Rise
verb: an act of rising above; elevation of standards, ethics, morals or principles
noun: an increase in value; beginning of a new era

The Road to Recovery

When tragedy strikes and the paralysis of uncertainty takes control of the mind, it can be difficult to see the light at the end of our suffering. During these darkest moments, hope and faith are important sources of peace.

However, hope and faith are not enough. As we do in our other humanitarian projects, Gini is actively working every day to save lives in every way that we can. We will continue working to reduce the unnecessary suffering until the crisis is over.

Learn more >>

Coronavirus Recovery Campaign

COVID-19 UPDATE: Gini has been actively involved in educating the public about the COVID-19 pandemic. Additionally, the Tim Gini has a long history of building and deploying innovative product/supply distribution and payment processing technologies, which has enabled us to develop strong relationships with factories and suppliers over the years. We've been asked several times if Gini can help with the current COVID-19 crisis. Yes, we can. In fact, we're doing a lot, but here's a short summary:

  • Coordinating the manufacture of critical medical supplies (N95/KN95 masks, surgical masks, nitrile gloves, etc.).
  • Distributing critical supplies to healthcare facilities and governments to reduce the adverse impact of price-gouging.
  • Exploring the possibility of delivering supplies direct to the public. The Gini team has helped thousands of merchants worldwide distribute their products and services; so we certainly can do this from a technical perspective, but we're still exploring the costs involved.

Gini is working to help alleviate the worst pain points during this challenging time in human history. But Gini's humanitarian mission extends far beyond the current crisis. Learn more below.


Apa Deal Big About Gini?

gini-quick-video-summarygini-quick-video-summary

Gini is a nonprofit, nonpartisan economic, technology and education R&D lab. We build decentralized technologies for unique banking, healthcare and asset distribution systems. Gini's technologies and services are designed to reduce the power and control that giant cannibalistic corporations have over our economic, banking and healthcare systems.

Protecting Human Rights. Gini works to protect human rights with cryptographically secure, equitable and sustainable monetary and healthcare systems with a focus on transaction privacy.

Real-World Economics. Ing Sekolah Gini bakal nyedhiyakake modul pendidikan ing nyata donya Economics within the context of Gini’s unique Economic Humanism philosophy.

Blockchain with a Soul. To begin your Gini journey, watch the “Quick Summary” and "Software Demo" videos. For a detailed summary, watch the Gini documentary film below and see the rest of this page. To learn even more, read Napa Gini Beda? Kanggo sinau luwih akeh, maca Gini whitepaper lan GINI: Kapitalisme, Cryptocurrencies & Peperangan kanggo Hak Asasi Manungsa (aka, "buku Gini") lan njelajah akeh sumber daya teknis lan ekonomi ing situs web Gini.

Gini Media Library

Masalah Apa Gini Solving?

Gini wis ngrampungake papat masalah gedhe sing bisa nimbulaké sampeyan lan kulawarga lan saben wong ing Bumi dina iki.

sinking-ship-gini-foundation.orgMasalah 1: Ekonomi Broken. Sistem ekonomi banget konsentrasi lan ora tetep bisa nyebabake ekonomi ambruk. Kahanan iki ngrusak kamardikan ekonomi kita, hak asasi kita, lan nyebabake tirani perusahaan lan pemerintah. Politikus ora bakal ndandani masalah kasebut amarga dheweke ditangkap dening dhuwit perusahaan raksasa. Kelas miskin lan menengah nandhang sangsara ing kondisi kasebut.

Solusi: Kanthi sistem moneter lan stabilitas Gini lan ijol-ijolan ingkang dideskripsi, pembangunan kekayaan lan distribusi luwih adil lan tetep kanggo kabeh manungsa. Iki nggawe mata uang Gini luwih stabil lan bisa ditindakake kanggo perdagangan nyata dunya.

market-manipulation-gini-foundation.orgMasalah 3: Manipulasi Pasar. Kabeh cryptocurrency utama dina iki diganggu dening sistem moneter sing rusak, sing ndadékaké manipulasi pasar sing rusak lan volatilitas dhuwur. Iki nggawe wong-wong sing ora ana gunane kanggo commerce donya nyata.

Solusi: Kanthi owah-owahan desentralisasi Gini lan mekanisme stabilitas ekosistem ingkang unik, kreasi lan distribusi kasugihan langkung adil lan tetep kangge sedaya manungsa. Iki uga ndadekake mata uang Gini luwih stabil lan bisa ditindakake kanggo perdagangan nyata dunya.

Pengalaman Terbukti. Ing Tim Gini didegaké Authorize.Net, gateway pembayaran online sing paling gedhé lan paling gedhé ing donya. . . lan AngelPay, prosesor pambayaran nirlaba lan paling gedhé ing donya. Sejarah proven kita ing inovasi ing teknologi pembayaran aman, skala gedhe, cryptocurrencies, lan layanan nirlaba menehi kita kredibilitas lan pengalaman kanggo ngatasi masalah teknis lan ekonomi sing gedhe.

Apa Wong Ngomong Tentang Gini?


Rata-rata Review:
(Deleng kabeh review Gini.)


5.0 saking 5 bintang Solusi nyata & inovatif
Miturut Chris Gramly | Tuku verifikasi saka GINI: Kapitalisme, Cryptocurrencies & Peperangan kanggo Hak Asasi Manungsa

Aku wis dadi pemilik bisnis lan investor nganti pirang-pirang taun supaya ora gampang ngesanake aku karo buku-buku sing ngaku bisa ndandani masalah karo kapitalisme saiki. Ing kasunyatane, aku asline mikir aku bakal mamang buku iki amarga aku wis nyumurupi "solusi" cethek kanggo masalah manungsa sing ora realistis.
Nanging, aku kaget amarga kedalaman lan riset sing nandhesake kesimpulan lan solusi ing buku iki. Pak Eanfar lan tim Gini kudu dimuliakake kanggo nyedhiyakake alternatif sing lengkap lan nyata kanggo status quo.
Iku uga nyenengake kanggo ndeleng penulis gawe serep tembung karo apa sing konkrit lan bisa ditindakake. Aku banget nyaranake buku iki marang sapa wae sing ora puas karo apa Pak Eanfar nggambarake minangka "kapitalisme sing rusak", sing cocok diwenehi masalah ekonomi sing ditindakake dening Wall Street lan kronis pulitik ing pamarentah.


5.0 saking 5 bintang Buku gedhe! Apik banget maca!
Miturut Leah Johns | Tuku verifikasi saka GINI: Kapitalisme, Cryptocurrencies & Peperangan kanggo Hak Asasi Manungsa

The Real Adam Smith. . . A buku babagan cryptocurrencies sing ora nyoba kanggo ngedol sampeyan soko. Kanggo sing siji, ana sing paling ora duwe 3 bintang. Banjur, ing ndhuwur iku, buku iki ora ngina kecerdasan sampeyan karo akeh omongan kosong neoliberal BS. Nanging, sing jelas apa sing diterangake Adam Smith babagan ékonomi, pasar bébas, lan liya-liyane supaya ora ana bingung babagan cara pasar bébas kudu digarap miturut panemu kapitalisme piyambak, Adam Smith. Iku ngageti kanggo ndeleng carane beda tembung Adam Smith dhewe dibandhingake propaganda sing kita deleng lan krungu saka goong Wall Street. Kanggo menehi pembaca kasunyatan ekonomi saiki, layak 5 bintang (utawa luwih) amerga kita kabeh ora bakal nyathet kasunyatan ekonomi nalika kita gumantung marang para penyaji TV lan para politisi kanggo nyritakake bebener. Padha ora bisa ngandhani kayekten, nanging buku iki ora.


5.0 saking 5 bintangSinau babagan cryptocurrencies ing WILAYAH WAYANG
Miturut Lori P. Kove | Tuku verifikasi saka GINI: Kapitalisme, Cryptocurrencies & Peperangan kanggo Hak Asasi Manungsa

Lali babagan apa sing sampeyan pikir sampeyan ngerti babagan cryptocurrencies saiki. Sampeyan bakal weruh kabeh BS dibandhingake karo apa buku iki bakal mulang sampeyan. Ana panggonan sing nyata kanggo cryptocurrencies ing donya kita, nanging ora ana sing duwe kriptografi utama sing ngrampungake masalah-masalah dunia nyata. Sawise sampeyan maca buku iki lan sinau babagan cryptocurrency Gini lan apa sing unik, pikiran sampeyan = diunekake. Nanging buku iki luwih akeh tinimbang cryptocurrencies. Maca. Sampeyan ora bakal kecewekan.

Nuduhake pikirane karo pembaca potensial liyane:

 nggawe-review-btn


Rata-rata Review:
(Deleng kabeh review Gini.)


join-community-inifoundation.orgGabung Komunitas Gini. Mangga ndhukung Gini kanthi belanja ing Toko Gini nonprofit, tuku Cryptocurrency Gini, lan nuduhake Gini karo kanca lan kulawarga. Bareng, kita bisa mbangun masa depan sing luwih apik kanggo manungsa.

Gini minangka proyek jero karo akeh implikasi kanggo manungsa. Ing Tim Yayasan Gini wis mumpuni kanggo misi penting iki. Nalika mbangun lan nglebokake sistem Gini, kita bakal nambah rincian liyane menyang situs web iki. Yen sampeyan pengin diwedeni nalika kita entuk tonggak-tonggo penting, mangga tindakake Gini ing Twitter lan / utawa gabung ing Newsletter Gini.

Matur nuwun kanggo semangat lan dhukungan.

Jajak Pendapat: Apa Sampeyan Nggabungake Uni Kredit Gini?

Ndeleng Hasil

Apa Uni Kredit Gini?
Loading ... Loading ...