake gambaran prinsip-prinsip sing bakal diwulang ing Sekolah Gini. (Iki mung wiwitan, supaya, ora ana sing bakal dikandhani prototipe iki ing tahap awal iki.

Sekolah Ekonomi Gini
Prototipe awal School of Economics Gini online. Akeh buku lan sumber liyane bakal ditambahake saka penulis akademik liyane sing kaku. Iki mung wiwitan.

"Apa ora (Nglebokake Ekonomis Acak) Klebu ing Kursi GSE?" We appreciate sumbangan substansial saka ahli ekonomi liyane kayata David Ricardo, Friedrich Hayek, John M. Keynes, Karl Marx, Joseph Schumpeter, Murray Rothbard, Frederic Bastiat, Milton Friedman, lan akeh wong, nanging kabeh kasebut uga didhasarake kanthi ideologi anjog kanggo nyenengake nanging ora ono, ora ono gelut ideologis) utawa karyané dienggo ing aspek ekonomi sing uga tèknis kanggo nyangka masarakat umum ngormati.

Ing kontras, GSE ditujukan kanggo nyedhiyakake mahasiswa kanthi solid, nonpartisan foundation ing fundamental pasar gratis; kabijakan ekonomi sing tetep; dhasar, nyata donya teknik analisis data; lan ringkesan dhuwit cryptocurrencies lan AI kanthi cepet sing berkembang amarga ekonomi lan hak asasi manungsa ing abad kaping-21. Kita pracaya kurikulum unik lan awake GSE minangka cara sing paling apik kanggo nguatake manungsa saka kabeh umur ing kabeh negara kanthi kawruh ekonomi lan alat sing kudu ditindakake para pemimpin politik lan bisnis tanggung jawab.

Sekolah Ekonomi Gini online minangka proyek sing apik. Kita wis duwe gedhe lan akeh basis data unik ekonomi that will be integrated into the GSE curriculum. We will update this page as we achieve each new GSE milestone. Please follow Gini ing Twitter lan / utawa gabung ing Newsletter Gini yen sampeyan pengin diwaca nalika kita tekan tonggak penting.


Cathetan:

1. Kita dianggep kalebu akeh prinsip liyane ing filsafat ekonomi Gini, nanging mung bisa nduwe dampak ing bidang Ekonomi lan teknologi ing ngendi tim kita duwe pengetahuan lan pengalaman nyata ing donya. Contone, kita sumurup yen masalah lingkungan lan masalah iklim penting kanggo dianggep ing filsafat ekonomi, nanging kita ora ilmuwan lingkungan utawa iklim lan domain kasebut adoh banget ing njaba aktivitas ekonomi lan cryptocurrency inti Gini. Nanging, kita pracaya menawa siswa sing lulus saka GSE bakal luwih sadar lan sensitif kabeh masalah kelangsungan ekonomi lan lingkungan, sing bakal nggawe kahanan kanggo pangrembaga liyane sing tanggung jawab kabeh ekosistem, kalebu ekosistem ekologi planet kita.

2. Kita bakal luwih seneng pilar filsafat. Nanging, pracaya iki 10 pilar iku pilar minimal sing kudu dimangerteni siswa siswa GSE sembarang kasempatan nyegah konsekuensi bencana sing digandhengake karo kolusi perusahaan lan pamarentah gigantic, AI kilat-cepet, lan dirancang kriptanken.

3. Iki minangka salah sawijining faktor paling penting sing mbedakake Tim Gini saka tim tech liyane. Khusus, tim pendiri kita duwe luwih akeh pengalaman bisnis donya nyata lan ngirim teknologi mbayar pembayaran misi kritis; nyata-nyata (lan akademik) Latihan ekonomi; pengetahuan geopolitik, pengalaman lan kesadaran geopolitik; lan pengalaman nyata donya mbangun ekosistem layanan nirlaba. Mangkono, insentif, pengalaman lan gol kita kanthi optimal diatur lan diselehake kanthi kapentingan umum kanggo nglakokake misi penting Gini kanthi rajin lan integritas sing wigati.

4. Maca Buku Gini lan Broken Capitalism kanggo mekanisme tartamtu, basis pasar kanggo ngrampungake iki tanpa nyepetake menyang perencanaan tengah lan komunisme.


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/customer/www/ginifoundation.org/public_html/wp-content/plugins/popup-maker/classes/Upsell.php on line 76