Apa Air Ngubengi Nglanggar Pedhet Uang-Nilai?

Sampeyan kene:
<Balik

Sawetara peminat crypto savvy bisa mirsani yen ana sawetara conto "tetes udhara" ing ngendi tim projèk mènèhi kriptografi sing gratis tanpa nampilake pranala saben unit mata uang menyang unit sing cocog. Iki bisa uga katon kaya ngono kita Law of Money-Value Creation, nanging ora. Titik udhara mung dianggo ing aplikasi niche sing unik ing ngendi token kasebut mbukak kunci sawetara wangun sarana sing diwenehake dening jaringan, contone, kapasitas panyimpenan, kapasitas komputasi, utawa sawetara layanan terkenal liyane.

Ing njero token utilitas, nilai unit cryptocurrency iku nol nalika ana udhara mudhun lan kajaba dadi migunani kanggo sawetara tujuan sing terkenal. Sawise dipigunakaké kanggo tujuan sing wigati, bisa nyerep nilai sarana saka jaringan sing dadi tambah akeh digunakake ing aplikasi migunani. Ing kasus iki, panyambungan antarane unit token / mata uang sing asipat piatu wiwitan ing titik gulung udhara lan unit nilai layanan sing cocog sakwise iku asinkron, nanging panyambungan isih ana lan kudu kedadeyan; Yen ora, unit sing yatim piatu bakal nyiptakake inflasi sing mungkasi pasokan unit menyang titik sing ora ana guna.


Did You Like This Resource?


Gini is doing important work that no other organization is willing or able to do. Please support us by joining the Gini Newsletter below to be alerted about important Gini news and events and follow Gini ing Twitter.




Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/customer/www/ginifoundation.org/public_html/wp-content/plugins/popup-maker/classes/Upsell.php on line 76