Daftar Buku Gini

Sampeyan kene:
<Balik

Buku-buku lan sumber-sumber ing ngisor iki wis nyebabake pangembangan filosofis lan teknis Gini kanthi cara sing signifikan lan cilik. Para ilmuwan, ilmuwan, lan pamimpin pamimpin nonpartisan nyathet nyawa kanggo riset empiris sing kaku lan analisis data sing didhukung. Iki wis ngidinake kanggo verifikasi ewu titik data penting ing pirang-pirang domain, sing kita rekonsiliasi saben dina kaya kita mbangun sistem teknis Gini lan nganalisa kabeh dinamika sosioekonomi lan geopolitik global sing relevan karo cryptocurrencies ing kompleks, donya sing saling nyambungake.

Minangka kita diterangake ing Pengantar Sekolah Dasar Gini, desain arsitektur teknis mili saka kapercayan filosofis. Saben keyakinan filosofis manungsa didhasarake ing kawruh lan kesadaran babagan carane alam semesta, nanging saben otak manungsa dilahirake minangka slate kosong lan kudu diisi pengetahuan lan pengalaman urip sadurunge bisa nindakake apa-apa sing bermanfaat. Mulane maca buku-buku substantif lan mbukak pikiran kita marang pilihan, penulis, gagasan, perspektif lan pengalaman akeh banget.

Ideologi kaku kayadene penyakit otak degeneratif: Mengkono mentalitas mental, emosional, lan rohani, lan ngetokake pikiran ing donya teoretis sing ora bener ana, sing ngalang-alangi akeh manungsa bisa weruh lan ngrampungake masalah ing donya nyata. Iki minangka pikiran manungsa dadi pakunjaran mental. Cara mung kanggo nylametake pakunjaran iki yaiku kanggo mbukak pikiran kita karo pilihan penulis, gagasan lan perspektif.

Kemampuan manungsa kanggo nduwe pengaruh sing berarti ing donya iki mili saka akurasi kawruh lan ambane lan kesadaran. Khusus, tanpa pengetahuan umum, teknis, sosial, lan geopolitik; wawasan sing penting babagan sejarah ekonomi; lan pengetahuan sing wigati babagan persis apa lan korupsi perusahaan lan pemerintah sing nyebabake sistem ekonomi lan geopolitik ing jagad nyata, ora mungkin wae tim teknis mbangun well-designed cryptocurrency.

Iki ora minangka dhaptar buku sing lengkap. Daftar kalebu sawetara buku Ekonomi klasik sing ora saturated with unrealistic economic theories, parochial assumptions, and rabid ideology. This list is primarily intended to help people learn how the terus-terusan lan ora bisa ditindakake kolusi antarane perusahaan gigantic lan self-serving, pemerintah, lan bank-bank ndadekake mockery loro Hayek lan Keynes, sebabe ora ana cryptocurrency adhedhasar murni ing teori Keynesian utawa Sekolah Austria sing bakal sukses ing donya nyata. Makane Gini wis ngembangake dhewe sing unik filsafat ekonomi, sing luwih praktis, relevan, responsif, adaptif, lan nguatake manawa ing djalmo manungso abad 21. Filsafat ekonomi Gini didhasarake data-driven, prinsip kemanusiaan, nyata donya kasil, lan akeh pamrih saka nonpartisan lan non-ideologi ekonom kaya Adam Smith, Henry George, John Locke, lan akeh wong ing daftar iki.

Ora ana manungsa utawa organisasi siji bisa ngumpulake kabeh data iki piyambak; Dadi, kita banget ngapresiasi kabeh penulis lan kita ngajak sampeyan maca kabeh buku lan artikel.

Bisnis minangka Sistem Daya dening Robert Brady

Teori Moral Sentiments dening Adam Smith

Tembok Agung 1929 dening John Kenneth Galbraith

two-treatises-of-government

Loro Prajanjian Pemerintah dening John Locke

The Federalist Papers by James Madison, Alexander Hamilton & John Jay

Winner-Take-All Politics dening Jacob Hacker lan Paul Pierson

Demokrasi ing rentetan dening Nancy MacLean

Kulit ing Game dening Nassim Taleb

Telung Pahlawan A Day: Cara Feds Target sing ora lara dening Harvey Silvergate lan Alan Dershowitz

Republic, Lost by Lawrence Lessig

Dark Money dening Jane Mayer

Bullshit Jobs: A Theory by David Graeber

Bloodlands: Europe Between Hitler and Stalin by Timothy Snyder, Ralph Cosham, et al.

Kapuloan Gulag dening Alexander Solzhenitsyn

Whiteout: CIA, Narkoba lan Pencet dening Alexander Cockburn lan Jeffrey St. Clair

nyt-icon

Carane Tangkal Tangkas Nggabungke Pengaruh Perusahaan Amerika dening Eric Lipton lan Brooke Williams[1]

mercatus-center-logo

Biaya sing Disimpen saka Kepatuhan Pajak dening Pusat Mercatus[2]

On Liberty by John Stuart Mill

dollar-pyramid-eye

Sapa sing Nganggo World? Bukti Padet Sing Grup Inti Elitists Kaya Narik Iki Senar dening Michael Snyder[3]

bis-logo

Yagene sektor ekonomi wutah akeh metu pertumbuhan ekonomi nyata? Miturut Bank kanggo International Settlements[4]

bayangan-nyata-pengangguran-tingkat

Shadow Stats: Public Commentary On Pengangguran Pengukuran dening John Williams[5]


Did You Like This Resource?


Gini is doing important work that no other organization is willing or able to do. Please support us by joining the Gini Newsletter below to be alerted about important Gini news and events and follow Gini ing Twitter.



Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/customer/www/ginifoundation.org/public_html/wp-content/plugins/popup-maker/classes/Upsell.php on line 76