Cepet Apa Transaksi Gini?

Sampeyan kene:
<Balik

Transaksi Gini meh entek amarga saben pihak wis duwe blockbone pribadi dhewe ing Gini BlockGrid, sing dianyari kanthi otomatis karo deterministik konfirmasi. Iki beda karo sing kurang dipercaya probabilistic konfirmasi ing Bitcoin lan meh kabeh cryptocurrencies liyane dina iki. Arsitèktur iki sacara dramatis nambah kecepatan, keandalan, lan keamanan transaksi Gini dibanding kriptografi mata uang liya.

More specifically, this architecture (a hybrid of blockchain + DAG) enables Gini to achieve high speed and throughput—more than 7,000 transaction per second in our testing so far. The animation below helps to visualize Gini's throughput (transactions per second) compared to Bitcoin and Ethereum, which can process approximately seven and 20 transactions per second, respectively. (Each dot in the colored network pipes represents a new transaction.)


Apa Sampeyan seneng Artikel iki?


Gini lagi nindakake pakaryan sing penting banget manawa ora ana organisasi liyane sing gelem utawa bisa. Mangga ndhukung kita kanthi gabung karo Newsletter Gini ing ngisor iki supaya bisa diwenehi tandha babagan warta lan acara Gini sing penting lan tindakake Gini ing Twitter.