Cover Buku Gini (depan mung)

GINI: Kapitalisme, Cryptocurrencies,
& Peperangan kanggo Hak Asasi Manungsa

(ake "buku Gini")
Saiki kasedhiya ing Amazon lan akeh toko buku liyane ing saindenging donya.
Versi: Kindle eBook  |  Audiobook  |  Paprangan  |  Hardcover

Kemanusiaan ngalami évolusi sajrone Keadilan. Iki minangka buku babagan kaadilan lan teknologi, sistem, lan kawicaksanan ekonomi sing perlu kanggo entuk kaadilan. Teknologi humanisme mekar ing tingkat eksponensial, nanging hukum lan norma budaya kita berkembang kacepetan kaadilan. Kacepetan kaadilan wis didiktikaake dening sing duwe kekuwatan paling finansial lan politik ing masyarakat. Sing luwih konsentrasi kekuwatan, keadilan sing luwih alon. Pancen, "kaadilan" mung bisa ana nalika sistem ekonomi lan politik ngasilake asil sing maksimalake kesehatan, kasugihan lan kebebasan politik kanggo nomer manungsa paling gedhe. Kanthi langkah kasebut, kecepatan kaadilan ing akèh negara ing Bumi saiki wigati banget. Ing kasunyatan, iku ora mung alon; nyepetake ing mundhut.

Privacy Is Right Human Fundamentals. Kabeh hak asasi manungsa gumantung marang hak privasi. Demokrasi ora bisa ana tanpa nglindhungi hak manungsa privasi amarga politisi lan perusahaan gigantic sing finance politik kampanye ngirim nggunakake kekayaan lan daya kanggo Spy, ngapusi, lan sabotage lawan politik. Iki nyerang demokrasi lan kamardikan manungsa mung bisa nalika politisi lan perusahaan gigantic diwenehi daya kanggo nglanggar hak asasi kita kanggo privasi. Gini nglindhungi hak sampeyan kanggo privasi.

Gini-Book-Cover-med-res-ginifoundation

Riwayat Sadah Kekayaan & Konsentrasi Daya. Masalah sing diterangake ing buku Gini cetha kanggo para ekonom, sejarawan, lan sarjana sing wis nyinaoni sajarah ekonomi Zaman Gilded ing Amerika Serikat; konsentrasi kekayaan lan kekuwatan ing Jerman Nazi lan pra-Perang Donya II; tsarist pra-Soviet Rusia lan Rusia oligarik pasca-soviet saiki; kekuwatan total ing Dhéwan Kerjasama Teluk (GCC) wiwit nemokaké lenga lan gas alam; sejarah sing dawa lan sedhih pangaruh ekonomi ing meh kabeh negara Amerika Latin lan Afrika; konsentrasi kanthi cepet saka kasugihan lan kekuwatan ing China, sing luwih kapitalistik tinimbang AS saiki. . . lan drum-roll. . . konsentrasi kasar lan kekuwatan ing Amerika Serikat saiki, sing ngancurake ekonomi lan sistem politik AS. Kabeh dinamika kasebut minangka konsekuensi sing bisa ditindakake Kapitalisme gaya Amerika, sing pancene mung mercantilism imperialis sing disamarake, sing ditindakake dening Adam Smith. Apa kita kepengin njalari kasugihan lan kekuwatan merkantilist siklus iki nalika kita ngerti bakal bisa mungkasi revolusioner kasar lan mungkin Perang Donya III?

Nganyarke Sistem Broken. Kanthi kekuwatan ekonomi lan politik sing gedhé banget ana ing tangan kurang saka 0,01% saka perusahaan Bumi lan kurang saka 0,000000001% populasi manungsa Bumi, apa wae kejutan yen sistem ekonomi lan politik ing dunya ana imploding, krisis kamanungsan sing njeblug, lan 80% saka populasi global sing urip ing kemiskinan? Apa iki "pasar bebas" sing kita sinau babagan buku teks ekonomi lan program berita keuangan utama? Kabeh masalah sing dibahas ing saindhenging buku iki mung bisa ditindakake nalika perusahaan lan pamarentah gigantic nglawan kapentingan sing paling apik saka warga. Iki esensi saka kapitalisme sing rusak lan demokrasi sing rusak ing Bumi saiki. Gini nyedhiyakake solusi.

Saliyane buku kasebut ing Amazon (lan akeh toko buku liyane ing saindenging donya), monggo bukak Sekolah Ekonomi Gini, tindakake Gini ing Twitter, lan / utawa gabung ing Newsletter Gini.