Apa sampeyan duwe agenda komersial utawa konflik kepentingan liyane?

Sampeyan kene:
<Balik

Ora. Nyatane, sawetara taun kepungkur, kita mulai nyelehake dhéwé saka kabeh investasi lan operasi untung sing duwe sesambungan karo pangolahan pembayaran. Kajaba iku, kita pindhah pelanggan saka perusahaan pangolahan pembayaran sadurunge kanggo nirlaba AngelPay Foundation, sing minangka prosesor pembayaran nirlaba sing pertama lan mung ing donya. Taun-taun, misi AngelPay wis "bali kekayaan lan kekuwatan kanggo para pencipta sing ana regane." Yayasan Gini minangka évolusi alam misi kasebut.


Did You Like This Resource?


Gini is doing important work that no other organization is willing or able to do. Please support us by joining the Gini Newsletter below to be alerted about important Gini news and events and follow Gini ing Twitter.




Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/customer/www/ginifoundation.org/public_html/wp-content/plugins/popup-maker/classes/Upsell.php on line 76