Masalah Regulasi ICO

Sampeyan kene:
<Balik

The Gini team has pondered the advantages and disadvantages of executing an "ICO" and various other currency distribution structures for several years as we have watched the cryptocurrency industry evolve. ICOs can be a blessing because they enable project teams to quickly raise capital for their projects, but ICOs are also an increasingly complex process as governments and politicians try to figure out how to regulate them.

Acara Gini Launch iku ora ICO. Before we continue, let's be clear: For all the reasons discussed in our Analisis SEC, it's not accurate to say Gini is conducting an "ICO" because cryptocurrency Gini iku sawijining mata uang, ora keamanan investasi. Gini will conduct a Gini Launch Event ("Gini Launch") sometime in early 2019. That's when the Gini cryptocurrency will be available to the general public.

Ketidakpastian Peraturan Oppressive. Dina iki, aspek paling tantangan ngetokake ICO basis sekuritase utawa Launch Gini sing adhedhasar commerce ngurusi kabeh masalah peraturan sing ora pati pas. Umumé, kita seneng nliti pengawasan regulasi saka industri cryptocurrency (minangka kita wis diterbitake kene lan kene) amarga mbantu ngilangi penipuan, sing ngilangi kabeh industri cryptocurrency. Nanging, kita ora wedi nyedhaki pangapurane kekuwatan politik nalika ndeleng. Tuladhane:

KYC Background Checks Break the Spirit & Purpose of Cryptocurrency. Akeh wong (lan kene) nolak (kanthi alasan sing apik) kanggo melu ing ICO sing mbutuhake pandang latar mburi KYC. Kita duwe apresiasi sing jero babagan frustrasi amarga kita setuju yen KYC nglanggar roh dhasar lan tujuan nduweni pribadi cryptocurrency ing wiwitan. Yen sampeyan wis maca Gini whitepaper lan / utawa Buku Gini, posisi kita ing privasi kudu jelas. Dadi, sampeyan bisa mbayangake carane njijiki supaya kita bisa dipeksa dening politisi sing cendhak kanggo nglanggar privasi sapa bae.

KYC Background Checks Nggawe Risiko Serius. Ana sawetara ICOs palsu sing pura-pura nglakoni ketaatan KYC, nanging padha bener-bener mung nggunakake ICO minangka alasan kanggo ngumpulake ewu paspor lan dokumen ID, sing banjur bisa didol ing pasar gelap lan / utawa digunakake kanggo liyane tujuan nefarious. Iki minangka keprigelan sing sah kanggo akèh wong lan kita njupuk keprihatinan sing banget. Dadi, ing kasus sing dipaksa dening pemerintah kanggo nindakake KYC, kita mung bakal nggunakake panyedhiya layanan KYC sing duwe rekaman trek lan sistem keamanan lan protokol sing kuat.

Good-Faith Balance antarane Privacy & Keamanan Nasional. Kathah tim proyek crypto / blockchain kanthi wuta nampi tirani pemerintah ingkang ngganggu tanpa mikiraken konsekuensi filosofis, ekonomi, politik, lan eksistensial jangka panjang wonten ing donya tanpa privasi. Saka perspektif kamanungsan, iki ora bisa ditolerir. Mangkono, kita nyoba kanggo entuk keseimbangan iman sing apik antarane keprihatinan privasi sah saka Komunitas Gini kita lan kabutuhan sah kanggo sah saka pemerintah kanggo nyegah saestu mbebayani kegiatan kriminal skala besar. Gini's policy on KYC is intended to achieve this balance in the following ways.

We Require KYC on All Transactions Launching Gini sing Luwih saka $ 10,000. Kebijakan iki didhasarake batesan sing digunakake dening bank-bank kanggo Laporan Kegiatan Keganggu (SARS); Dadi, kita pracaya iki minangka imbangan wajar. Umumé, kebijakan iki ditrapake kanggo kabeh negara. Nanging, manawa kita nylametake luwih akeh pengacara saka wilayah sing beda-beda, kita bisa ngendhakake syarat iki kanggo para pemangku kepentingan sing teka saka negara-negara sing ora duwe hukum KYC. Yen sampeyan teka saka negara kasebut, mangga ngirim pesen lan nyatakake hukum sing relevan saka sumber sing bisa dipercaya. Sing bakal mbantu nggawa Gini menyang negara sampeyan luwih irit.

"Accredited Investor" Laws. Some countries have regulations that forbid their citizens from participating in any cryptocurrency sale (ICO or commerce-based) unless they are “accredited” (i.e., wealthy people). Gini is not selling investment securities; so, they would be called "accredited customers" in our case. Regardless, we are legally forced to comply with those laws/regulations completely. If we don’t comply, we give politicians in those governments an excuse to create legal problems for us, which would become an unnecessary distraction from our broader humanitarian mission. Thus, kabeh purchasers (regardless of purchase amount) that come from countries with "accredited investor" laws must provide KYC information so we can confirm they are “accredited customers”.[1]

Ngurusi Politisi Abusif. Senadyan kita bakal netepi kabeh hukum, manawa politisi ing negara manawa nyalahake kekuwatane kanggo nyegah warga saka nglatih hak asasi manungsa kanggo nglakoni transaksi pribadi non-pidana, kita bakal kanthi keras nglawan wong-wong politikus kasebut kanthi cara legal sah . Iki kalebu njupuk kasus kita langsung menyang pengadilan sing paling dhuwur (utawa pengadilan paling padha) ing negara kasebut. Nglakoni warga kaya penjahat sadurunge malah nglakoni tindak pidana sing nglanggar hak asasi manungsa. Kita bakal bisa kerja karo pengacara kita, sekutu NGO lan pemimpin hak sipil kanggo ngumumake publik apa wae politisi utawa pemerintah sing nyoba nglakoni tumrap pemangku kepentingan Gini.

Pulitisi sing Dikarepake lan Agensi sing Ngontrol: Yen negara sampeyan ora duwe jelas hukum / peraturan sing mbutuhake warga dadi "pelanggan akreditasi" kanggo melu ing Launch Gini, ora ana bebeneran hukum utawa moral kanggo meksa kita ngumpulake informasi KYC sensitif saka pemangku kepentingan Gini. Dadi, kajaba sampeyan bisa mbuktekake yen kita kanthi sengaja ngeculake hukum tartamtu, aja nganiaya kita kanthi ancaman lan intimidasi sing ora sengaja. Kita bakal bisa kerja karo pengacara kita, sekutu NGO lan pemimpin hak sipil kanggo ngumumake kabeh ancaman lan intimidasi.

Watesan Sementara kanggo Pelanggan Non-Akreditasi. In countries that have "accredited investor" laws, the Gini Launch will initially only be available to accredited customers based on the "Reg D" exemption provided by the SEC and equivalent exemptions in other countries. This is technically not necessary because Cryptocurrency Gini ora dadi keamanan, nanging lingkungan pangaturan ing AS lan sawetara negara liyane wis dadi tekanan sing cetha babagan industri cryptocurrency sapunika yen kita ora duwe pilihan nganti kita nampa respon formal kanggo analisis SEC kita.

Apa Apa yen SEC Tolak Analisis Kita? Banjur fun mulai. Akeh, yen padha nolak analisa rasional lan iman kita, banjur Gini bakal operate njaba Amerika Serikat, sementara matesi akses menyang Launch Gini kanggo mung pelanggan sing wis akreditasi, lan ngetokake kasus kita kabeh menyang Pengadilan Tinggi AS, yen perlu, nganti kabeh manungsa are allowed to participate in the Gini ecosystem. That will be one of the most epic Supreme Court battles in human history. So, bring your popcorn and watch the fireworks because it's going to be a truly fascinating journey.

Dear US Instruments: Kita ngurmati peran sampeyan ing masyarakat Amérika, kita mangerteni sampeyan uga manungsa, lan kita weruh saka proyek sing angel, nanging khusus karo anggaran peraturan sing saiki. Dadi, kita ngomong iki kanthi semangat banget: Yen analisis kita ditolak amarga alasan politis (contone, amarga sawetara politisi partisine ora kaya misi Gini) utawa alesan samar-samar sing katon didhasarake ing politik; pengawetan bank-bank rakus, licik, monopolitik; utawa sawetara alasan liyane sing ora bener ing kapentingan jangka panjang sing paling apik saka wong Amerika, prinsip sing padha kita deleng saiki uga dienggo ing kene. Khusus:

Kita bakal nglawan kabeh dalan menyang Mahkamah Agung AS (yen perlu) kanggo mbela hak kabeh warga Amerika kanggo melu ekosistem Gini. Ana pancen ora ana hukum US sing nglarang warga Amerika swasta saka nggunakake cryptocurrency pribadi kanggo melu transaksi pribadi non-pidana; utawa ora ana angger-anggering tumindak tumrap masyarakat tingkat akar umbi kanggo ngembangake reformasi ekonomi substantif kanggo nylametake wong-wong Amerika saka kawicaksanan monetèr lan kapitalisme bank sing beracun ing whitepaper Gini. Pancen, yen angger-anggering negara kasebut pancen liwati, sing bakal dadi akhir demokrasi lan kebebasan Amerika kaya sing kita ngerti, sing wis dadi spesies langka.

Matur nuwun kanggo ngatasi masalah keprihatinan Gini karo keadilan lan kaurmatan. Awit sampeyan yaiku manungsa sing nandhang politisi Amerika sing ora cekap lan kadang korup lan kawicaksanan fiskal lan moneter sing ora mampet, awake uga arep ngapresiasi tujuan kemanusiaan Gini sing asli lan wigati. (Lan ora pantes kanggo ngresiki maneh kanggo Gini nalika panggedhe ing Congress ora nonton!)


[1] Tujuan saka "hukum akreditasi" ora sakabehe ala; Mulane, kita ngurmati maksud sing arep kanggo nglindhungi populasi umum saka penipuan. Nanging, Cryptocurrency Gini ora minangka investasi investasi, kaya sing wis diterangake ing ngisor iki analisis SEC kita. Kajaba iku, kaya bias sistematis liyane, angger-anggering Toret iki asring ngasilake mung wong paling sugih sing entuk akses menyang kesempatan paling apik. Temenan, kita ora seneng, nanging ing ngendi wae ana hukum sing jelas, kita kudu tetep nglindungi ekosistem Gini saka gangguan hukum sing ora perlu.


Did You Like This Resource?


Gini is doing important work that no other organization is willing or able to do. Please support us by joining the Gini Newsletter below to be alerted about important Gini news and events and follow Gini ing Twitter.



Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/customer/www/ginifoundation.org/public_html/wp-content/plugins/popup-maker/classes/Upsell.php on line 76