Book Images

Gambar ing kaca iki ana ing versi cetak GINI: Kapitalisme, Cryptocurrencies & Peperangan kanggo Hak Asasi Manungsa. Gambar kasebut dicantumake miturut urutan kasebut ing buku kasebut. Iki diwenehake ing kene minangka tambahan menyang buku audio kanggo nggawe luwih gampang para pamireng nggambarake topik. Mung bab sing nduwe gambar sing didaftar.

Bab 2: Negara Surveillance

Gambar ing ngisor iki ana hubungane karo sawetara bagean ing ngendi Ferris ngobrol babagan "panopticon". Iku bener screenshot saka animasi ing Gini film.

Panopticon-ginifoundation.org - wide

Bab 5: Ngalahake Monster ing Tax

Gambar 1: Tanah + Properti = Real Estate 

Gambar 2: Land Value PiramideLand-Value-Tax-Pyramid-med

Gambar 3: Diagram Pajak Nilai Bumi
Tanah-Nilai-Tax-Diagram-med-res

Gambar 4: Cannons Adam Smith's of Taxation Scorecard
Adam-Smith-Cannons-of-Tax-Scorecard - GiniFoundation

Bab 6 - Gini: Blockchain with a Soul

Gambar 1: Pemusnahan USD Daya Purchasing
perusakan-saka-USD - ginifoundation-med-res

Gambar 2: Bangunan Blockchain AmanGedung Gini Blockchain Illustration--GiniFoundation.org

Bab 7: Crypto Kebijakan Moneter

Gambar 1: Eanfar's Law of Money-Value Creation

Eanfar's Law of Money-Value Creation

Gambar 2: Sistem Angin Nilai Gini
Banyu Nilai Gini

Gambar 3: Ringkasan Distribusi Gini's Value Streams

gini-value-streams-table

 

Bab 8: Teknologi Gini

Gambar 1: Bitcoin Techno-Oligarchy
ngintip-bisnis.info



Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/customer/www/ginifoundation.org/public_html/wp-content/plugins/popup-maker/classes/Upsell.php on line 76