Whitepaper

Whitepaper Gini minangka ringkesan ringkas saka Platform Gini. Kita nyedhiyakake dhaptar awal saka whitepaper Gini kanggo kanca lan kulawarga sing kepengin sinau babagan Gini sadurunge acara Gini Launch resmi (GLE). Kanggo ndeleng whitepaper pra-GLE, monggo pilih format sing disenengi ing ngisor iki.

PDF (Inggris) HTML (Kabeh Basa)

Saliyane ing whitepaper, kita uga nyedhiyakake depository akeh artikel teknis ing kategori teknis saka sing luwih jembar Basis Pengetahuan Gini, sing njawab pitakonan sing kerep dijaluk.

Sampeyan bisa ngetutake Gini ing Twitter lan / utawa gabung ing Newsletter Gini bakal diwaca nalika acara Launching Gini ing dunya wiwit.