Hubungi Kami

For assistance with nitrile gloves, please visit our Gini Nitrile Medical Exam Gloves page. For other medical supplies, visit Gini's Safe Medical Supply Procurement Protocol page. For general inquiries about other Gini projects, you may use the contact form below. For organizations that are already receiving Gini medical supplies, please contact your existing Gini Medical Supply Consultant.

Yen sampeyan pengin diwedeni nalika kita tekan tonggak-tonggo penting, sumangga tundhuk Gini ing Twitter lan / utawa gabung ing Newsletter Gini. Yen wis maca melu kaca lan sampeyan duwe gagasan liyane babagan carane menehi sumbangan menyang ekosistem Gini, aran gratis kanggo bareng karo kita kanthi nggunakake formulir ing ngisor iki.

Matur nuwun kanggo kapentingan sampeyan ing Gini.

Mangga ketik jeneng sampeyan.
Mangga mlebu subjek.
Mangga mlebu pesen.

Note: This website is provided to help current and future Gini stakeholders learn more about Gini's nonprofit projects. However, the Gini cryptocurrency and associated activities are not available to the general public yet.


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/customer/www/ginifoundation.org/public_html/wp-content/plugins/popup-maker/classes/Upsell.php on line 76