Melu

Ana sawetara cara kanggo melu ekosistem Gini, gumantung apa sampeyan duwe wektu utawa dhuwit utawa loro-lorone. Kene sawetara cara.

Mundhut Gini Cryptocurrency

Yen sampeyan duwe dhuwit luwih saka wektu lan sampeyan minangka "investor akreditasi" (kaya sing ditegesake dening Komisi & Sekuritas AS), banjur nimbang ngubungi kita kanggo nemtokake yen sampeyan layak tuku cryptocurrency Gini sadurunge kasedhiya kanggo umum. (Waca cathetan penting.)

Program Rewards Komunitas

Tujuan kita kanggo ngidini manungsa supaya bisa melu ing ekosistem Gini. Nanging, kita ngerti yen sawetara wong duwe wektu luwih saka dhuwit. Kanggo wong-wong iki, kita menehi sawetara cara kanggo entuk Gini. Nggunakake sembarang kombinasi metode ing ngisor iki, sampeyan bisa entuk nganti 100 Gini saben sasi.

Kontribusi Komunitas Gini Koin Gini Ditampa
Nggabungake dhaptar Gini. 5
Kirimi tweets Twitter babagan Gini lan klebu pranala menyang situs web Foundation Gini. 5
Kirim menyang Facebook karo tautan menyang situs web Gini. 5
Nambah link permanen saka situs web Sampeyan ing situs web Gini. (Priksa manawa link "do-follow".) 10
Nggawe video YouTube sing nyatakake babagan positif babagan Gini lan isi link menyang situs web Gini. 20
Tulis postingan blog minimal 3 paragraf sing positif nyatakake nilai Gini menyang pembaca lan nyakup link menyang situs web Gini. (Priksa manawa link "do-follow".) 20
Tuan rumah Gini Meetup ing komunitas sampeyan. 50
Duwe cara kreatif liyane kanggo kontribusi? Ayo kita ngerti! ???

Toko Gini: Toko Kanthi Tujuan

Toko bakal diluncurake kanthi cepet!

Sekolah Gini

Sekolah Gini dumadi saka rong departemen:

  • Sekolah Ekonomi Gini: Iki minangka kurikulum terstruktur yen Yayasan Gini nggawé kanggo nyedhiyakake pendhidhikan sing pas wektune lan relevan babagan carane ekonomi, cryptocurrencies, lan intelijen buatan sing nyebabake kamanungsan ing donya nyata. Iki dimaksudaké kanggo nyedhiyakake imbangan sehat kanggo dunya fantasi saka laporan ekonomi kacilakan lan propaganda partisan sing kita kerep ndeleng ing media warta utama. Sekolah Ekonomi Gini gratis lan mbukak kanggo siswa kabeh umur, nanging kurikulum relatif jero; dadi, luwih cocok kanggo wong diwasa.
  • Gini Kids: Iki minangka program sing kita ngembangake kanggo remaja lan remaja, sing fokus ing topik sing padha karo Sekolah Ekonomi Gini (ekonomi, cryptocurrencies, lan AI), nanging isi luwih umum, nyenengake, lan dirancang kanggo bocah -ranggul.

Yen sampeyan profesor utawa guru kanthi latar mburi ing Ekonomi Klasik, Ekonomi Georgia, Ekonomi Pembangunan, Ilmu Komputer, Artificial Intelligence, utawa sawetara bidang pelengkap liyane lan sampeyan pengin kontribusi kanggo pangembangan Sekolah Gini, mangga ayo padha ngerti.

Bug Bounty Program

Sawise resmi ngluncurake Gini TestNet, kita bakal ngetokake Program Ganjaran Bug Gini. Iki bakal ndadekake peretas putih (wong lanang sing apik!) Kanggo entuk Gini kanthi ngewangi kita supaya sistem Gini bisa aman sacara manusiawi.

Yen sampeyan hacker, monggo ditimbangake iki: Gini ora mung cryptocurrency. We are working to build an alternative path for humanity to protect human rights and maximize the wealth-generating potential of commerce world real. Tim kita ora ndhelikake konco julukan anonim kaya akeh tim crypto liyane; Mangkono, kita njupuk resiko pribadi sing signifikan lan ngrampungake reputasi kita ing baris kanggo ngrampungake iki. Kita ora sampurna. Kaya kabeh sistem lunak, kita ngarep-arep ana sawetara kewan omo ing sistem kita saka wektu ke wektu, nanging kita ngarep-arep masyarakat teknis bisa ndeleng manawa kita tulus ing samubarang kabeh.

Yen sampeyan nemokake bug ing sistem kita, wenehake nggawa manawa kita ditindakake kanthi diskriminasi liwat Program Bug Bounty resmi kanggo nyilikake impact public relations Gini. Sampeyan bakal menehi ganjaran gedhe lan sampeyan bakal ngurangi stres ing tim supaya bisa tetep fokus ing misi sing kasebut ing kita Film dokumèn Gini lan buku, GINI: Kapitalisme, Cryptocurrencies & Peperangan kanggo Hak Asasi Manungsa, sing kita pracaya minangka misi sing sejati.

Program Keanggotaan Gini

Kabeh perkara penting sing ditindakake dening Yayasan Gini ngonsumsi akeh wektu lan sumber daya tim. Kita seneng ngimbangi sebagian biaya kanthi nyumbang wektu lan sumber kita dhewe, nanging yen sampeyan percaya misi Gini kanggo mbangun ekonomi global sing luwih mantep lan manusiawi, monggo dianggep dadi anggota Yayasan Gini. Kita ora nampa anggota durung nganti kabeh sistem lan alat kita siap diluncurake kanggo masyarakat umum, nanging nalika Program Keanggotaan Gini kasedhiya, bakal ana akeh manfaat konkrit kanggo dadi anggota.

Aja kuwatir, beasiswa keanggotaan taunan bakal banget kurang. Ing kasunyatan, kita mung bakal nyuwun jumlah minimum sing kudu gawe maremake aturan keanggotaan Pemerintah AS, sing bisa dadi kurang saka $ 5 saben taun. (Mungkin luwih kurang-kita isih nliti macem-macem opsi.) Kita bakal nuduhake rincian liyane nalika kita siap ngaktifake program. Dadi, sampeyan bisa ngetutake Gini ing Twitter lan / utawa gabung ing Newsletter Gini supaya diwaca nalika kita ngumumake warta lan acara penting.