Apa Deal Big About Gini?

Jawaban singkat: Gini = kamardikan saka tirani ekonomi lan politik.

gini-quick-video-summarygini-quick-video-summary

Genti maneh jawaban: Gini minangka platform nirlaba, nonpartisan ekonomi, teknologi lan pendidikan. Gini ngreksa hak-hak manungsa kanthi nyediakake sistem monetèr sing aman, adil lan tetep kanthi kriptografi kanthi fokus privasi transaksi. Kajaba iku, ing Sekolah Gini bakal nyedhiyakake modul pendidikan ing nyata donya Ekonomi, Pemrograman Komputer lan Intelijen Artificial dipresentasikan ing konteks filosofi Humanisme Ekonomi Gini ingkang unik.

Kanggo miwiti lelungan Gini sampeyan, nonton video "Quick Summary" lan "Demo Software" video. Kanggo ringkesan sing luwih rinci, nonton film dokumèn Gini ing ngisor iki lan deleng sisa kaca iki. Kanggo sinau luwih akeh, maca Gini whitepaper lan GINI: Kapitalisme, Cryptocurrencies & Peperangan kanggo Hak Asasi Manungsa (aka, "buku Gini") lan njelajah akeh sumber daya teknis lan ekonomi ing situs web Gini.

Gini Media Library

Masalah Apa Gini Solving?

Gini wis ngrampungake papat masalah gedhe sing bisa nimbulaké sampeyan lan kulawarga lan saben wong ing Bumi dina iki.

sinking-ship-gini-foundation.orgMasalah 1: Ekonomi Broken. Sistem ekonomi banget konsentrasi lan ora tetep bisa nyebabake ekonomi ambruk. Kahanan iki ngrusak kamardikan ekonomi kita, hak asasi kita, lan nyebabake tirani perusahaan lan pemerintah. Politikus ora bakal ndandani masalah kasebut amarga dheweke ditangkap dening dhuwit perusahaan raksasa. Kelas miskin lan menengah nandhang sangsara ing kondisi kasebut.

Solusi: Kanthi sistem moneter lan stabilitas Gini lan ijol-ijolan ingkang dideskripsi, pembangunan kekayaan lan distribusi luwih adil lan tetep kanggo kabeh manungsa. Iki nggawe mata uang Gini luwih stabil lan bisa ditindakake kanggo perdagangan nyata dunya.

market-manipulation-gini-foundation.orgMasalah 3: Manipulasi Pasar. Kabeh cryptocurrency utama dina iki diganggu dening sistem moneter sing rusak, sing ndadékaké manipulasi pasar sing rusak lan volatilitas dhuwur. Iki nggawe wong-wong sing ora ana gunane kanggo commerce donya nyata.

Solusi: Kanthi owah-owahan desentralisasi Gini lan mekanisme stabilitas ekosistem ingkang unik, kreasi lan distribusi kasugihan langkung adil lan tetep kangge sedaya manungsa. Iki uga ndadekake mata uang Gini luwih stabil lan bisa ditindakake kanggo perdagangan nyata dunya.

Pengalaman Terbukti. Ing Tim Gini didegaké Authorize.Net, gateway pembayaran online sing paling gedhé lan paling gedhé ing donya. . . lan AngelPay, prosesor pambayaran nirlaba lan paling gedhé ing donya. Sejarah proven kita ing inovasi ing teknologi pembayaran aman, skala gedhe, cryptocurrencies, lan layanan nirlaba menehi kita kredibilitas lan pengalaman kanggo ngatasi masalah teknis lan ekonomi sing gedhe.

Apa Wong Ngomong Tentang Gini?


5.0 out of 5 stars Solusi nyata & inovatif
Miturut Chris Gramly | Tuku verifikasi saka GINI: Kapitalisme, Cryptocurrencies & Peperangan kanggo Hak Asasi Manungsa

Aku wis dadi pemilik bisnis lan investor nganti pirang-pirang taun supaya ora gampang ngesanake aku karo buku-buku sing ngaku bisa ndandani masalah karo kapitalisme saiki. Ing kasunyatane, aku asline mikir aku bakal mamang buku iki amarga aku wis nyumurupi "solusi" cethek kanggo masalah manungsa sing ora realistis.
Nanging, aku kaget amarga kedalaman lan riset sing nandhesake kesimpulan lan solusi ing buku iki. Pak Eanfar lan tim Gini kudu dimuliakake kanggo nyedhiyakake alternatif sing lengkap lan nyata kanggo status quo.
Iku uga nyenengake kanggo ndeleng penulis gawe serep tembung karo apa sing konkrit lan bisa ditindakake. Aku banget nyaranake buku iki marang sapa wae sing ora puas karo apa Pak Eanfar nggambarake minangka "kapitalisme sing rusak", sing cocok diwenehi masalah ekonomi sing ditindakake dening Wall Street lan kronis pulitik ing pamarentah.


5.0 out of 5 stars Buku gedhe! Apik banget maca!
Miturut Leah Johns | Tuku verifikasi saka GINI: Kapitalisme, Cryptocurrencies & Peperangan kanggo Hak Asasi Manungsa

The Real Adam Smith. . . A buku babagan cryptocurrencies sing ora nyoba kanggo ngedol sampeyan soko. Kanggo sing siji, ana sing paling ora duwe 3 bintang. Banjur, ing ndhuwur iku, buku iki ora ngina kecerdasan sampeyan karo akeh omongan kosong neoliberal BS. Nanging, sing jelas apa sing diterangake Adam Smith babagan ékonomi, pasar bébas, lan liya-liyane supaya ora ana bingung babagan cara pasar bébas kudu digarap miturut panemu kapitalisme piyambak, Adam Smith. Iku ngageti kanggo ndeleng carane beda tembung Adam Smith dhewe dibandhingake propaganda sing kita deleng lan krungu saka goong Wall Street. Kanggo menehi pembaca kasunyatan ekonomi saiki, layak 5 bintang (utawa luwih) amerga kita kabeh ora bakal nyathet kasunyatan ekonomi nalika kita gumantung marang para penyaji TV lan para politisi kanggo nyritakake bebener. Padha ora bisa ngandhani kayekten, nanging buku iki ora.


5.0 out of 5 starsSinau babagan cryptocurrencies ing WILAYAH WAYANG
Miturut Lori P. Kove | Tuku verifikasi saka GINI: Kapitalisme, Cryptocurrencies & Peperangan kanggo Hak Asasi Manungsa

Lali babagan apa sing sampeyan pikir sampeyan ngerti babagan cryptocurrencies saiki. Sampeyan bakal weruh kabeh BS dibandhingake karo apa buku iki bakal mulang sampeyan. Ana panggonan sing nyata kanggo cryptocurrencies ing donya kita, nanging ora ana sing duwe kriptografi utama sing ngrampungake masalah-masalah dunia nyata. Sawise sampeyan maca buku iki lan sinau babagan cryptocurrency Gini lan apa sing unik, pikiran sampeyan = diunekake. Nanging buku iki luwih akeh tinimbang cryptocurrencies. Maca. Sampeyan ora bakal kecewekan.

Nuduhake pikirane karo pembaca potensial liyane:

 create-review-btn


join-community-ginifoundation.orgGabung Komunitas Gini. Mangga ndhukung Gini kanthi belanja ing Toko Gini nonprofit, tuku Cryptocurrency Gini, lan nuduhake Gini karo kanca lan kulawarga. Bareng, kita bisa mbangun masa depan sing luwih apik kanggo manungsa.

Gini minangka proyek jero karo akeh implikasi kanggo manungsa. Ing Tim Yayasan Gini wis mumpuni kanggo misi penting iki. Nalika mbangun lan nglebokake sistem Gini, kita bakal nambah rincian liyane menyang situs web iki. Yen sampeyan pengin diwedeni nalika kita entuk tonggak-tonggo penting, mangga tindakake Gini ing Twitter lan / utawa gabung ing Newsletter Gini.

Matur nuwun kanggo semangat lan dhukungan.

Jajak Pendapat: Apa Sampeyan Nggabungake Uni Kredit Gini?

Ndeleng Hasil

Apa Uni Kredit Gini?
Loading ... Loading ...