Gini Values ​​Bank

Sampeyan kene:
<Balik

Nilai langgeng. Iki Nilai Bank minangka asil sampingan saka riset lan pangembangan sing kita wis nandur modhal menyang buku, artikel, kawicaksanan moneter lan project project kita. Prinsip-prinsip iki langgeng ngluwihi ideologi-ékonomi lan politik partisipatif lan partisipan sing ngancuraké sistem ekonomi lan pulitik ing saindenging jagad iki.

Larangan Kebenaran, Kebebasan dan Kehakiman. Iki Nilai Bank ngemot jenis sing ora bisa diukur ing mata uang moneter, nanging mata uang sing ngasilake kelahiran lan kaseimbangan ekonomi bangsa. Kosok baline, ora ana angka kasebut njamin kejujuran ekonomi lan ambruking bangsa. Nilai kasebut makili prinsip sing ngarahke para Pendiri Amerika lan akeh pamimpin politik lan bisnis gedhe lan filsuf ing saindhenging donya sajrone sajarah manungsa.

Nggabungke Nilai. Nilai kasebut ora liberal utawa konservatif nilai; padha ora Republikan utawa Demokratis nilai; lan padha ora mung nilai-nilai Amérika-padha universal, nonpartisan nilai manungsa sing nurture pangembangan manungsa kamakmuran, berarti manungsa hubungan, santosa manungsa-fokus ekonomi, fungsi manungsa pemerintah, lan manggoni urip manungsa kabeh balapan sing nggabungake prinsip-prinsip kasebut menyang urip saben dina lan budaya organisasi.

Purposeful Value. Nilai-nilai kasebut lan prinsip-prinsip ing buku-buku kita ditujukan kanggo nyatakake liberal lan konservatif, wong-wong sugih lan wong-wong miskin, lan saben wong ing antarane, kanggo ngadhepi musuh: sistem fiat lan crypto rusak sing tetep Broken Capitalism, sing nggawe kahanan kanggo Depresi Besar liyane lan perang donya liyane. Kanthi prinsip-prinsip sing ana ing pikirane, muga-muga sampeyan seneng karo Nilai Gini Bank.

Ora ana wong sing dadi enslaved, minangka wong-wong sing falsely pracaya padha gratis. - Johann Wolfgang von Goethe


Sampeyan kudu dadi owah-owahan sing sampeyan pengin ndeleng ing donya. - Mahatma Gandhi


Kita terus dadi tugas utama rakyat kanggo mbebasake pemerintah kita saka kontrol dhuwit. - Theodore Roosevelt, 1912


Nalika plunder dadi cara urip kanggo klompok wong ing masyarakat, ing wayah wekdal padha nggawe sawijining sistem hukum sing menehi wewenang lan kodhe moral sing ngluhurake. - Frederic Bastiat


Wong-wong sing bakal nyerah Liberty penting, kanggo tuku Safety sementara sing sethitik, pantes ora Liberty utawa Safety. - Benjamin Franklin


Nilai ora ana ing perkara. Punika wonten ing kita; Punika cara manungsa nanggepi kondisi lingkunganipun. - Ludwig von Mises


Ngendi sampeyan nemokake undang-undang sing paling akeh, sampeyan bakal nemokake uga sing paling ora adil. - Arcesilaus


Hukum sing ala kuwi minangka tyranny sing paling awon. - Edmund Burke


Patriot kudu siap ngadhepi negarane nglawan pamarentah. - Edward Abbey


Bebener nyata. . . yaiku, lan aku ngerti, yen unsur finansial ing pusat-pusat sing luwih gedhe wis nduweni Pamrentah wiwit jaman Andrew Jackson. - Franklin D. Roosevelt


Kabeh dhuwit iku praduga. - Adam Smith


Minangka abad kaping-21, karusakan lan demokrasi ing Amérika Sarékat ora tetep. . . . Éwadéné demokrasi kudu diperbaharui, kanthi pulitik bali menyang urip, utawa kasugihan bakal nemtokake rezim anyar lan kurang demokratis kanthi jeneng liya. - Kevin Phillips, panganggit Kasugihan lan Demokrasi


Yen kamardikan lan podo derajatae, kaya sing dipikirake dening sawetara, sing paling ditemokake ing demokrasi, bakal paling apik nalika kabeh wong padha tuku bareng pemerintah. - Aristoteles


Pamrentah gedhe banget lan uga penting kanggo ditinggalake para politisi. - Chester Bowles


Cara sing paling apik kanggo njaluk angger-angger sing ora becik yaiku kanggo ngleksanakake kanthi bener. - Abraham Lincoln


Kesejahteraan rakyat minangka hukum pokok. - Cicero


Pawulangan paling gedhe sing saya mangerteni saka Vietnam ora bisa dipercaya pernyataan pemerintah kita dhewe. Aku ora ngerti nganti banjur sampeyan ora bisa gumantung ing wong-wong mau. - J. William Fulbright


Pengalaman wis diwiwiti, sing malah miturut bentuk pamarentah sing paling apik sing dipasrahake kanthi daya, wektu, lan kanthi operasi alon, nyimpangake menyang tirani. - Thomas Jefferson


Alesan sing ateges bebener lan wong-wong sing ora dikuasai iku bakal entuk kasempatan yen dina wekasane bisa ngilangi bagian ngisor kapal kasebut. - Sri da Avabhas


Sanadyan kita duwe cukup wong ing nagara iki arep gelut hak-hak, kita bakal kasebut demokrasi. - Roger Nash Baldwin


Apa wae sing nggawe sedherhana politisi sehat kanggo demokrasi. - Irish Blessing


Marvel kabeh sejarah yaiku sabar karo wong lanang lan wanita ngetokake beban sing kudu ditindakake dening pemerintah. - William Edgar Borah


Pamrentah apik umume wiwit ing kulawarga, lan yen karakter moral saka wong sakwise wedi, karakter politik kudu segera tindakake. - Elias Boudinot


Liberty ora tau teka saka pamaréntahan. Liberty tansah teka saka subyek kasebut. Sejarah kebebasan yaiku sejarah perlawanan. Sejarah kebebasan iku sawijining sejarah watesan kekuwatan pamaréntah, ora kena paningkatan. - Nadia Boulanger


Pengalaman kudu ngelingi kita dadi paling njaga kanggo nglindhungi kamardikan nalika tujuan Pemerintah wis entuk manfaat. - Louis Dembitz Brandeis


Ing ekspresi sing prasaja saka panemu sing bertentangan yaiku janji paling gedhe ing aksi pemerintah. - Louis Dembitz Brandeis


Pendidikan ndadekake wong gampang mimpin, nanging angel drive; gampang kanggo mrentah, nanging ora bisa mbedakake. - Henry Peter Brougham


Kantor pamaréntahan ora menehi kabungahan, nanging menehi kesempatan kanggo wong bisa ngrasakake rasa seneng. - William Ellery Channing


Negara kita didegaké kanthi ora percaya karo pamaréntahan. Pendhapat kita nuli menehi daya marang rakyat kanggo ngawasi pamaréntahan. Dadi nalika wong-wong politisi ngucap, 'kepenakanku,' dheweke bener-bener dadi wong Amerika. - David Duchovny


Sawise pamaréntahan setya marang prinsip swara oposisi, mung siji cara kanggo pindhah, lan iku ngetokake jalur ngukur maneh, nganti dadi sumber teror kanggo kabeh warga lan nggawe negara ngendi saben wong urip kanthi wedi. - Harry S. Truman


Pemerintah cukup gedhe kanggo menehi sampeyan kabeh sing dikarepake yaiku pemerintah sing cukup gedhe kanggo njupuk kabeh sing duwe. - Gerald R. Ford


Inflasi punika pajak tanpa aturan. - Milton Friedman


Iku bebener sing universal sing mundhut saka kamardikan ing omah bakal ditrapake kanggo bebaya tumrap bebaya, nyata utawa nyamar, saka luar negeri. - James Madison


Dasar negara demokratis iku kebebasan. - Aristoteles


Kabeh kabecikan diandharake kanthi bener. - Aristoteles


Iku tandha saka pikiran sing sinau kanggo bisa nyenengake pamikiran tanpa nrima. - Aristoteles


Kemiskinan iku minangka induk révolusi lan kejahatan. - Aristoteles


Komunitas politik sing paling apik dibentuk dening warga kelas menengah. - Aristoteles


Kesinambungan kamungkinan tansah luwih disengaja karo kemungkinan sing ora ditemtokake. - Aristoteles


Sakcukupe kabeh wong bisa tahan, nanging yen sampeyan pengin nyoba karakter manungsa, menehi daya. - Abraham Lincoln


Pamrentah sing numpes Petrus kanggo mbayar Paul bisa tansah gumantung marang dhukungan saka Paulus.
- George Bernard Shaw


Punika ngandika daya ngrusak, nanging bener iku luwih bener sing daya nengsemake ngrusak. Sing waras mesthi ditarik dening liyane saka daya. - David Brin


Cinta kanggo kebebasan yaiku katresnan saka wong liya; Cinta kekuwatan katresnan saka awakku dhewe. - William Hazlitt


Revolusioner paling radikal bakal dadi konservatif dina sawise revolusi. - Hannah Arendt


Sing nggawe revolusi kanthi tentrem ora bisa nggawe revolusi kekerasan ora bisa dihindari. - John F. Kennedy


Kanggo ndelok iku nandhang sangsara. - Aristoteles


Aspek paling nyenengake ing urip saiki yaiku yen ilmu pengetahuan nglumpukake kawruh luwih cepet tinimbang masyarakat ngumpulake kawicaksanan. - Isaac Asimov


Wong duwe wektu mbebayani ngeculake gerahane. Ora ana rasa wedi marang wong sing ora dingerteni. - Thich Nhat Hanh


Bebener sing akeh ora ngerti, nganti kasep, luwih akeh sampeyan nyoba supaya ora nandhang sangsara maneh yen sampeyan nandhang sangsara amarga perkara sing luwih cilik lan luwih cilik bakal nyiksa sampeyan kanthi proporsi ketegangan sampeyan. - Thomas Merton


Sajarah manungsa minangka kuburan budaya gedhe sing nyebabake kacilakan amarga kegagalan kanggo reaksi, rasional, reaksi sukarela kanggo tantangan. - Erich Fromm


Peradaban minangka balapan antara pendidikan lan malapetaka. - HG Wells


Salah satunggaling dakwaan peradaban yaiku rasa seneng lan kecerdasan sing jarang ditemokake ing wong sing padha. - William Feather


Kabeh wong lair padha, nanging ora bisa terus ing kesetaraan iki. Masyarakat ndadekake dheweke ilang, lan mung bisa disimpen kanthi nggunakake hukum. - Charles de Montesquieu


Minangka manungsa, kita kabeh padha kaya ing ngarsane pati. - Publilius Syrus


Kanggo ngukum kula amarga ngendhakake panguwasa, nasibe digawe dadi wewenang dhewe. - Albert Einstein


Coba aja dadi wong sing sukses nanging malah dadi wong sing nduweni nilai. - Albert Einstein


Korupsi Liyane Républik, Luwih akeh Hukum. - Tentara Kuno, Tacitus.


Nalika wong murni, angger-angger ora ana gunane; nalika wong rusak, hukum wis rusak. - Benjamin Disraeli


Aturan hukum sing kudu nduweni basis moral, supaya ana daya tarik sing utama kanggo saben wong manut. - Chaim Weizmann


Apa kekuwatan duwe hukum sing mung aturan dhuwit. - Gaius Petronius


Keadilan adalah kebenaran sing tumindak. - Benjamin Disraeli


Kabèh sing paling apik sing bisa dilakoni kanggo wong liya ora mung mbagèkaké kasugihanmu, nanging kanggo mbukak marang dhéwé. - Benjamin Disraeli


We are not creatures of circumstance; We are pencipta kahanan. - Benjamin Disraeli


Saiki, perdamaian donya wis dipesthekake, dudu dening negara, nanging dening kapitalis. - Benjamin Disraeli


Pamrentahan konservatif minangka sawijining kemunafikan sing diatur. - Benjamin Disraeli


Aku konservatif kanggo ngreksa kabeh sing apik ing konstitusi kita, Radikal kanggo mbusak kabeh sing ala. Aku ngupaya kanggo ngreksa properti lan ngormati supaya, lan aku uga nyatakake daya tarik kanggo karep akeh utawa prasangka saka sawetara. - Benjamin Disraeli


Bab ingkang paling angel ing donya mangertos yaiku pajak penghasilan. - Albert Einstein


Masalah sing penting sing ora bisa ditanggulangi ing tingkat pikiran sing padha karo sing digawe. - Albert Einstein


Ora ana pitakonan politik ing Amerika Serikat sing ora cepet utawa mengko dadi hukum. - Alexis De Tocqueville


Politik, n. Strife kapentingan nyamar dadi kontes prinsip. - Ambrose Bierce


Aku wis teka ing kesimpulan yen politik banget serius prakara ditinggalake kanggo politisi. - Charles De Gaulle


Politik kudu dadi profesi périodhe saben warga sing bakal nglindhungi hak-hak lan hak-hak istimewa wong-wong mardika lan sing bakal ngreksa apa sing apik lan ngasilake ing warisan nasional kita. - Dwight D. Eisenhower


Dadi ing politik kaya dadi pelatih bal-balan. Sampeyan kudu pinter cukup kanggo ngerti game, lan bisu cukup kanggo mikir iku penting. - Eugene McCarthy


Politik minangka seni nggoleki masalah, nemokake manawa ana utawa ora, diagnosa ora bener, lan ngaplikasi obat sing salah. - Ernest Benn


Sasaran kabeh politik praktis yaiku supaya warga bakal kaget (lan kanthi mangkono clamorous bakal mimpin kanggo safety) dening menacing karo seri hobgobin tanpa wates, kabeh mau imajiner. - HL Mencken


Masalah karo lelucon politik padha dipilih. - Henry Cate VII


Tembung 'politik' asalé saka tembung 'poly', tegesé 'akèh', lan tembung 'kutu', tegesé 'ngisep getih parasit'. - Larry Hardiman


Ora ana sing bisa ngidini pemilih saka sistem politik minangka nyengkuyung calon menang. - Mark B. Cohen (Wigati: Iki minangka statement subtle nanging penting, sing tegese: Ora masalah sing menang ing Pemilihan amarga insentif goyah ing budaya politik beracun sing ana ing pamarentah federal ngeculake niat apik lan prilaku kabeh calon politik ing wayahe padha nyadari kampanye pemilihan maneh gumantung marang dhuwit khusus. Iki ndadekake para pamilih lan nyebabake dheweke dadi apatis, yaiku agawe kanggo Demokrasi. Buku kula nggambarake cara ngrancang platform politik non partisan sing dirancang kanggo ngubungake maneh pemilih menyang proses Demokrat substansif.)


Politik minangka seni nyegah wong-wong saka njupuk bagéan ing urusan sing mesthine kepeksa. - Paul Valery


Kita bisa duwe kanyatan tanpa mikir nanging kita ora bisa mikir tanpa fakta. - John Dewey


Njaluk bukti sampeyan dhisik, banjur sampeyan bisa nyirnakake wong-wong mau kaya sing dikarepake. - Mark Twain


Freethinking saka siji umur iku pangertèn umum saka sabanjure. - Matthew Arnold


Ora ana wong sing narik kawigaten wong kaya akal sehat lan biasa. - Ralph Waldo Emerson


Ora ana kualifikasi kanggo pemerintah nanging kabecikan lan kabeneran, nyata utawa presumptive. [...] Kabèh kudu mbukak, nanging ora seneng, kanggo saben wong. Ora ana rotasi; ora janjian karo lot; ora ana mode pemilihan operasi ing semangat urutan utawa rotasi bisa umum apik ing pamarentah sing mangerteni obyek sing ekstensif. Amarga padha ora kecenderungan, langsung utawa ora langsung, kanggo milih wong kasebut kanthi tujuan kanggo tugas utawa kanggo nampung siji liyane. - Edmund Burke


Strategi sing sukses mung ngupaya perang sawise kamenangan wis menang, dene sing ditakdirake bisa ngalahake perkawis pertama lan sawise ngupaya kamenangan. - Sun Tzu


Resolusi ora selawase adhedhasar sing duwe kekuwatan utawa panyengkuyung sing paling akeh ing tangan, nanging mbok menawa sing bisa dikalahake supaya ora tumindak marang wong-wong sing padha dilawan - iki minangka tampilan Gandhi. - Open Politics Wiki


Ora ana ancaman sing luwih mbebayani tumrap peradaban tinimbang pamaréntahan wong sing ora sopan, ngrusak, utawa wong-wong sing ora adil. - Ludwig von Mises


Ngati-ati saka biaya sethithik. Bocor cilik bakal numpuk kapal gedhe. - Benjamin Franklin


Panjenengan net worth kanggo donya biasane ditemtokake dening apa tetep sawise sampeyan ala sing ditolak saka gedhe sing gedhe. - Benjamin Franklin


Seksi sosial sing tragis urip saengga kita kerep entuk sukses utawa kamardikan finansial sawisé alesan pangareping sing dikarepake wis ilang. - Ellen Glasgow


Yen kabeh ahli ekonomi padha mlaku-mlaku, mesthine dheweke ora bakal bisa ngrampungake. - George Bernard Shaw


We ing Chrysler nyuwun dhuwit kanthi cara sing lawas. Kita mbayar maneh. - Lee Iacocca


Popok lan politisi kudu diganti kanthi kerep. Loro-lorone kanthi alasan sing padha. - Ora dingerteni


Tanpa anané standar emas, ora ana cara kanggo nglindhungi tabungan saka penyitaan liwat inflasi. Ora ana barang sing aman. - Alan Greenspan


Kanthi terus-terusan nggolek dhuwit kanggo mbantu kampanye, sistem politik ora bisa dienggo. Kekuwatan deliberatif lumpuh. - John Rawls


Sanadyan ana utang, bisa uga ana kegagalan lan contagion. - Alan Greenspan


Alesan sing ana puluhan ewu pelobi amarga pamaréntah federal sing terus berkembang nambahake kesempatan sing tambah akeh kanggo penyalahgunaan. Semono uga pamaréntah federal, para pelobi liyane bakal nglindhungi kapinteran khusus kanthi kapentingan umum. - Jack Abramoff, sing paling terkenal ing lobi lobi


Kita wis ndhelikake standar etika, saiki kita main ing standar hukum. - Chuck Hagel, Sekretaris Pertahanan AS, mantan Senator AS


Masalah nyata ora mikir apa mesin mikir, apa wong bisa. - BF Skinner


Wis dadi ketok banget yen teknologi kita wis ngluwihi kamanungsan kita. - Albert Einstein


Priya wis dadi alat pribadi. - Henry David Thoreau


Kemajuan teknologi mung menehi kita sarana sing luwih efisien kanggo mundur. - Aldous Huxley


Pangarep-arep saka gerah gain iku wiwitane mundhut. - Democritus


. . . kanggo mbubarake aliansi ora resmi ing antarane bisnis korup lan politik korup iku tugas pisanan pengikatan dina. - Theodore Roosevelt


Aku duwe mesin pamarintah sing luwih akeh tinimbang sing perlu, uga akeh parasit sing manggon ing kerja keras. - Sir Francis Bacon


Fungsi kepemimpinan kanggo ngasilake pemimpin luwih akeh, ora luwih manut. - Ralph Nader


Pemimpin paling apik nalika wong ora ngerti dheweke ana, nalika karyane rampung, tujuane ditindakake, dheweke bakal ngomong: kita nindakake dhewe. - Lao Tzu


Nalika karya pimpinan paling apik wis rampung wong ngomong, 'We did it ourselves' - Lao Tzu


Tanggung jawab pimpinan pisanan yaiku kanggo nemtokake realita. Sing paling anyar yaiku matur nuwun. Ing antarane, pimpinan iku abdi. - Max de Pree


Pimpinan iku wong sing bisa ningkatake urip wong liya utawa ningkatake sistem sing diduweni. - Sam Houston


Ora ana wong sing bakal nggawe pemimpin gedhe sing kepengin nindakake kabeh sedhela utawa entuk kabeh kredit kanggo nglakoke. - Andrew Carnegie


Pendhaftaran peran ing masyarakat, utawa peran artis utawa puisi, iku kanggo nyoba lan nyebut apa kita kabeh aran. Ora kanggo menehi saran marang wong liya. Ora minangka preacher, ora minangka pemimpin, nanging minangka refleksi saka kita kabeh. - John Lennon


Aku ora mesias, nanging wong biasa sing dadi pemimpin amarga kahanan sing luar biasa. - Nelson Mandela


Peran pamimpin kreatif ora duwe gagasan; Iku kanggo nggawe budaya ngendi everyone bisa duwe gagasan lan aran sing padha regane. - Ken Robinson


Temtokake ora mesthi. Yen atine wong tuwa bisa dikalahake utawa diganggu, pemimpin mesthine kudu sabar. - Colin Powell


Kacepetan pemimpin iku kacepetan geng kasebut. - Mary Kay Ash


Bab sing paling angel kanggo dadi pimpinan yaiku nuduhake utawa nuduhake kerentanan ... Nalika pimpinan nampilake kerentanan lan kepekaan lan ndadekake wong-wong mau, tim menang. - Howard Schultz


Pimpinan kudu praktis lan realistis, nanging kudu ngomong basa visioner lan idealis. - Eric Hoffer


Kualitas pimpinan ora bisa diadili kanthi jawaban sing diwenehake, nanging kanthi pitakonan dheweke njaluk. - Simon Sinek


Sampeyan bisa ngadili pimpinan kanthi ukuran masalah sing ditangani. Wong liya bisa ngatasi ombak, iku tugas kanggo nonton pasang. - Antony Jay


Aku dadi pamimpin kanthi standar, mung amarga alam ora ngidini vakum. - Desmond Tutu


Aku ora bisa dadi pemimpin partisan - wong siji idea. - Joshua Chamberlain


Yen aku bisa dadi pemimpin, aku bakal. - Lady Gaga


Aku meh saben pimpinan politik tansah ngandhani yen pidato sabanjure sing digawe iku paling penting. - Iain Duncan Smith


Sampeyan ora ketompo carane alon-alon kowe anggere sampeyan ora mandheg. - Konfusius


Tindakan bakal nemtokake lan nemtokake sampeyan. - Thomas Jefferson


Apa sampeyan entuk gol sing entuk gol ora penting minangka apa sing dadi tujuanmu. - Henry David Thoreau


Nampa tantangan supaya sampeyan bisa ngrasakake kesengsem panuwun. - George S. Patton


Sampeyan mung ora bisa ngalahake wong sing ora nyerah. - Babe Ruth


Perseverance ora lomba dawa; iku akeh balapan cendhak. - Walter Elliot


Cara paling efektif kanggo nindakake, yaiku nindakake. - Amelia Earhart


A goal is a dream with deadline. - Napoleon Hill


Pantes impenmu. - Octavio Paz


Upaya lan wani ora cukup tanpa tujuan lan arah. - John F. Kennedy


Tanpa wani, kita ora bisa nglakoni kabecikan liyane kanthi konsistensi. Kita ora bisa apik, bener, welas asih, murah hati, utawa jujur. - Maya Angelou


Miwiti kanthi nindakake apa sing perlu; banjur apa sing bisa; lan dumadakan sampeyan nindakake mokal. - Francis saking Assisi


Minangka kawruh mundhak, kepikiran jero. - Charles Morgan


Telu ora bisa didhelikake: srengenge, rembulan, lan bebener. - Buddha


Wong sing dikalahaké déning hukum, ora duwé pangarep-arep, nanging kanggo ngatasi kekuwatan. Yèn angger-anggering Torèt dadi mungsuhé, wong mau bakal dadi mungsuh tumrap angger-angger; lan sing duwe pangarep-arep lan ora bakal kelangan mesthine mbebayani. - Edmund Burke


Hukum liyane, kaadilan kurang. - Marcus Tullius Cicero


Keadilan sing ditundha yaiku kaadilan sing ditolak. - William E. Gladstone


Penolakan saya gedhe kanggo Konstitusi [iku] ora ana tanggung jawab sing bener; lan pengawetan saka kamardikan kita gumantung saka kasempatan siji wong sing cukup becik kanggo nggawe angger-angger kanggo ngukum. - Patrick Henry


Siji-sijine perlu kanggo ngalahake piala iku kanggo wong becik ora nindakake apa-apa. - Edmund Burke


Kanggo ngunggahake pitakonan anyar, kemungkinan anyar, kanggo nguripake masalah lawas saka sudut sing anyar, mbutuhake bayangan kreatif lan nandhakake perkembangan nyata ing ilmu pengetahuan. - Albert Eisenstein


Komunitas aman ora bisa urip tanpa ekonomi sing tetep lan adil. - Ferris Eanfar


Ilmu diatur ilmu. Kawicaksanan diatur urip. - Immanuel Kant


Kita uga nyusun babagan supaya meh ora ana sing mangerteni ilmu pengetahuan lan teknologi. Iki resep kanggo bilai. Kita bisa lunga kanthi sedhela, nanging kanthi cepet utawa cepet, campuran ora nggatekke lan kekuwatan iki bakal mbledhos ing pasuryan kita. -Carl Sagan


Tujuane mung sing bisa ditrapake kanthi bener marang anggota masyarakat sing adol, nglawan karsané, kanggo nyegah karusakan marang wong liya. Bojone dhewe, fisik utawa moral, ora cukup njamin. - John Stuart Mill


Iku mung njupuk siji wong kanggo mobilisasi komunitas lan inspirasi owah-owahan. Malah yen sampeyan ora aran kaya sampeyan duwe ing sampeyan, iku ing sampeyan. Sampeyan kudu pracaya ing awak dhewe. Wong bakal weruh wahyu lan semangat lan ngetutake kowe. - Teyonah Parris


Ora ana daya kanggo owah-owahan luwih saka komunitas sing nemokake apa sing peduli. - Margaret J. Wheatley


Liyane bakal teka. . . .


Did You Like This Resource?


Gini is doing important work that no other organization is willing or able to do. Please support us by joining the Gini Newsletter below to be alerted about important Gini news and events and follow Gini ing Twitter.



Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/customer/www/ginifoundation.org/public_html/wp-content/plugins/popup-maker/classes/Upsell.php on line 76