Kenapa donya butuh cryptocurrency liya?

Sampeyan kene:
<Balik

Akeh alasan. . . .

  • Biaya transaksi Bitcoin lan Ethereum ("gas") ora kakehan kapan jaringan bakal kesel. Iki video nggambarake kepiye carane gas $ 100 dibutuhake mung kanggo nggunakake Bancor ngonversi $ 10 ETH dadi token KIN. Bitcoin kondhang amarga biaya transaksi sing dhuwur, sebabe durung digunakake kanggo transaksi nilai cilik. Lan yen sakperangan alesan transaksi gagal, sampeyan ora entuk biaya transaksi bali! Iki masalah sing padha kanggo kabeh token sing ora dianggo ing platform cryptocurrency dhewe, sing bener kanggo luwih saka 99% kabeh token ing circulation saiki. Sing kanthi otomatis nempatake Gini ing ndhuwur-1% yen sampeyan ngurus biaya transaksi.
  • Saiki, ora ana cryptocurrency sing minangka cryptocurrency sing stabil. Proyèk-proyèk sing nyebut dhéwé "dhuwit stabil" biasane disambungake menyang mata uang fiat, sing ngalahake tujuan duwe cryptocurrency yen sampeyan lagi prihatin karo kasunyatan yen kabeh duit fiat saya mungkasi lan mundhut regane. Tim Gini duwe pengalaman sistem pembayaran bangunan selama bertahun-puluh untuk perdagangan nyata. Kita nggunakake pawulangan sing sinau saka pengalaman nyata kita kanggo ngrancang platform cryptocurrency sing luwih stabil kanggo commerce donya nyata.
  • Konsentrasi saka kasugihan ing kabeh platform cryptocurrency liya luwih abot tinimbang konsentrasi kekayaan ing donya mata uang fiat. Gini dijenengake sawise Indeks Gini sing misuwur, sing digunakake para ekonom kanggo ngukur konsentrasi kekayaan ing sembarang ekonomi fiat utawa crypto. Kanggo konteks, ekonomi OECD rata-rata rata-rata duwe Indeks Gini watara 0.3. Ing kontras, rata-rata kritikan Gini Indeks luwih saka .75, sing setara karo rezim despotik sing mung sawetara raja lan oligarki duwe kabudhayan sing berarti nalika kabeh wong liya ana ing kemiskinan. Yen ekonomi duwe Indeks Gini sing dhuwur, sampeyan ngerti gerah saka ICO sing ora dirancang lan kebijakan moneter. Cara mung kanggo ndandani iki yaiku nglatih cryptocurrency anyar sing adhedhasar teknologi sing wis temenan nanging kanthi kebijakan moneter sing adil lan tetep.
  • Bitcoin Sejatine Dipengaruhi dening Pamrentah Cina.Kira-kira 70% bitcoin saiki ditambang ing China. Nomer bitcoin sing gedhe (nanging ora dingerteni) dumadi ing China. Pamrentah Tiongkok nemokaké kontrol ibukutha sing ketat, sing artine wong Tionghoa kerep dipaksa ngonversi Yuan menyang bitcoin supaya bisa ngonversi bitcoin menyang mata uang fiat liyane kanggo nylametake kontrol ibukutha. Iki duwe roller-coaster ageng lan langsung nyebabake rega pasar bitcoin, utamané nalika ana acara kebijakan moneter utama ing China.
  • Manipulasi Pasar. Punika debat apik antarane Roger Ver lan Richard Heart ngandharake yen para panambang minangka tukang nyekel sing luwih cilik, keputusan desain sing ora becik, kolam renang pertambangan sing amba ngetokake transaksi sing dikirimake liwat dompet BTC dhewe liwat dompet liyane, lan akeh masalah liyane sing kudu ditrapake Bitcoin lan Ethereum gagal .
  • Sistem Visa / MasterCard kasebar kanggo Hacks & Gangguan. Iki dikonfirmasi paling anyar kene.

Did You Like This Resource?


Gini is doing important work that no other organization is willing or able to do. Please support us by joining the Gini Newsletter below to be alerted about important Gini news and events and follow Gini ing Twitter.




Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/customer/www/ginifoundation.org/public_html/wp-content/plugins/popup-maker/classes/Upsell.php on line 76