Apa Yayasan Gini diatur?

Sampeyan kene:
<Balik

Ya, ing saliyane audit independen tahunan, yayasan kasebut diatur dening Pamrentah Moneter Singapura (MAS) lan Komisi & Sekuritas Bursa Efek (SEC), sing ngetrapake standar akuntabilitas dhuwur lan tata pemerintahan organisasi prudential. Kita uga nggarap panguwasa AS kanggo njupuk registrasi SEC Regulasi A +, sing bakal ngidini kita ngatur cryptocurrency kita menyang pemangku kepentingan Amérika sing ora diakreditasi.


Did You Like This Resource?


Gini is doing important work that no other organization is willing or able to do. Please support us by joining the Gini Newsletter below to be alerted about important Gini news and events and follow Gini ing Twitter.




Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/customer/www/ginifoundation.org/public_html/wp-content/plugins/popup-maker/classes/Upsell.php on line 76