Toko Gini: Toko Kanthi Tujuan

Tujuan utami Toko Gini yaiku kanggo mbangun fungsi perdagangan dunia nyata ing ekosistem Gini nganti ewonan kita lan mangsa Pedagang AngelPay wis gabung karo ekosistem. Kabeh dagangan lan panyedhiya diwenehake kanggo nawakake barang lan layanan ing Toko Gini, nanging kita mulai karo para saudagar sing wis dadi layanan ing platform AngelPay nonprofit amarga wis ngerti tim kita.

Sejarah Inovasi E-commerce. Tim Gini ngluncurake sektor e-commerce global nalika 1996 nalika kita nemokake lan ngeset Authorize.Net. (Waca kita sejarah tim kanggo luwih rinci babagan iki.) Supaya, secara alami Toko Gini minangka langkah logis misi kita kanggo nggawe cryptocurrency Gini iku cryptocurrency pisanan sing saestu bisa kanggo perdagangan donya nyata. Toko Gini bakal kalebu produk lan layanan saka manufaktur lan pedagang liyane sing ngurmati misi Gini kanggo nggawe sistem ekonomi sing luwih stabil, adil lan tetep. Lan mesthi, Toko Gini bakal dioperasikake minangka layanan nirlaba kaya kabeh liyane sing kita lakoni ing Gini.

Iku Gampang Shop karo Purpose. Toko Gini kerjane kaya akeh toko online sing pangguna sing gampang, nanging Toko Gini duweni fitur sing unik. Contone, kabeh tumbas kasedhiya karo kasur bali ing cryptocurrency Gini, sing bakal digunakake kanggo tuku barang lan layanan liyane ing mangsa ngarep. Pembeli bakal bisa nggunakake kertu kredit sing didukung cryptocurrency Gini kanggo mbayar kabeh barang lan layanan tanpa kudu preload kertu. Iki bisa amarga infrastruktur teknis unik lan kawruh sing jero babagan industri perbankan global lan industri pangolahan pembayaran mbisakake kita nindakake iki kanthi cara sing ora ana tim cryptocurrency liyane.

Alignment of Interests. Platform pamadosan monopolistik, kanggo tujuan laba ngasilake konsentrasi saru jumlahe kanggo sebagéyan gedhé manungsa. Banjur padha nggunakake kasugihan kanggo tuku perusahaan media lan lobbyists kanggo distort sistem politik. Sing ngijini supaya bisa ngolah hukum supaya kasugihan bisa kasimpen ing kanthong dhasar. Banjur padha ngaku iki "pasar bebas" ing tumindak. Gini beda: Sampeyan ora bakal weruh anggota tim Gini dadi milyuner saka ngembangake Toko Gini nirlaba dadi alternatif sing bisa digunaake kanggo sing liyane kanggo laba cannibals ekosistem.

Bahan bakar kanggo Tuwuh Ekosistem. Kabeh hasil penjualan saka Toko Gini digali maneh menyang ekosistem. Khusus, hasil Gini Store digunakake ing cara ing ngisor iki:

  • Terus ndhukung proyèk sumber terbuka in in the Gini and Ekosistem Haskell.
  • Bantuan liyane pedagang lan kredit serikat nggabungake sistem karo Cryptocurrency Gini.
  • Mesthekake Sistem Gini Value Gini tansah dibiayai kanthi mligi kanggo ndhukung ekosistem.
  • Priksa manawa R & D Gini terus-terusan mrodhuksi nganyari paling aman lan efisien kanggo kabeh sistem teknis Gini.
  • Mbayar kode sumber otomatis Gini lan biaya auditing statement financial.
  • Mbayarake hubungan masyarakat lan masyarakat supaya bisa ngetokake Gini karo manungsa liyane.
  • Mbayar dhuwit legal sing lagi ana gegayutan karo pertahanan hak asasi manungsa Gini lan kita perang nglawan hukum lan pamaréntahan tirani sing nyoba kanggo nyegah warga sing melu ing ekosistem Gini.
  • Tansah nambah pengalaman pelanggan Gini Store supaya para pemangku kepentingan Gini duwe insentif sing penting kanggo Toko karo Tujuan.
  • Mbayar upah, gaji tingkat pasar kabeh karyawan Gini lan kontraktor independen.
  • Antarane akeh kegiatan penting liyane sing bakal nggawe ekosistem Gini luwih migunani kanggo kabeh pihak lan pedagang.

Bukak toko teka rauh. . . .

Yen sampeyan pengin diwaca nalika Toko Gini diluncurake, sumangga tandhani Gini ing Twitter lan / utawa gabung ing Gini newsletter.


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/customer/www/ginifoundation.org/public_html/wp-content/plugins/popup-maker/classes/Upsell.php on line 76