Gini Decentralized Cryptocurrency Exchange

Masalahe

Masalah paling gedhe sing ana cryptocurrencies sing mestine kanggo ndandani yaiku:

(1) pasokan dhuwit fiat banget terpusat;

(2) kekuwatan ekonomi sing banget konsentrasi sing nyebabake sistem perbankan fiat;

(3) korupsi sistem moneter sing ndadékaké ekonomi lan ekonomi sing ora bisa dilindhungi.

Siji tim cryptocurrency sawise liyane wiwit 2008 wis nyatakake yen cryptocurrency bakal mbebasake manungsa saka tirani gigantic, bank monopoli lan pemerintah oppressive. Nanging, 10 taun sabanjure, kabeh pasar cryptocurrency malah luwih sentralistik lan konsentrasi tinimbang sistem perbankan fiat.

ngintip-bisnis.info

Bursa Exchange Cryptocurrency Apa Highly Centralized. Dina iki, jagad kabeh cryptocurrency ngliwati sakliyane kuwe cryptocurrency. Iki ijol-ijolan crypto sing banget terpusat, kanggo laba perusahaan, sing dadi monopoli sing kuat banget. Ing AS, ana mung loro ijol-ijolan substansial sing ngaktifake panganggo ngubah fiat kanggo cryptocurrency. (Kahanan sing padha ana ing negara-negara liyane.) Iki tegese njedulake perusahaan-perusahaan kasebut minangka tengah bank ing tengah kabeh alam semesta cryptocurrency.

Simpenan Cryptocurrency Apa Saiki Raja-Makers. Perusahaan ijol-ijolan terpusat iki saiki duwe daya kanggo milih lan milih pemenang ing pasar crypto. Secara khusus, padha bisa nemtokake sapa sing kripto mata uang bakal kasedhiya ing masyarakat umum; lan yen sampeyan ora mbayar dhuwit sing gedhe (biasane antarane $ 100.000 nganti $ 1 yuta) kanggo ngetokake cryptocurrency karo wong-wong mau, wong-wong bakal ora gelem.

Pemerintah Nduwe Kendali Total Swara Swara Exchangeable Sentralisasi. Minangka perusahaan untung kanthi kontrol gedhe saka dhuwit wong liya (kaya bank-bank fiat raksasa), ijol-ijolan kriptocurrency perusahaan saiki wis diatur banget dening sawetara pemerintah. Saiki, mung pilihan sing aman lan biaya-efektif manungsa kanggo melu ing pasar cryptocurrency kanggo menehi dhuwit lan dipercaya kanggo tukar-tukar perusahaan sing duwe tatanan sing strategis, sing nduweni kerep ndhelikake identitas lan ndhelikake ing bayang-bayang. Dadi, mesthi wae regulasi pemerintah apik ing konteks iki amarga ngalang-alangi sawetara kejahatan sing paling banget sing wis dilakoni dening ijol-ijolan kriptocurrency perusahaan ing jaman kepungkur.

Nanging, regulasi ijol-ijolan iki wis menehi kekuwatan pemerintah marang wong-wong mau. Ing pirang-pirang kesempatan, pamaréntah wis nggantèkaké pérangan kanggo mbalèkaké pira-pira ewu akun panganggo pribadi politikus lan birokrat sing bisa ngrusak sing bisa utawa ora nduweni kapinteran sing paling apik. Ing Buku Gini dokumen akeh conto sing luwih dhuwur babagan pemerintah sing nyalahake kekuwatane kanggo nyerang warga individu. Dadi, iki ancaman banget.

Iku angel kanggo Manungsa Non-Teknis kanggo Diwenehi Cryptocurrencies. Sapuluh taun sawisé lair Bitcoin, isih ana sing mokal kanggo rata-rata, manungsa non-teknis kanggo tuku cryptocurrencies ngluwihi opsi sing ditawakake kanthi sekumpulan cilik cryptocurrency sentralisasi. Kenapa? Amarga pertukaran iki meksa wong bisa ngliwati pirang-pirang langkah mbebayani, mung kanggo mbukak akun. Banjur akun diwatesi menyang nomer opsi cilik. Lan sacara sakabèhé, antarmuka panganggo antarmuka ora kaya pangguna-ramah sing bisa dadi. Faktor kasebut minangka panangkepan signifikan kanggo adopsi cryptocurrency sing nyebar luas.

Kita Duwe Traded One Tyrant for Another Tyrant. Nonprofit kita AngelPay perusahaan pamrosesan pembayaran nglayani kathah ewu pedagang untung saiki; Dadi, kita mesthi ngerti lan ngapresiasi wong sing pengin nggawe dhuwit. Nanging, nalika bank-bank pusat, bank-bank kuasi-sentral, lan monopoli perusahaan nyedhiyakake piyambak ing tengah kabeh kegiatan ekonomi ing saindenging kabeh ekonomi lan nggunakake daya kanggo nambani biaya lan milih pemenang lan pecundang kanthi arbitrarily ing pasar, sing minangka penindasan ekonomi nyata. Sapa bae sing melu ing pasar cryptocurrency saiki wis ngetokake salah sijine tyrant (bank sentral sing dikontrol pemerintah) kanggo tyrant (bank sentral sing dikontrol perusahaan). Mangkono, djalmo manungso ora nyedhaki kebebasan ekonomi sejati saiki saka nalika nalika Bitcoin pisanan dirilis ing taun 2008 nalika krisis finansial 2008, sing disebabake dening kekuwatan ekonomi sing terpusat lan terpusat.

Sentralisasi Cryptocurrency Exchange ora dianggo kanggo kepentingan umum. Perusahaan-perusahaan ijol-ijolan iki nduweni insentif ekonomi sing kuwat kanggo ndorong perdagangan spekulatif volume lan otomatis amarga padha entuk biaya transaksi kanggo saben perdagangan sing dumadi ing ijol-ijolan. Iki tegese padha ora duwe insentif sing penting apa wae kanggo ngetrapake aturan sing penting sing bakal ngurangi kabeh manipulasi pasar sing ana ing ijol-ijolan. Menapa malih, kados pundi sadaya tim cryptocurrency sanèsipun, piyambakipun ndhelik ing pundhi perisai ideologi laissez-faire ékonomi lan Libertarianisme supados nindakaken tindakan substansif ingkang badhé ngirangi manipulasi pasar lan nyiptakaken kestabilan sanès ing pasar cryptocurrency. (Mangga nyambung online Sekolah Ekonomi Gini kanggo konteks penting ing titik iki.)

Manipulasi Pasar Rampant. Gagrag loro ing ngisor iki nggambarake carane paus crypto ageng bisa dominasi lan ngganggu kabeh pasar. Ing tembok / tuku makili akeh cryptocurrencies sing bakal ditindakake dening para panuku / panyedhiya ing pasar yen rega cocog target rega kasebut.

crypto-buy-wall--ginifoundation.org

crypto-sell-wall--ginifoundation.org

Ing ngisor iki minangka video "Spoofy," sing minangka bot AI otomatis memanipulasi pasar Bitcoin sacara nyata.

Apa sing Nyata Tujuan Pasar Cryptocurrency Dina iki? Kita bisa ndeleng kanthi jelas a pedagang tunggal bisa ngrampungake kabeh pasar Bitcoin kabeh; lan perkara sing padha dumadi ing kabeh pasar cryptocurrency saiki. Whale crypto, manipulator pasar profesional, lan bot-bot AI super bisa migunakake kabeh jinis taktik predatory (umpamane, serangan beruang, perdagangan ngumbah, spoofing, pompa dump, ngarep-mlaku nang bursa pusat, lan akeh) dhuwit saka pedagang ora curiga lan pasar destabilisasi kapan arep. Iki nggawe volatility massive, sing ndadekake ora bisa nggunakake sembarang cryptocurrencies sing ana ing commerce donya nyata. Apa titik kabeh iki? Kanggo nggawe oligarki sawetara kritik lan ijol-ijolan perusahaan sing terpusat, sugih sugih lan konsentrasi jutaan akun panganggo dadi nomer sing luwih cilik kanggo pamarentah ngontrol.

Kabeh Masalah Iki Masalah Pemerintahan Filosofis, Ora Masalah Teknis. Masalah kasebut ora disebabake dening alangan teknis utawa hukum; Iku sawijining penghalang filosofis. Tim perang ngliwati kriptografi lan palatihan iki mbebayani lan wuta ideologis, sing ora bisa digunakake kanggo ngatasi masalah kasebut. (Waca Sekolah Ekonomi Gini kanggo analisis sing jero babagan masalah filosofis lan ideologi.)

Kemanusiaan isih nunggu Solusi. Nalika pasar cryptocurrency sing wis ana ing sistem penindasan ekonomi lan anyar sing luwih kuat lan tirani pulitik, sisa planet iki terus ngenteni tim cryptocurrency sing serius, bisa dipercaya, lan sanggup mbenake kabeh masalah kasebut. Mulane Gini lair.

Mangga mlumpat menyang bagian Gini Solution lan ndeleng solusi nyata lan praktis Gini kanggo kabeh masalah iki.

Solusi Gini

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/customer/www/ginifoundation.org/public_html/wp-content/plugins/popup-maker/classes/Upsell.php on line 76