Kebijakan Privasi

Sapa Kita

We are the non-profit Gini Foundation. Alamat situs web kita yaiku: https://ginifoundation.org. Mangga tansah mriksa alamat alamat browser web kanggo mesthekake yen sampeyan tansah ngunjungi situs web Foundation asli Gini.

Koleksi Data Pribadi

Komentar

Nalika pengunjung ninggalake komentar ing situs iki, kita ngumpulake data sing dituduhake ing formulir komentar, lan uga alamat IP pengunjung lan senin agen browser kanggo mbantu deteksi spam.

Sawise persetujuan saka komentar sampeyan, gambar profil sampeyan katon ing umum ing konteks komentar sampeyan.

Media

Yen ngunggah gambar menyang situs web, sampeyan kudu ngunggah gambar karo data lokasi sing ditempelake (EXIF GPS). Pengunjung situs web bisa ngundhuh lan ngekstrak sembarang data lokasi saka gambar ing situs web.

Bentuk kontak

Sembarang data sing sampeyan bareng karo kita liwat formulir kontak ing situs iki bakal digunakake miturut tujuan sing kasebut nalika dikoleksi. Sembarang data sing diwenehake ora bakal dituduhake karo paritas katelu tanpa wewenang ditulis sing nyata.

Cookies

Yen sampeyan ninggalake komentar ing situs sampeyan, sampeyan bisa milih kanggo nyimpen jeneng, alamat email lan situs web ing cookie. Iki kanggo nyenengake supaya sampeyan ora kudu ngisi rincian maneh nalika ninggalake komentar liyane. Cookie iki bisa nganti paling sethithik taun.

Yen sampeyan duwe akun lan sampeyan mlebu menyang situs iki, kita bakal ngeset cookie sak wentoro kanggo nemtokake manawa browser sampeyan nrima cookie. Cookie iki ora ana data pribadi lan dibuang nalika sampeyan nutup browser.

Nalika sampeyan mlebu, kita uga nyiyapake pirang-pirang cookie kanggo nyimpen informasi login lan pilihan tampilan layar. Cookie mlebu suwene rong dina, lan opsi layar kue bisa nganti setahun. Yen sampeyan milih "Elingi kula", mlebu log sampeyan bakal tahan rong minggu. Yen metu saka akun sampeyan, cookie mlebu bakal dibusak.

Isi Tertutup

Artikel ing situs iki uga kalebu isi sing kasedhiya (contone video, gambar, artikel, dsb.). Isi tertanam saka situs web liya dumadi kanthi cara sing padha, kaya manawa pengunjung wis ngunjungi situs web liyane.

Situs web iki bisa ngumpulake data babagan sampeyan, nggunakake cookie, nampilake pelacakan pihak katelu tambahan, lan ngawasi interaksi sampeyan karo isi sing ditempelake, kalebu nelusuri interaksi karo isi sing kasedhiya yen sampeyan duwe akun lan mlebu menyang situs kasebut.

Penylametan Data

Yen sampeyan ninggalake komentar, komentar lan metadatae disimpen tanpa wates. Iki supaya kita bisa ngenali lan nyetujoni komentar tindakake pandhuan kanthi otomatis tinimbang nyekeli mau ing antrian moderat.

Kanggo pangguna sing ndaftar ing situs web kita (yen ana), kita uga nyimpen informasi pribadhi ing profil pangguna. Kabeh pangguna bisa ndeleng, nyunting, utawa mbusak informasi pribadine ing sembarang wektu (nanging ora bisa ngganti jeneng panganggo). Administrator situs web uga bisa ndeleng lan nyunting informasi kasebut.

Hak Pengunjung

Yen sampeyan duwe akun ing situs iki, utawa wis ngiwa komentar, sampeyan bisa nyuwun nampa file sing dièkspor ing data pribadhi sing ditahan, kalebu data sing wis diwenehake kanggo kita. Sampeyan uga bisa nyuwun supaya sampeyan mbusak data pribadhi sing dianakake babagan sampeyan. Iki ora kalebu data manawa diwajibake kanggo tujuan administrasi, hukum, utawa keamanan.

Pencegahan Spam

Komentar pengunjung bisa dicenthang liwat layanan deteksi spam otomatis.

Matur suwun kanggo ngunjungi situs web Yayasan Gini.



Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/customer/www/ginifoundation.org/public_html/wp-content/plugins/popup-maker/classes/Upsell.php on line 76