Kenapa Kredit Uni Gini Penting?

Misi Gini bisa mbantu mbangun ekosistem ekonomi sing luwih aman lan manusiawi. Kanggo ngrampungake misi iki, kita mbangun alat, sistem, lan layanan nirlaba sing menehi para stakeholder Gini privasi sing kuat, sistem moneter sustainable lan adil, sing cryptocurrency kanggo perdagangan nyata dunia, tata kelola proyek non partisan kanggo kabeh sistem lan proyek Gini, lan bahan pendidikan nonpartisan kanggo mbantu mbangun masa depan sing luwih apik kanggo manungsa.

Nanging, sing Tim Gini uga nduweni dekade pengalaman ngembangake bisnis nyata, ekonomi, layanan finansial, pembangunan teknis, lan geopolitik; supaya, kita kudu ngakoni sawetara kasunyatan saiki. Umumé, pulitikus ing akèh negara bakal nindakake kabeh politik bisa kanggo ngreksa kontrol dhiri dhéwé ing babagan ekonomi fiat. Iki tegese bakal nindakake kabeh politik bisa kanggo ngreksa oligarki perbankan sing dana kampanye pemilihan pulitik lan dominasi sistem perbankan global dina iki.

Sakliyane kuwi, bank-bank lan politikus ora bisa mungkasi nyebarake cryptocurrencies tanpa nggunakake taktik kasar lan oppressive. Ora ketompo apa sing dilakoni, nalika pemerintah liyane lan liyane numpes ekonomi kanthi gelembung utang sing ora mantep, dikarepake kanggo urip lan sustainable non-fiat cryptocurrencies bakal munggah.

Sadawaning short-run, kita bisa nyana akeh pulitisi sing terus nglapurake kawicaksanan ekonomi sing rusak lan bank-bank gigantic sing ndhukung dheweke tenggorokan kolektif. Iku kasunyatan sing kudu ditangani saiki nalika kita bisa mbangun alat nirlaba, sistem, lan bahan-bahan pendidikan sing perlu kanggo nggawe mangsa sing luwih apik.

Ing donya, kita manggon ing dina iki, bank-bank raksasa lan pamarentah isih ngontrol aliran aliran kekayaan lan distribusi kabutuhan fiat, sing bisa ngontrol arus ekonomi lan pulitik ing Bumi. Iku tegese kita ora bisa mung nglirwakake. Kita kudu ngganti lan nggawe kreteg teknis antarane jagad saiki lan jagad liyane sing tetep lan pantes ing mangsa sing kita pikirake.

Ngadaptasi menyang nyata-nyata donya tegese kabeh sistem lan piranti sing kita mbangun kudu sesambungan karo sistem perbankan fiat ing pinggir kanggo nyedhiyakake para stakeholder Gini kanthi pengalaman sing apik nalika ngelajengake antarane ekosistem fiat lan crypto. Ora ana sing kaya saiki. Nyatane, pasar crypto wis dadi luwih konsentrasi lan disleksysibel tinimbang sistem fiat amarga padha dibangun ing asumsi ekonomi palsu sing padha, sistem monetèr sing ora lestari lan ora adil, lan dikendalikake dening para pengawal pribadi, sing duwe insentif ekonomi kanggo njaga disfungsi ekonomi sing padha lan konsentrasi kekayaan lan kekuwatan sing ora bisa dikonservasi kamardikan ekonomi lan politik manungsa saiki.

Akibaté, cara mung kanggo mbebasake kemanusiaan saka tirani gigantic, self-serving, bank untung kanggo nyedhiyakake alternatif nirlaba sing nggawe gampang kanggo kabeh wong migunakake kekayaan ing antarane fiat lan crypto currencies adhedhasar apa ing sing paling apik, ora apa sing paling apik saka kepentingan bank gigantic, atur-atur, bank untung lan politisi sing didanai dening wong-wong mau.

Iki sebabe Uni Kredit Gini penting. Uni kredit sejatine minangka bank nirlaba, nanging union kredit diduweni dening kabeh masyarakat sing serves. Kabeh hasil sing nggawe serikat kredit mili menyang masyarakat. Serikat kredit sah sing sah kanggo nyedhiyani kabeh layanan perbankan sing menehi bank untung, nanging amarga serikat kredit iku organisasi nirlaba, insentif sing didadekake selaras karo kapentingan sing paling apik saka kabeh komunitas pemangku kepentingan, ora akeh oligarki lan politisi sing ngontrol bank-bank kanggo tujuane dhewe.

Kita sumurup kathah fans kretek hard-inti pengin ngilangi kabeh industri perbankan, nanging ora nyata kanggo akeh alasan. Utamane apa iku ekonomi fiat utawa crypto, mesthi bakal ana kebutuhan kanggo panyedhiya layanan finansial. Kenapa? Amarga akeh wong ora duwe wektu kanggo mangerteni kabeh babagan manajemen portofolio investasi, saham, obligasi, dagang komoditas, penggalangan dana, hukum kontrak, akuntansi, pajak, suku bunga, program kredit (hipotek, bisnis, otomatis, kartu kredit, etc .), kawicaksanan babakan dhuwit, manajemen resiko, lan kabeh kawruh lan kawruh sing digandhengake karo perbankan modern.

Minangka asil, goal kita ora kanggo ngilangi konsep konsep perbankan; iku mbebasake sistem perbankan saka panyimpenan bank-bank ageng lan politisi sing ngeksploitasi sistem perbankan kanggo ngamanake kekuwatan, kekayaan, lan pengendalian diri sajrone nyawamu. Mangkene, filsafat Gini nirlaba harmoni karo semangat nirlaba saka komunitas serikat kredit ing saindenging donya.

Kanggo kabeh alasan, kita pracaya iku konsisten penting lan filosofis kanggo Gini kanggo nyedhiyakake layanan perbankan inti nirlaba kanggo anggota komunitas Gini sanalika Administrasi Kredit Nasional National nyetujui aplikasi kita. (Iki biasane njupuk pirang-pirang wulan.) Yen sampeyan pengin diwenehi tandha nalika kita disetujoni kanggo miwiti Uni Kredit Gini, mangga tindakake Gini ing Twitter lan / utawa gabung ing Newsletter Gini.


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/customer/www/ginifoundation.org/public_html/wp-content/plugins/popup-maker/classes/Upsell.php on line 76