blockchain-cryptonian-ginifoundation.org

Intro menyang Cryptonian Blockchain

Kepiye teknologi blockchain lan cryptocurrencies sing nyebabake lanskap sosio-ekonomi lan geopolitik planet kita? Artikel Blockchain Cryptonian sing ditujokake kanggo mbantu pitakonan gedhe kaya iki. Cryptonian Blockchain wiwitan digawé nalika kita ...

Intro menyang Cryptonian Blockchain Read More »

Komisaris SEC Says SEC Apa Ora Coddle Investor Amérika

SEC-vs-Cryptocurrencies-ginifoundation.org
Ing pidato sing nyenengake lan nyatakake, Komisioner SEC Hester M. Peirce bubar ndhelikake titik sing tim kita wis nggawe kanggo taun: Hukum lan peraturan ...

Komisaris SEC Says SEC Apa Ora Coddle Investor Amérika Read More »

Fiat Currency Graveyard: A History of Monetary Folly

RIP Fiat-inifoundation.org
Living in Denial About the Economy. I still see many Americans living in denial about the fate of the USD. Even when they know that past performance is not …

Fiat Currency Graveyard: A History of Monetary Folly Read More »

Fixing Cryptocurrency Volatility & Market Cap Confusion

gini-can-fix-crypto-market-volatility--ginifoundation.org
If you take the time to read this article, you will learn three important things: (1) Why cryptocurrency “Market Cap” is broken; (2) How to fix the “Market Cap” (actually, what …

Fixing Cryptocurrency Volatility & Market Cap Confusion Read More »

Bisa Gini Reach $ 10,000 Kaya Bitcoin?

Gini-vs-fiat-currencies-ginifoundation.org
Somebody recently asked me: “Can other cryptocurrencies reach the $10,000 point like Bitcoin?” Below is a summary of my responses. Yes, the Price of Any Well-Designed Cryptocurrency Can Reach $10,000 and Far Higher. To …

Bisa Gini Reach $ 10,000 Kaya Bitcoin? Read More »

Patroli Paten Blockchain

blockchain-patent-war-ginifoundation.org
Bank of America nduweni paten blockchain luwih akeh tinimbang perusahaan liyane ing Bumi, kalebu IBM, Google, Facebook, lan aset teknologi Silicon Valley liyane (sumber: Bloomberg). JPMorgan lan Wells Fargo uga duwe paten blockchain sing relatif akeh. Lan ...

Patroli Paten Blockchain Read More »

CFTC Wiwit Crackdown ing Cryptocurrency Penipuan

Pungkasan taun kita mbadek iki bakal kelakon ing 2018 lan saiki palu wis ngeculake: Regulator AS wis wiwit ngetrapake kontrol marang pasar cryptocurrency. Saka perspektif kebijakan ekonomi, ...

CFTC Wiwit Crackdown ing Cryptocurrency Penipuan Read More »

Apa Sampeyan Lengkap ing Ekosistem Gini?

gini-should-you-participate-ginifoundation.org
"Carane Kathah Dhuwit Aku Bisa Nggawe saka Gini Dibandhingake karo Bitcoin?" Pitakonan iki asring dijaluk. Jawaban kanggo pitakonan iki gumantung akeh faktor (mesthi), nanging kita bisa ...

Apa Sampeyan Lengkap ing Ekosistem Gini? Read More »

Kenapa Dipercaya Gini?

Sing Kita Sing Dipercaya?
Sing Kita Sing Dipercaya? Gambar ing ndhuwur wiwitan digawe kanggo artikel Gini liyane minangka ekspresi kepercayaan tim kita yen Gini minangka proyek cryptocurrency mung dina iki sing duwe kesempatan kanggo nampa apa sing dadi telu paling ...

Kenapa Dipercaya Gini? Read More »

Carane Survive Storm Cryptocurrency?

Crypto-Storms-ginifoundation.org
Wiwit awal 2018, pasar cryptocurrency wis numpak prau liar. Kapitalisasi pasar total cryptocurrency tekan $ 832 milyar ing tanggal 7 Januari 2018. Ing tanggal 30 Maret 2018, tutup pasar crypto mudhun nganti $ 272 ...

Carane Survive Storm Cryptocurrency? Read More »

Urip ing Tambang Bitcoin Tiongkok: Urip Tanpa Urip

bitcoin-mining-farm-ginifoundation.org
Aku biasane nyoba fokus marang wong sing apik lan proses, nanging nalika aku nonton video iki, ora bisa mikir, ...

Urip ing Tambang Bitcoin Tiongkok: Urip Tanpa Urip Read More »

Risiko Korelasi Bitcoin

korelasi-risk-ginifoundation.org
A anggota masyarakat kita takon: "Nalika Bitcoin irungnya - Saben titik. Yagene kudu kaya mangkono? "Maturnuwun muga-muga pitakon kaya mengkono sing becik lan jujur. Akeh wong ora ngerti masalah iki. Dadi. . . ...

Risiko Korelasi Bitcoin Read More »

Nemokake Tujuan ing Gini

nemokake-purpose-gini-ginifoundation.org
Aku akeh banget nandur modal lan melu proyek cryptocurrency utama liyane sadurunge aku nyadari carane unsustainable kebijakan moneter sing. Salah sawijining anggota masyarakat sing ngomongke: Aku ora 100% yakin apa sing paling penting ...

Nemokake Tujuan ing Gini Read More »

Apa Gini minangka Currency Deflationary?

gini-deflationary-inflationary-neutral-ginifoundation.org
Some people acknowledge that the Stake Stream feature within Gini’s Value Streams System creates structural incentives for stakeholders to save their Gini, but they wonder if it might have long-run deflationary consequences. Let’s spend a …

Apa Gini minangka Currency Deflationary? Read More »


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/customer/www/ginifoundation.org/public_html/wp-content/plugins/popup-maker/classes/Upsell.php on line 76